Detachering, de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit

De huidige tijd vraagt om wendbaarheid van je organisatie. Het is belangrijk dat organisaties direct kunnen beschikken over vakbekwame professionals als de markt erom vraagt. Dit kan snel en eenvoudig via detachering: een vorm van flexibele arbeid waarbij je een topprofessional of consultant inhuurt via DPA. Ideaal voor organisaties die tijdelijk hoogwaardige specialisten willen inzetten met de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit.

  • Meer dan 1.400 interim professionals werken bij DPA
DPA Professionals - detachering biedt de zekerheid en flexibiliteit van topprofessionals

Dit moet je weten over detachering

DPA is een detacheringsbureau. Dit betekent dat we organisaties snel aan professionals helpen als er extra capaciteit nodig is. Tijdelijk, voor een kort of langlopend project. We huren jouw organisatie een interim professional met de vakkennis die past bij jouw vraag. De 5 belangrijkste voordelen voor het inhuren van een interim professional? Flexibiliteit, kwaliteit, snelheid, een korte inwerktijd én zekerheid.

Voordeel 1. Flexibiliteit

Bij detachering zit een organisatie niet vast aan een langdurig contract met een werknemer. Daardoor voorkomt de inlenende organisatie hoge kosten wanneer er geen behoefte meer is aan ondersteuning. Ook wanneer een interim professional ziek is, hoeft de inlenende organisatie de professional niet door te betalen. Dit regelt DPA.

Voordeel 2. Kwaliteit

Interim professionals zijn hoogopgeleid. DPA investeert veel in opleidingen, trainingen en persoonlijke ontwikkeling, waardoor de inlenende organisatie altijd een professional in dienst heeft met up-to-date vakkennis. Interim professionals zijn daarnaast gewend om snel te schakelen tussen opdrachten en bedrijven. Door deze ervaring ziet de professional sneller waar knel- en verbeterpunten liggen dan een werknemer die altijd voor hetzelfde bedrijf gewerkt heeft.

Voordeel 3. Snelheid

Het inhuren van een interim professional bespaart de inlenende organisatie veel tijd. Het intensieve proces van werving & selectie neemt DPA de organisatie uit handen. Door het grote netwerk dat we binnen alle specialisaties hebben, maken we snel de juiste match met jouw bedrijf. Daarnaast begeleidt een van onze fieldmanagers de professional ook tijdens de opdracht.

Voordeel 4. Korte inwerktijd

Een interim professional is snel ingewerkt, springt in allerlei situaties in en moet daarbij snel schakelen. Door die ervaring is de professional snel up & running bij een nieuwe opdracht. Interim professionals zijn dus direct inzetbaar op de werkvloer.

Voordeel 5. Zekerheid

Deze vier voordelen leiden tot één overkoepelend voordeel: zekerheid. Zekerheid van een vakbekwame professional die snel meedraait en waaraan je als organisatie niet gebonden bent als de behoefte verandert. Zo kan een organisatie snel op en afschalen met behoud van kwaliteit. Detachering biedt de zekerheid van flexibiliteit én kwaliteit. 

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.