Tax

#tax #fiscalisten

Wat kan ons vakgebied tax voor jouw organisatie betekenen?

Fiscaal talent op de juiste plek leidt tot geluk bij onze klanten. Dat drijft de consultants van ons specialisme tax iedere dag om het allerbeste uit onszelf te halen bij het vinden van de perfecte baan of opdracht voor fiscalisten bij onze opdrachtgevers.

De ‘fiscale functie’ binnen organisaties is aan het veranderen de laatste jaren. Fiscaliteit is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie geworden; ook is er meer focus op het ‘in control’ zijn van de onderneming vanuit de fiscaliteit. Dit heeft gevolgen voor de functie van bedrijfsfiscalist. De nieuwe fiscalist moet in de breedte kunnen kijken. Hij moet meer verstand hebben van processen, cijfers, (fiscale) strategie, verandermanagement, technologie en communicatie richting niet- fiscalisten.’ De Consultants van ons specialisme tax kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. En dit leidt tot geluk bij onze klanten en kandidaten.

Wat doen we?

Wij zijn gespecialiseerd in de werving van fiscalisten voor vaste functies en interim opdrachten en we richten ons op gekwalificeerde fiscalisten vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot fiscalisten op directieniveau, zowel in het bedrijfsleven als bij de advieskantoren.

Alle consultants binnen ons specialisme hebben een bewezen trackrecord binnen de fiscale recruitment/search branche. Bewezen wil zeggen dat zij fiscalisten hebben bemiddeld op verschillende niveaus in de organisatie die minimaal een aantal jaar bij de klant in dienst blijven, omdat zij op de juiste plek zitten. Of het nu gaat om een vaste- of tijdelijke functie, wij verbinden het talent met de juiste plek. 

Voorbeelden van functies op vaste en interim basis:

 • Fiscalist
 • Tax accountant
 • Transfer pricing specialist
 • VAT specialist
 • Tax manager
 • Tax director

Wij werken voor zeer uiteenlopende bedrijven: Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups en private equity en overheidsinstellingen. Daarnaast werken we voor kleine en grote advieskantoren en diverse advocatenkantoren.

Waarom voor ons kiezen?

Waarom voor ons kiezen?

 • Kwalitatief hoogwaardig aanbod van opdrachtgevers en professionals
 • Snelle en resultaatgerichte service
 • Gedreven en ervaren consultants met bewezen ‘trackrecord’
 • Uitgebreid en up-to-date marktkennis
 • Zorgvuldige en flexibele aanpak

Kom met ons in contact!

Met jou als opdrachtgever gaan we graag een sterke relatie aan. We zijn dé kennispartner in de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. Nieuwe specialismen ontstaan, vraag en aanbod verschuiven en generaties veranderen. In die wereld loopt DPA voorop. Een bron van kennis en inzichten die ervoor zorgt dat jij weet welke professionals je morgen in huis moet hebben. En die ook weet te vinden en binden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Heb jij behoefte aan ondersteuning van een van onze specialisten?

Ik zoek een professional

Neem contact op met Robert-Jan

Business unit manager Stuur een bericht