DPA Professionals werken als IT consultant

Jouw carrière als IT-consultant bij DPA

De toekomst is digitaal getransformeerd en datagedreven. Met technologieën zoals kunstmatige intelligentie en analytics die elkaar steeds meer overlappen. Inspelen op marktontwikkelingen blijft hard werken, ook in ‘cloud first’-omgevingen. Geen wonder dat er veel vraag naar gespecialiseerde IT’ers is. Wat is jouw koers in deze ‘agile’ werkende wereld? Wij helpen je. Met veel persoonlijke aandacht en alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Jij bepaalt de richting, maar ook je eigen arbeidsvoorwaarden.

  • Bepaal de richting van je eigen opleiding en ontwikkeling
  • Stel je eigen arbeidsvoorwaarden samen
  • Werk in een informele sfeer waar je gewoon jezelf kunt zijn
  • Wij investeren graag in jou en faciliteren waar mogelijk
DPA-Professionals-directeur-IT-Gabor-Fahmel

Meer weten? Vraag het Gabor

Directeur IT
Bel of WhatsApp: +31621859953

Een carrière bij DPA in verschillende IT specialisaties

Staat jouw specialisatie er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar talent.
Schrijf je in voor onze talentpool.

Java ontwikkelaar

Oracle consultant

Citrix en Vmware Specialist

Siebel specialist

Netwerk beheerder

SAP consultant

Cloud engineer

Salesforce consultant

Projectmanager

Full stack developer Supporter

BI/Data specialist

Microsoft specialist

DevOps specialist

Systeembeheerder

Benieuwd naar al onze IT vacatures?

Waarom werken bij DPA?

Afwisselende opdrachten

DPA Professionals loopt voor binnen de IT en biedt je daarmee de unieke kans kans om afwisselende rollen in de voorhoede van technologische innovatie te vervullen. Hiervoor zijn continu IT-consultants nodig die voor impact kunnen en willen zorgen, doordat ze zich permanent blijven ontwikkelen. En doordat ze geïnspireerd worden door de uitdagingen waar ze aan werken. Mensen zoals jij.

Investeren in jouw groei

Wij helpen je. We geven je de aandacht én de opleidingen die jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Hier blijven we in investeren. Ook kun je altijd sparren met collega’s binnen jouw specialisme.

Flexibel beloningsmodel

Jij bepaalt zelf je groeirichting, maar ook je eigen arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de keuze tussen een vast salaris in loondienst óf een gedeeld ondernemerschapsmodel. Dit betekent dat je naast een vast basissalaris een urenbonus krijgt op basis van je opdracht. Ook kun je kiezen voor wel of geen lease-auto, wat uiteindelijk weer invloed heeft op de hoogte van je salaris.

Onderdeel van sterk netwerk

Je wordt onderdeel van een groot netwerk. We verbinden voortdurend mensen met elkaar. Vanuit onze verschillende partnerships verbinden we daarbij ook graag onze opdrachtgevers aan onze consultants met inspirerende bijeenkomsten en kennisavonden.

Ons DNA

Een informele bedrijfscultuur waar je gewoon jezelf kunt zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Eerlijk, transparant en to the point. Daardoor kun je altijd van ons op aan.

Werken als...

Ontdek hoe andere DPA'ers gedetacheerd werken bij IT ervaren.

dpa-professionals-it-microsoft-consultant-thuiswerken-corona-impact

Microsoft consulant

Sander Veldhuis is nu vier jaar werkzaam als Microsoft consultant via DPA. Momenteel werkt hij op opdracht bij Fontys Hogescholen. Hier begeleidt hij de klant naar Microsoft Azure Cloud. Wij stelden hem vijf vragen over zijn baan.

Lees zijn verhaal

Werken voor mooie opdrachtgevers

Meer weten over werken bij DPA?

Gabor vertelt je er graag meer over