IT

Liefde voor het vak en persoonlijke aandacht

#IT-specialisten #ontwikkeling #innoveren #transformeren

ruben_kers

De toekomst is digitaal getransformeerd en datagedreven. Met technologieën zoals kunstmatige intelligentie en analytics die elkaar steeds meer overlappen. Inspelen op marktontwikkelingen blijft hard werken, ook in ‘cloud first’-omgevingen. Geen wonder dat er veel vraag naar gespecialiseerde IT’ers is. Wat is jouw koers in deze ‘agile’ werkende wereld? Wij helpen je. Met veel persoonlijke aandacht en alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Jij bepaalt de richting maar ook je eigen arbeidsvoorwaarden.

bekijk alle vacatures

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen IT. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

De IT’ers van de toekomst

We kunnen allerlei eigenschappen en kwaliteiten opsommen die aan de basis staan van succes. Maar het allerbelangrijkste is dat jij je op je plek voelt en gewaardeerd wordt. Je vindt het leuk om aan een nieuw project te werken en uitdagingen op te pakken. Maar je vindt het ook fijn dat er iemand is die je begrijpt en je zo nodig adviseert of helpt. En dat het niet alleen om werk gaat. Het is ook prettig om ervaringen uit te wisselen met andere IT’ers en elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten tijdens een workshop, bbq of borrel.

De essentie: jouw ontwikkeling

In vrijwel elk IT-specialisme zoeken we mensen en bieden we werk. Of je nu alles weet van middleware of business analytics voor een bedrijf wilt laten werken. Onze opdrachtgevers hebben mensen zoals jij nodig. Variërend van kleine startups tot grote corporates en van gemeenten tot het Rijk. Daardoor bieden we afwisselende opdrachten en kunnen we je helpen om te blijven groeien. Want dat is de essentie voor ons: jouw ontwikkeling faciliteren.

Vooroplopen in je vak

DPA Professionals loopt voorop in je vakgebied en biedt je de kansen om afwisselende rollen in de voorhoede van de technologische innovatie te vervullen. Dit doen we voor een diversiteit aan functies. Van applicatiebeheer tot softwareontwikkeling. Hiervoor zijn continu IT-professionals nodig die voor impact zorgen doordat ze zich permanent ontwikkelen. En doordat ze geïnspireerd worden door de uitdagingen waar ze aan werken. Mensen zoals jij.

Investeren in je groei

Samen kijken we wat jou boeit en stippelen we je ontwikkelpad uit. Of je nu je tweede carrièrestap zet of zeer ervaren bent. We geven je de aandacht én de opleidingen om je doelen te bereiken. Dat geldt ook voor het behalen of onderhouden van certificeringen. Hier blijven we in investeren. We zijn preferred partner van softwarebedrijven en actief in gebruikersgroepen. Ook kun je altijd sparren met collega’s in hetzelfde specialisme. Niet te vergeten is er nog onze zeer aantrekkelijke beloningsstructuur. Zo loop je in alle opzichten voorop in je vak.

Stel je vraag aan Fred

Directeur IT Stuur een bericht