Upgrade je IT carrière bij DPA

Upgrade je IT carrière

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Stel je eigen arbeidsvoorwaarden samen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

45 reviews

74 reviews

Wil je een volgende stap zetten in jouw IT loopbaan met meer vrijheid, verantwoordelijkheid en salaris? Vind je het waardevol om cutting-edge software en technologieën te bouwen voor toonaangevende opdrachtgevers en om deel uit te maken van een leuk, hecht team waar regelmatig uitjes en feesten op de planning staan? Kom bij ons werken en neem de regie over je carrière.

Een greep uit onze functies

Thumbnail Sander YT

Cloud Consultant

Wil jij als Cloud Consultant actief participeren binnen transities, migraties en upgrade projecten? Werken aan complexe IT-processen en deze vertalen naar beheersbare en flexibele oplossingen in de Cloud? En wil je jezelf blijven ontwikkelen met afwisselende opdrachten, trainingen en certificeringen?

Bekijk onze cloud vacatures

Hierin is DPA uniek

Focus op werkplezier

Als je bij DPA werkt, werk je met een leuk, hecht en gemotiveerd team. Er hangt een informele sfeer waarin je jezelf kunt zijn. We luisteren goed naar je wensen en helpen waar we kunnen. We zorgen geregeld voor inspirerende kennissessies en leuke uitjes en feesten.

Aandacht voor jou

Menselijkheid is de basis van ons bedrijf. We hebben aandacht voor jou en jouw wensen. Hierin gaan wij altijd een stapje verder. Tijdens je opdrachten kun je altijd terugvallen op je DPA-thuisbasis.

Investering in jouw groei

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We geven je de aandacht én de opleidingen die jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Hier blijven we in investeren. Je bepaalt zelf welke trainingen en opleidingen je wil volgen, en hoe veel.

Flexibel beloningsmodel

Jij bepaalt je arbeidsvoorwaarden. Kies tussen een vast salaris in loondienst óf een gedeeld ondernemerschapsmodel. Dit betekent dat je naast een vast basissalaris een urenbonus krijgt op basis van je opdracht. Ook kun je kiezen voor wel of geen leaseauto.

Meer over ons ondernemerschapsmodel

Zelfstandigheid met zekerheid

Zoek je meer vrijheid en vind je het belangrijk dat een organisatie oog heeft voor jouw persoonlijke carrièrewensen? Wil je een stap maken in inkomsten? Bij DPA ben je zelf in control over je opdrachten. Maar je hebt altijd de zekerheid van een vast dienstverband en basissalaris.

Afwisselende opdrachten

DPA loopt voor binnen IT en biedt je daarmee de unieke kans kans om afwisselende rollen in de voorhoede van technologische innovatie te vervullen. Hiermee nemen je ontwikkeling, ervaring en netwerk razendsnel een vlucht. Al meer dan 1.000 professionals gingen je voor!

Werken voor mooie opdrachtgevers

DPA-professionals-werkt-samen-met-Heineken
DPA-professionals-werkt-samen-met-KPN
DPA-professionals-werkt-samen-met-Philips
dpa-professionals-werkt-samen-met-ns
DPA-Professionals-IT-professionals-werken-bij-bol
Meer weten over werken bij DPA?

Mayka vertelt je er graag meer over