Training & Coaching

We leven in een wereld die continu en volop in beweging is. Dit vraagt dat we onszelf continu aanpassen, ontwikkelen en onze grenzen verleggen. DPA Training & Coaching biedt leeroplossingen op maat voor jouw organisatie en haar medewerkers. Versterk het talent in jouw organisatie!

  • Ruime ervaring en kennis in Finance, KYC/Compliance & Verzekeren en Pensioenen
image 2019 01 08

DPA Training & Coaching in het kort

Focus op Finance, KYC/Compliance & Verzekeren en Pensioen

Wij hebben ruime ervaring en kennis in Finance, KYC/Compliance & Verzekeren en Pensioenen. Ons trackrecord kenmerkt zich door het snel en gestructureerd neerzetten van opleidings- en coachtrajecten in deze vakgebieden.

Hoogwaardig

Stilstand is achteruitgang. De wereld om ons heen blijft zich ontwikkelen en dat geldt ook voor ons. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteiten blijven voortdurend verbeteren om deze te waarborgen.

Dagelijkse praktijk

De werkplek is in onze ogen een belangrijke leeromgeving. Groei realiseren wij door werken en leren te verbinden. Wij zijn nieuwsgierig naar jullie werkomgeving en zetten deze gericht in bij onze leeroplossing.

Meetbare resultaten

Samen werken we aan heldere doelstellingen. We beschrijven wat we willen bereiken en binnen welke termijn. Deze output vertalen we naar geschikte certificeringen voor jouw organisatie of medewerkers.

Michelle Bult dpa

Michelle Bult

Manager Learning & Development

Bel of WhatsApp: +31 6 30419369

Waarom anderen voor Training & Coaching kiezen

Kleine groepen

Wij werken met kleine groepen van 8 tot 15 personen. Op deze manier hebben wij voldoende aandacht voor elke deelnemer.

Individuele coaching

Individuele coaching of coaching in kleine groepen (max. 5 personen) beschikbaar voor een persoonlijke benadering.

Maatwerk gebaseerd op leerdoelen

Persoonlijke leerdoelen worden ingevuld via ons intakeformulier of persoonlijk besproken, waardoor we maatwerk leveren.

Locatie naar wens

Trainingen kunnen plaatsvinden op jullie eigen locatie, één van onze locaties of online. Ook dit is een stukje maatwerk.

Nazorg na afronden opleiding

Wij evalueren op meerdere niveaus en analyseren de invloed van de training in gesprek met de opdrachtgever/leidinggevende van de afdeling.

Een greep uit ons trainingsaanbod

Wij bieden een breed trainingsaanbod. Interesse in een ander type training? Wij denken graag met je mee, en leveren maatwerk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfinanciering basis

Bedrijfsfinanciering gevorderd

Financiële analyse

Kasstroomanalyse

Bedrijfswaardering

Financial restructuring & recovery

KYC Essentials

Vastgoedtransacties vanuit KYC perspectief

Witwasrisico’s complexe structuren en trusts

UBO

Digitale technologieën

Cedeo gecertificeerd en CRKBO geregistreerd

Wij zijn Cedeo gecertificeerd. Cedeo, een onafhankelijke certificerende instantie, checkt periodiek hoe tevreden inkopers van opleidingen zijn over DPA Training & Coaching. Onze klanten hebben ons beoordeeld met een klanttevredenheid van 100%. Wij zijn enorm trots op dit keurmerk!

Ook zijn wij geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat wij voldoen aan de kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs.

Schermafbeelding 2023 11 21 om 15.44.37

Online leeromgeving

Wij bieden onze klanten een online leeromgeving, waar medewerkers die trainingen volgen alles kunnen vinden over de leerinterventie. Zij kunnen contact leggen met studiegenoten, vragen stellen aan de trainer(s) en opdrachten maken en inleveren.

Zo staat alle informatie overzichtelijk bij elkaar en hoeven onze klanten geen dure e-learning te maken of een learning management systeem (LMS) op te zetten.

Ontwerp zonder titel 2

Onze aanpak

Kennismaking

en behoefte-inventarisatie

Het begint met elkaar beter leren kennen. Wie zijn jullie en voor welke (groei)uitdagingen staan jullie? Persoonlijk contact vinden we belangrijk en daarom doen we dit graag op jullie locatie, één van onze kantoren of in een videocall.

Opstellen leerplan

vanuit jullie behoefte

Vanuit de inventarisatie stellen we de huidige en gewenste situatie vast. Op basis hiervan bepalen we gezamenlijk welke doelen we willen bereiken en maken we een passend plan welke aansluit bij jullie vraagstuk.

De leeroplossing

Vormgeving en uitvoering

We stellen de (didactische) vormgeving vast. Welke leeroplossing moeten we inzetten om de gestelde doelen te behalen? Naast de leeroplossing(en) bekijken we welke randvoorwaarden nodig zijn om het uit te voeren in de praktijk.

Evalueren

Verder dan alleen tevredenheid

Evaluaties leveren ideeën op voor verbetering en groei. We kijken verder dan tevredenheid. Zijn de doelen behaald, hebben we verandering gerealiseerd en is er meetbaar resultaat zichtbaar? Dit doen we na het traject, maar ook tussentijds.

Ontmoet ons team

Team Trainin g   Coaching (3)

Neem contact met ons op

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen binnen 48 uur contact op om kennis te maken.

Michelle Bult dpa

Michelle Bult

Manager Learning & Development

Bel of WhatsApp: +31 6 30419369