Sociaal domein

Direct inzetbare professionals voor alle functies binnen het sociaal domein

#sociaaldomein #professionals

banking_insurance_header

Professionals voor het sociaal domein via detachering, een resultaatverantwoordelijk projectteam of werving & selectie? Als jouw gemeente nu een impuls nodig heeft, staan wij voor je klaar. Met goed opgeleide en getrainde professionals die snel inzetbaar zijn. Op alle niveaus. Begeleid door mensen die thuis zijn in het vak, zodat jij je op andere zaken kunt focussen.

Ja, ik zoek een specialist sociaal domein

Alle niveaus

Wij hebben de mensen in huis met de juiste opleiding en ervaring. In de werkvelden werk & inkomen, Wmo, inburgering, participatie, zorg & welzijn, uitkeringsadministratie, jeugd & gezin, schuldhulpverlening, handhaving, leerplicht, juridisch en kwaliteit. En we hebben een sterk netwerk, zodat we ook buiten ons eigen vaste team voor je kunnen selecteren. Door ons geolied matchingproces kunnen we altijd snel leveren.

Een stap verder

Onze professionals zijn intrinsiek gemotiveerd, met een sterke drive om verder te gaan dan je vraag. Wij investeren daarvoor fors in de kennis en soft skills van onze professionals. Omdat wij het belangrijk vinden dat zij waarde toevoegen aan jouw organisatie en een positieve impuls geven aan het team. Dat doen we onder meer via onze eigen DPA Academy. Daar profiteer jij van.

Door heel Nederland

Grote en kleine gemeenten, verspreid door heel Nederland, weten ons feilloos te vinden. Voor ervaren Wmo-consulenten, klantmanagers werk en inkomen, jeugdconsulenten, jobhunters, schuldhulpverleners en beleidsmedewerkers. Omdat ze weten dat wij altijd met een passende oplossing komen. Om zaken op orde te brengen of in te springen bij ziekte of een hoge werkdruk.

De wereld van nu én morgen

De decentralisatie van zorg, werk en jeugd heeft veel veranderd voor gemeenten. Met nieuwe taken die je binnen strakke financiële kaders moet uitvoeren. Deze transitie en transformatie vragen om professionals met kennis en ervaring. Wij lopen voorop in die veranderingen – onze professionals zijn klaar voor jouw vraag van morgen.

 

Wil jij het sociaal domein in jouw gemeente versterken?

Ja, ik zoek een specialist sociaal domein

Dienstverlening van Sociaal domein

  • detachering
  • werving & selectie
  • projectmanagement

DPA Professionals omdat…

  • professionals voor alle functies in het sociaal domein
  • een sterk netwerk dat continu groeit
  • snel beschikbaar
  • investeert veel in hard én soft skills (DPA Academy)
  • kennisdeling en -overdracht, ook op de werkvloer