Opdrachtgevers

Altijd de juiste professional

#detachering #advies #werving&selectie

marketing.png

Wij zijn DPA. Specialist in specialisten voor tijdelijke opdrachten en de oplossing van complexe vraagstukken. We beschikken over 2.000 hooggekwalificeerde professionals in eigen huis. En de netwerken en systemen om ook buiten deze groep snel goede matches te maken. Zo krijg je eenvoudig en gericht die ene niche specialist of heb je snel een groot en slagvaardig projectteam in huis.

Ik zoek ondersteuning van een specialist

De zekerheid van leveren

Onze professionals komen voor tijdelijke inzet in een functie, realisatie van een project of het geven – en uitvoeren – van een advies. Ben je op zoek naar vaste versterking? Dan verzorgen we graag de werving & selectie. We slagen er zelfs op de krappe arbeidsmarkt in om topprofessionals aan ons te binden. Dat blijkt ook uit het laagste verloop in de branche. Voor jou betekent dit de zekerheid van leveren.

HR-28aug2018-DPA0209.png

Typisch DPA Professionals

De toegevoegde waarde zit in de kwaliteiten die onze professional meeneemt naar jouw opdracht. Omdat hij typisch DPA Professionals is. De opdracht goed uitvoert én iets toevoegt. Meer dan verwacht. Hij is intrinsiek gemotiveerd en in touch met zijn vak. Kent de ontwikkelingen van vandaag en morgen en deelt die kennis. Vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht – improving your performance.

Kennispartner voor de arbeidsmarkt

Voor onze opdrachtgevers zijn we graag de kennispartner die zijn arbeidsmarkt doorziet. Nieuwe functies ontstaan, vraag en aanbod verschuiven en generaties veranderen. DPA Professionals loopt voorop. Is een bron van kennis en inzichten die ervoor zorgt dat jij weet welke professionals je morgen in huis moet hebben. En die ook weet te vinden en binden.

Onze specialismes

Bij DPA Professionals hebben wij 18 verschillende specialisaties, waardoor er voor iedere organisatie een passende professional is. Zie hieronder ons overzicht:

Meer informatie voor ondersteuning in jouw organisatie?

Kom in contact