DPA werken bij Banking & Insurance

Jouw carrière als banking & insurance professional bij DPA

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

41 reviews

69 reviews

Wil jij de kans pakken om op veel verschillende plekken in de financiële sector ervaring op te doen? Werken in een stimulerende omgeving bij grote financiële dienstverleners zoals Achmea, Nationale-Nederlanden, ING en ABN AMRO? En deel uitmaken van een enthousiast team ambitieuze professionals waarmee je kunt sparren? Kies dan voor detachering via DPA.

Carrières voor ieder niveau

Heb jij minimaal een HBO-opleiding afgerond en wil jij een carrière opbouwen binnen de financiële dienstverlening? Het banking & insurance traineeship van DPA is een werk- en opleidingstraject voor hoogopgeleide en ambitieuze starters. Nadat je geslaagd bent voor de WFT Basis opleiding, gaan wij zoeken naar een geschikte opdracht, opdrachtgever en vervolgopleidingen. Word bijvoorbeeld KYC / CDD analist of hypotheekacceptant binnen het team Advies en Service bij ABN Amro Hypotheken Groep. Of je biedt oplossingen voor pensioenopbouw bij Achmea. De opdrachten zijn heel divers, zodat je zelf kan ontdekken waarin jij je wilt specialiseren.

Traineeship Banking & Insurance

Heb jij 1-2 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening en beschik je over één of meerdere WFT's? Als junior kun je als interim professional in korte tijd veel leren. Wij denken namelijk niet in functies, maar in ontwikkelen. Dat maakt dat je bij DPA Professionals continu groeit. Je hebt zelf de regie en zet een stip op de horizon. Door de afwisselende opdrachten, in verschillende rollen bij top-500 opdrachtgevers komt jouw carrière binnen no-time in een stroomversnelling.

Bekijk de junior vacatures

Heb je inmiddels 2-5 jaar ervaring en wil je jezelf binnen jouw specialisatie verder verdiepen? Bij DPA Professionals krijg je – dankzij onze sterke marktpositie – de kans om bij verschillende aansprekende spelers in de financiële sector je ervaring op en/of uit te bouwen. Je werkt aan interessante opdrachten waarbij je continu wordt uitgedaagd en zelf ook veel kunt inbrengen. 

Bekijk onze medior vacatures

Zoek jij als senior banking & insurance professional met 5+ ervaring een baan waarin jij jezelf kunt blijven prikkelen? Jouw expertise inzetten bij verschillende opdrachtgevers, met een hoge mate van zelfstandigheid maar dan wel met de zekerheid van een vaste baan? Bij DPA bieden we je deze afwisseling en kun je in korte tijd jouw horizon verder verbreden. 

Bekijk onze senior vacatures

Ontdek de voordelen van DPA

Afwisselende opdrachten

Onze opdrachtgevers variëren van grote spelers tot fintech startups. As starter begin je vaak met je voeten in de klei. Midden in de operationele kernprocessen van een bank of verzekeraar. Wel met goede begeleiding en opleiding, zodat je snel nieuwe stappen zet. Breng je ervaring mee dan hebben we veel uitdagende opdrachten. Denk aan de derivatenafhandeling. Of als changemanager helpen bij de toepassing van sustainability-principes in een bank.

Opleidingen op maat

Voor ons staat jouw groei centraal. Naast de wettelijk verplichte WFT leerlijn bieden wij de meest uiteenlopende groeimogelijkheden. Doordat wij gecertificeerd zijn voor het ontwikkelen van opleidingen bij opdrachtgevers, krijg jij de best mogelijke trainingen tot bijvoorbeeld specialist in financiering, CDD of AML. Zo kun je blijven groeien en de meest relevante certificeringen behalen, welk carrièrepad je ook voor ogen hebt.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Onderdeel van sterk netwerk

Je maakt deel uit van een sterk netwerk banking & insurance professionals. Onze opdrachtgevers zijn namelijk allemaal top-500 bedrijven in de financiële sector. Daardoor krijg je de meest uitdagende opdrachten en leer je veel nieuwe mensen binnen het vak kennen. En je staat er nooit alleen voor: spar met je DPA interim collega's over je opdracht.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA banking & insurance professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard én een leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Feestjes & borrels

Naast leuk werk houden we van plezier en ontspanning. Dus organiseren we regelmatig leuke events, feestjes en borrels waar je andere DPA collega's beter kunt leren kennen. Als starter begin je overigens vaak in een traineeship met zo’n 10 mensen waarmee je snel een hechte band opbouwt.

Boost je banking carrière

Wij hebben een groot aantal opdrachtgevers in de financiële sector. Werk je het ene moment bij een bank, het andere moment bij een startup of verzekeraar. Of je specialiseert je juist verder in één richting: zoals letselschadebehandelaar, pensioenspecialist of hypotheekacceptant.

DPA Professionals banking insurance werken bij banken

Banken particulier

De wereld van banken is volop in beweging. Dat maakt werken in deze sector verrassend leuk. Nieuwe spelers betreden traditionele markten en bieden bijvoorbeeld crowdfunding of private equity. Meer IT zorgt voor meer efficiëntie en nieuwe diensten – denk aan Tikkie van ABN Amro. En er moet ook nog meer aandacht zijn voor sustainability. Het zijn ontwikkelingen met grote gevolgen voor de personeelsbehoefte in de financiële sector. Er is een grote vraag naar ondernemende mensen die de skills van nu meebrengen. Dat biedt jou volop kansen en wij helpen je graag om die maximaal te benutten.

Goed om te weten over detachering

Via DPA werken bij de mooiste merken

DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-Nationale-Nederlanden
DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-ING
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-achmea
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-asr
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-abn-amro
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-aegon
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-de-volksbank
DPA-Professionals-Banking-Insurance-professionals-werken-bij-PGB-Pensioenfonds
DPA-Professionals-Banking-Insurance-professionals-werken-bij-Hof-Hoorneman
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken bij
Banking & Insurance

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er op het moment geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat ons het werk doen. Wij matchen jou met toekomstige opdrachten.