Banking & insurance

Groeien in een snel veranderende sector

#banken #verzekeringen #adviseur #klantenservice

banking_insurance_header

Automatisering, nieuwe aanbieders, veranderende wet- en regelgeving en maatschappelijke druk. De wereld van banken, verzekeraars en pensioenen is volop in beweging. Waar aan de ene kant veel mensen uitstromen, bestaat aan de andere kant grote behoefte aan professionals met de juiste skills. Als jij die hebt, kun je met DPA Professionals deze wereld verder ontdekken en snel groeien. 

Ondernemend met de skills van nu

Financieel dienstverleners moeten snel schakelen. Nieuwe spelers betreden traditionele markten. Bieden bijvoorbeeld crowdfunding of private equity voor zakelijke financiering. Meer IT zorgt voor meer efficiëntie en nieuwe diensten – denk aan Tikkie van ABN Amro. En er moet ook nog meer aandacht zijn voor sustainability. Het zijn ontwikkelingen met grote gevolgen voor de personeelsbehoefte in de financiële sector. Er is een grote vraag naar ondernemende mensen die de skills van nu meebrengen. Dat biedt jou volop kansen en wij helpen je graag om die maximaal te benutten.

Lees hier de veelgestelde vragen van sollicitanten

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent in de banking & insurance. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Van de klei tot derivatenafhandeling

Bij DPA Professionals pak jij de kansen om op veel verschillende plekken in de financiële sector ervaring op te doen. Te ontdekken waar jouw professionele interesses liggen. En zelf richting te geven aan je ontwikkeling. Onze opdrachtgevers variëren van grote spelers tot fintech startups. Als starter tijdens onze detachering begin je vaak met de voeten in de klei – in een contactcenter of een basale assistentenrol. Wel met goede begeleiding en opleiding, zodat je snel nieuwe stappen zet. Breng je ervaring mee dan hebben we veel uitdagende opdrachten. Denk aan de derivatenafhandeling. Of als changemanager helpen bij de toepassing van sustainability-principes in een bank.    

Wij denken niet in functies, maar in ontwikkelen. Dat maakt dat je bij DPA Professionals continu groeit. Je hebt zelf de regie en zet een stip op de horizon. Wij investeren in de opleidingen: extern of via onze DPA Academy. Dat kan heel specifiek zijn, zo hebben we pensioenspecialisten opgeleid voor de robotisering. En op het vlak van zakelijke financiering leiden we niet alleen onze eigen professionals, maar ook mensen van de bank op. In drie stappen van assistent accountmanager tot financiering specialist. Verder hebben we een online community waar je vragen en ervaringen op deelt, en een buddysysteem waar junior en senior elkaar helpen en uitdagen.

Ondernemend met een persoonlijke touch

Je past bij DPA Professionals omdat je ondernemend en resultaatgericht bent. Al die veranderingen in jouw werkveld vind je juist interessant. Je bent intrinsiek gemotiveerd en wilt vooroplopen en andere mensen meekrijgen. Dat je soms ook een tikje eigenwijs bent, vinden we niet erg. Wat je naast alle kansen die je krijgt extra waardeert aan DPA Professionals is de persoonlijke touch. We vinden jou als mens belangrijk. Dat zie je terug aan de sfeer binnen het bedrijf – ambitieus op een prettige manier.

Stel je vraag aan Jeroen

Directeur banking & insurance Stuur een bericht