DPA professionals campagne versnel je carriere

Boost je carrière in banking & insurance

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

45 reviews

74 reviews

Ontdek de voordelen van DPA

Afwisselende opdrachten

Wil jij op verschillende plekken in de financiële sector ervaring opdoen om je carrièregroei te versnellen? Werken in een stimulerende omgeving bij grote financiële dienstverleners zoals Achmea, Nationale-Nederlanden, ING en ABN AMRO? En deel uitmaken van een enthousiaste community van ambitieuze professionals waarmee je kunt sparren? Kies dan een carrière bij DPA.

Opleidingen op maat

Jouw groei staat centraal. Naast de WFT leerlijn bieden wij de meest uiteenlopende groeimogelijkheden. Dankzij onze certificering voor voor het ontwikkelen van opleidingen bij opdrachtgevers, krijg jij de beste trainingen tot bijvoorbeeld specialist in financiering, CDD of AML. Zo kun je blijven groeien en de meest relevante certificeringen behalen, welk carrièrepad je ook voor ogen hebt.

Je persoonlijke talentmanager

Iedere professional heeft een eigen talentmanager die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Je hebt regelmatig contact om je groeiwensen, opleidingsbehoeften en carrièremogelijkheden uitvoerig te bespreken en hiervoor een plan te maken.

Breid je netwerk uit

Je maakt deel uit van een sterk netwerk banking professionals. Onze opdrachtgevers zijn allemaal top-500 bedrijven. Daar krijg je de meest uitdagende opdrachten en breid je je netwerk uit. En je staat er nooit alleen voor: Je werkt in een groep DPA collega's waar je altijd op terug kunt vallen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA banking & insurance professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard en een leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Carrières voor ieder niveau

Wil jij een carrière opbouwen binnen de financiële dienstverlening? Het banking & insurance traineeship van DPA is een werk- en opleidingstraject voor hoogopgeleide en ambitieuze starters. Nadat je geslaagd bent voor de WFT Basis opleiding, gaan wij zoeken naar een geschikte opdracht en vervolgopleidingen. Het traineeship en de opdrachten zijn heel divers, zodat je zelf kan ontdekken waarin jij je wilt specialiseren.

Traineeship Banking & Insurance

Heb jij 1-2 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening en beschik je over één of meerdere WFT's? Als junior kun je als interim professional in korte tijd veel leren. Wij denken namelijk niet in functies, maar in ontwikkelen. Je krijgt afwisselende opdrachten bij top-500 opdrachtgevers. Zo groei je bij DPA continu. Je hebt zelf de regie over je carrière en stelt je eigen doelen.

Bekijk de junior vacatures

Heb je inmiddels 2-5 jaar ervaring en wil je jezelf binnen jouw specialisatie verder verdiepen? Bij DPA Professionals krijg je de kans om bij verschillende toonaangevende spelers in de financiële sector je ervaring te vergroten. Je werkt aan interessante opdrachten waarbij je continu wordt uitgedaagd en zelf ook veel kunt inbrengen.

Bekijk onze medior vacatures

Zoek jij als senior banking & insurance professional een baan waarin jij jezelf kunt blijven prikkelen? Jouw expertise inzetten bij verschillende opdrachtgevers, met een hoge mate van zelfstandigheid maar dan wel met de zekerheid van een vaste baan? Bij DPA bieden we je deze afwisseling en kun je in korte tijd jouw horizon verder verbreden. 

Bekijk onze senior vacatures

Boost je banking carrière

DPA professionals campagne groeien in je carrière

Banken particulier

De wereld van banken is volop in beweging. Nieuwe spelers betreden traditionele markten en bieden bijvoorbeeld crowdfunding of private equity. Meer IT zorgt voor nieuwe diensten zoals Tikkie. En er moet ook nog meer aandacht zijn voor sustainability. Het zijn ontwikkelingen met grote gevolgen voor de financiële sector. En dat biedt jou volop kansen.

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij deze organisaties

DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-Nationale-Nederlanden
DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-ING
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-achmea
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-asr
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-abn-amro
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-de-volksbank
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken bij
Banking & Insurance

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er op het moment geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat ons het werk doen. Wij matchen jou met toekomstige opdrachten.