Compliance & risk

Werken bij de koploper in jouw vakgebied

#compliance #risk #GRC

hr-risk1

De maatschappelijke druk op bedrijven neemt toe en wet- en regelgeving is continu aan verandering onderhevig. Bedrijven moeten zich meer en meer verantwoorden en daarbij ook hun transparantie en integriteit aantonen. Dat maakt compliance meer dan ooit een agendapunt in de boardrooms. Zeker binnen de financiële sector, een speerpunt van DPA Professionals. Ook met oog op risk professionals en organisaties die willen excelleren in risicobeheer. Effectief risicomanagement zorgt voor betere financiële prestaties en continuïteit van de bedrijfsvoering. Niet voor niets zien wij een steeds grotere vraag naar risk & audit professionals. Wij zijn toonaangevend in de arbeidsmarkt voor compliance en risk specialisten. En dat biedt jou volop kansen.

Ontdek compliance en risk vacatures

Meer compliance – meer kansen

Het vakgebied compliance ontwikkelt zich snel. Toezicht verscherpt en de wet- en regelgeving neemt toe, met op Europees niveau veel aandacht voor financieel economische criminaliteit. Daarnaast zijn bedrijven ook meer intrinsiek gemotiveerd om transparant en integer te werken. Digitalisering en een datadriven aanpak geeft ze meer grip, en verandert het vakgebied. Ook gaan bedrijven steeds vaker over traditionele grenzen, waardoor zij in een ander compliance speelveld terechtkomen. Denk aan bedrijven  zoals Google, dat zich soms – door aanbod van financiële producten – als financial gedraagt. In deze dynamische omgeving liggen veel kansen voor stevige professionals die versneld willen ontwikkelen. DPA Professionals laat je deze kansen verzilveren.

Opdrachten in de financiële wereld

Met DPA Professionals kom je over de vloer bij de meest interessante bedrijven. Vooral in de financiële wereld. Afgestemd op je achtergrond werk je in een diversiteit aan opdrachten. Als specialist of generalist. Dat kan variëren van Know Your Client (AML en CDD)-analyses bij een bank tot het opzetten van een compliance framework voor een snelgroeiende fintech. Daarbij werken we vaak samen met onze collega’s van andere disciplines, zoals IT, sustainability en finance & control, die nieuwe perspectieven inbrengen. De variatie en uitdaging in opdrachten zorgt voor een steile leercurve, op welk niveau je ook binnenkomt.

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Niet alleen groei je door de opdrachten die je doet – je krijgt ook alle ruimte voor opleidingen. Voor vaktechnische opleidingen werken we samen met het Nederlands Compliance Instituut. Bij onze eigen DPA Academy versterk je je competenties met gerichte trainingen. Je bepaalt zelf de richting waarin je jezelf wilt ontwikkelen. Binnen de cultuur van DPA is het vanzelfsprekend dat je als collega’s ook veel van elkaar leert, door ervaringen uit te wisselen en met elkaar te sparren over vraagstukken. Dat faciliteren we niet alleen online, maar ook via vakgerichte ontmoetingen zoals masterclasses en incompany opleidingen.

Hecht team met persoonlijke aandacht

Bij DPA Professionals werk je omdat je intrinsiek gemotiveerd bent voor het vak. Net als je collega’s – vaak juristen en criminologen. Het zit in je karakter, je bent gedreven en wil je snel ontwikkelen. Dat betekent ook dat je ondernemend bent en stevig in je schoenen staat. Je voelt je welkom in ons compliance team, een hecht team dat voorop loopt in de markt. Bij ons draait niet alles om het werk, we vinden het juist belangrijk dat je je privéleven niet vergeet en denken graag met je mee hoe je werk en privé goed combineert. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht én hebben we regelmatig informele bijeenkomsten waar gezelligheid voorop staat.

Ontdek compliance en risk vacatures

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen compliance & risk. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Stel je vraag aan Frederike

Directeur compliance & risk Stuur een bericht