dpa professionals werken als compliance risk professional

Jouw carrière als compliance & risk professional bij DPA

Wil jij werken bij dé koploper binnen compliance & risk? Jezelf als ambitieuze professional versneld ontwikkelen door te werken aan gevarieerde en uitdagende projecten binnen dynamische omgevingen? Over de vloer komen bij interessante organisaties binnen de financiële sector, multinationals, publieke sector en zorg? En deel uitmaken van een gedreven team intrinsiek gemotiveerde compliance & risk professionals? Dan is detachering via DPA iets voor jou.

  • Werk aan inhoudelijk afwisselende opdrachten
  • Ga aan de slag bij aansprekende opdrachtgevers
  • Krijg veel ruimte voor gecertificeerde opleidingen
  • Bouw aan een sterk en groot netwerk
DPA Professionals Compliance Risk Floor Hermsen

Meer weten? Stel je vraag aan Floor

Recruiter compliance & risk
Bel of WhatsApp: +31612153831

DPA biedt carrières voor ieder niveau

Sta je aan het begin van je je loopbaan als compliance & risk professional, en wil je de mogelijkheden van jouw carrière verkennen? DPA biedt jou een uniek leertraject doordat je in korte tijd te werken voor afwisselende opdrachtgevers waar jij je inhoudelijk bezig houdt met verschillende onderwerpen. Naast het opdoen van praktijkervaring, is ook het volgen van opleidingen & trainingen een belangrijk onderdeel van jouw ontwikkeling tot volwaardig compliance & risk professional.

Bekijk de junior vacatures
DPA-Professionals-compliance-risk-Freya-Spronk
"Ik wist eerst niet wat detachering precies inhield. Logisch, want ik was net klaar met mijn master Opsporingscriminologie. Ik stapte erin zonder duidelijk carrièreplan en liet het allemaal gewoon op me afkomen."

Freya Spronk

KYC analyist

Lees haar verhaal

Heb jij 2-5 jaar ervaring binnen compliance & risk en wil in je loopbaan versnellen door snelle groei en ontwikkeling? Grijp dan deze kans via detachering. De variatie en toenemende complexiteit van opdrachten bij verschillende aansprekende opdrachtgevers zorgen voor een steile leercurve. Daarnaast zijn persoonlijke groei, uitdaging en afwisseling sleutelwoorden wanneer je bij DPA aan de slag gaat. Belangrijke ingrediënten om volledig klaargestoomd te kunnen worden tot ervaren senior. 

Bekijk onze medior vacatures

Heb jij minimaal 5+ jaar ervaring als generalist of specialist binnen compliance & risk? En wil jij op werken aan afwisselende opdrachten met complexe problematiek bij toonaangevende organisaties? Dat kan bij DPA. Als senior neem jij in projecten het voortouw. Je denkt op strategisch niveau mee en geeft sturing aan de oplossingsrichting. Daarnaast ondersteun jij met jouw kennis en expertise medior collega's bij de implementatie hiervan. Ook krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van een interessant gedeeld ondernemerschapsmodel. Je ontvangt dan een vast basissalaris en vult deze aan met een urenbonus op basis van je opdracht.

Bekijk onze senior vacatures

Waarom werken bij DPA?

Afwisselende opdrachten

Jouw carrière komt in een stroomversnelling, doordat je werkt aan afwisselende opdrachten. Als specialist of generalist binnen compliance & risk kom je over de vloer bij gerenommeerde bedrijven waar je een steile leercurve doormaakt. Dat kan variëren van een opdracht als compliance officer bij een grote financiële speler tot aan het uitvoeren van een risk assessment bij een vooraanstaande FinTech of multinational.

Jezelf blijven ontwikkelen

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Niet alleen groei je door de opdrachten die je doet, maar je krijgt ook alle ruimte voor opleidingen en trainingen. Voor specialistische vaktechnische opleidingen werken we samen met het Nederlands Compliance Instituut, waar je de leergang compliance officer kunt volgen. Ook bieden we de ACAMS opleidingen aan en kun je bij onze eigen DPA Academy gerichte trainingen volgen om je competenties te versterken.

Onderdeel van sterk netwerk

We zijn al 15 jaar een grote speler binnen compliance & risk. Daardoor krijg je de beste opdrachten bij grote bedrijven. Tijdens deze opdrachten leer je veel professionals kennen uit het vak en bouw je aan een sterk netwerk.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA compliance & risk professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je ontvangt altijd volledige reiskostenvergoeding! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald. Voor senior professionals is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een interessant gedeeld ondernemerschapsmodel. Naast een vast basissalaris, ontvang je dan een urenbonus op basis van je opdracht.

Een hecht en gemotiveerd team

We zijn een hecht team dat voorop loopt in de markt. Met je gelijkgestemde collega's kun je kennis en ervaringen delen. Maandelijks worden er masterclasses georganiseerd om interessante cases te bespreken en de onderlinge band tussen professionals te verstevigen. Daarnaast is er veel persoonlijke aandacht én hebben we regelmatig informele bijeenkomsten waar gezelligheid voorop staat.

Goed om te weten over detachering

Benieuwd naar onze compliance & risk vacatures?

Aan de slag als...

Bij DPA Professionals kun je binnen compliance & risk aan de slag in verschillende rollen.

DPA Professionals compliance risk werken als compliance officer

Compliance officer

Toezicht verscherpt en de wet- en regelgeving neemt toe, met op Europees niveau veel aandacht voor financieel economische criminaliteit. Bedrijven moeten zich meer en meer verantwoorden en daarbij ook hun transparantie en integriteit aantonen. Dat maakt compliance meer dan ooit een agendapunt in de boardrooms. Als compliance officer ben jij verantwoordelijk voor de bescherming van de reputatie en de integriteit van een bedrijf. Je bent continu bezig met het interpreteren van wet- en regelgeving en het signaleren van mogelijke compliance-issues. Bij incidenten treed je op als consultant en geef je invulling aan de oplossingsrichting.

 

Via DPA werken bij de mooiste merken

Meer weten over een carrière bij DPA?

Stel je vraag aan onze recruiters van
Compliance & Risk

DPA Professionals Compliance Risk recruiter Floor Hermsen

Floor

Recruiter compliance & risk Bel of WhatsApp: +31612153831