Traineeships

Leren en werken bij toonaangevende organisaties

#traineeships #werkenbijDPA #leren #werken

dpa_academy.png

Je bent net afgestudeerd of een junior professional. Aan het begin van een veelbelovende carrière, ambitieus en gedreven. Bij DPA Professionals maak je een vliegende start. Als trainee volg je een intensief opleidingstraject en doe je ervaring op bij grote opdrachtgevers. Zo ontwikkel je je razendsnel.

Brug tussen theorie en praktijk

Met een traineeship geven we je de kans om de kloof te overbruggen tussen studie en praktijk. Je volgt een intensief leer-werktraject en gaat al snel aan de slag voor toonaangevende opdrachtgevers. Wij begeleiden je op je ontwikkelpad met coaching en training, zowel vakinhoudelijk als competentiegericht. Zodat je snel en breed kunt groeien.

Strenge selectie

Wij investeren in vooruitstrevende professionals. Ondernemende mensen met een open mind, die op een prettige, persoonlijke manier ambitieus en resultaatgericht zijn. Daarom gaat aan een traineeship een strenge selectieprocedure vooraf. Waarin we je uitgebreid testen op kennis en karakter.

Dan volgt een pittig opleidingstraject, waarna je aan de slag gaat bij verschillende projecten van onze opdrachtgevers. Daar doe je brede ervaring op. Ondertussen ontwikkel je jezelf verder met trainingen, cursussen en kennissessies. En groei je van starter tot professional.

Een traineeship bij DPA Professionals:

  • Strenge selectie op kennis en karakter
  • Intensief opleidingsprogramma
  • Leren en werken bij toonaangevende bedrijven
  • Continue persoonlijke begeleiding

Waar liggen jouw carrière-kansen?

Bekijk onze traineeships