Werken bij DPA

Kies voor inhoud en groei

#werk #uitdaging #inhoud #groei

Collega's-dpa-kantoor.png

Wij zijn DPA. De verbinding tussen professionals en de wereld van werk. We bieden jou alle ruimte om deze wereld verder te ontdekken. Wat vind jij belangrijk? Waar loop je warm voor? Kom bij ons werken en geef je toekomst richting en je cv een boost. In een aantrekkelijk bedrijf met goede voorwaarden en een prima sfeer.

Toonaangevende opdrachtgevers

We gaan een vaste relatie met je aan – jij kiest voor groei en inhoud. Wij laten je kennismaken met toonaangevende opdrachtgevers. Met opdrachten die soms alles vragen van je expertise en vaardigheden. Altijd brengen wij je verder. Want we begeleiden je intensief, met coaching, trainingen en opleidingen. Zowel vakinhoudelijk als competentiegericht – improving your performance.

 

Ontwerp zonder titel-7.png

Prettig ambitieus

We zijn een community van mensen met ambitie, van het prettige soort. Mensen zoals jij, intrinsiek gemotiveerd en gericht op samenwerking. Die iets willen neerzetten. En dan wel in een mensgerichte organisatie, waar de communicatie informeel is en de managers betrokken. Een bedrijf dat weet dat jouw toekomst méér is dan een bloeiende carrière. Daarom werken we ook samen aan een goede werk-privébalans.

Vast, op projectbasis of freelance

Je kunt bij DPA Professionals kiezen voor verschillende contractvormen. Wil je afwisselende projecten maar wel met zekerheid? Dan verwelkomen je graag in vaste dienst. Met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Liever een projectcontract? Dan zit je nergens aan vast, en heb je wel gegarandeerd werk voor een bepaalde periode. Bij een toonaangevende organisatie en passend bij jou. Als freelancer kun je je aansluiten bij ons grote, actieve netwerk. Voor afwisselende opdrachten bij interessante opdrachtgevers én het delen van kennis. Zo versterk je je netwerk en blijf je up-to-date.

Bekijk onze specialisaties

of bekijk onze vacatures