Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij DPA altijd voorop. Want haal je alles uit je talent, dan is dat niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor DPA en onze klanten. Je wordt in dit proces intensief begeleid met coaching, trainingen en opleidingen en we zorgen er samen voor dat je werk- en privéleven in balans zijn.

Kijken in de keukens van top 500-bedrijven

Via projecten of interim-functies kijk je als professional in de keukens van top 500-bedrijven, waarbij je werkt vanuit een specialistische business unit binnen een vakgebied. Naast je werk, krijg je vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen die bij jou passen. De kansen om je carrière zelf richting te geven en je persoonlijk te ontwikkelen, krijg je. Maar je zult ze zelf moeten verzilveren.

Hardwerkende, ondernemende familie

Ook al zijn we een beursgenoteerd bedrijf, het voelt als een hardwerkende ondernemende familie. De lijnen zijn kort: de communicatie is informeel als het kan, maar zakelijk als het moet. Je merkt het al vanaf je eerste kennismakingsgesprek. Daarin praten we niet alleen over het vak, we zijn ook geïnteresseerd in jou als persoon. Hoe beter we weten wie je bent, hoe beter we kunnen samenwerken.