Legal

#legal #wijverbindenjijgroeit #juridisch

legal-2.png

Wat kan ons vakgebied legal voor jouw organisatie betekenen?

Wij verbinden, jij groeit! Via ons netwerk kom je in contact met de beste juridische professionals die Nederland heeft. Zowel voor werving & selectie vraagstukken als voor een tijdelijke interim oplossing. Ook op het gebied van het optimaliseren van je juridische dienstverlening ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Ik ben op zoek naar juridische specialisten

Waarom kiezen voor legal?

  • Interim: het bieden van een tijdelijke oplossing uit het netwerk van ons vakgebied legal met onze interim legal counsel dan wel zzp-ers. Ook helpen wij in samenwerking met effects bedrijven grip te krijgen op hun contract management en corporate housekeeping door specifiek gecertificeerde juristen daar op flexibele basis op in te zetten.
  • Werving & selectie: Het verzorgen van een permanente oplossing voor de vaste invulling van je vacature door middel van het werving & selectie traject
  • Management & operations: Het efficiënter en effectiever laten functioneren van je juridische afdeling. Download het Whitepaper Legal management & operations
  • We zijn vaste partner van o.a. Heineken, Unilever, PVH Holding (Tommy Hilfiger en Calvin Klein), Rabobank, ING, LeasePlan Corporation, Danone, Vivat, A.S. Watson, Tesla, GrandVision, Ikea, Philips, Gibson, de Rai, Brocacef, ABN AMRO en Teva Pharmaceuticals.

Kom met ons in contact!

Met jou als opdrachtgever gaan we graag een sterke relatie aan. We zijn dé kennispartner in de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. Nieuwe specialismen ontstaan, vraag en aanbod verschuiven en generaties veranderen. In die wereld loopt DPA voorop. Een bron van kennis en inzichten die ervoor zorgt dat jij weet welke professionals je morgen in huis moet hebben. En die ook weet te vinden en binden. 

Heb jij behoefte aan ondersteuning van een van onze specialisten?

Stel hier je vraag

Neem contact op met Diederik

Business unit manager Stuur een bericht