DPA Academy

Jouw ontwikkel- en groeimogelijkheden staan bij ons voorop. En DPA Academy speelt hierin een essentiële rol. Bij DPA Academy staat alles in het teken van het ontwikkelen van jouw kennis en kunde door middel van relevante trainingen.

Jij bepaalt je richting en ontwikkeling. Wij faciliteren. Ontdek een greep uit ons trainingsaanbod en neem contact op met onze Learning & Development specialist voor meer informatie.

Learning center voor DPA Professionals

Werk je bij DPA, dan werk je continu aan jezelf. Om alles uit je talent te halen, wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dat kan bij DPA Academy, hét learning center voor jou als DPA professional. Hier volg je trainingen om aan je vaardigheden te werken, deel je jouw kennis, leer je van ervaren professionals en werk je samen met collega’s uit andere vakgebieden.

DPA Professionals DPA Academy

Een breed trainingsaanbod

Bij DPA krijg je alle kansen om carrière te maken in een richting waar jij gelukkig van wordt. Veel van onze trainingen zijn gericht op de ontwikkeling van soft skills. Waarom? Omdat persoonlijke, sociale en intellectuele vaardigheden enorm belangrijk zijn voor jou als professional, ongeacht in welke sector je werkt. Denk aan competenties zoals overtuigingskracht en creativiteit. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk je vakgerelateerde kennis te blijven ontwikkelen. Is er een training waarvan jij denkt dat die je verder helpt groeien? Grote kans dat wij hem bij DPA Academy voor je regelen. Om je een idee te geven, zie je hieronder een greep uit ons trainingsaanbod.

Trainingen

Agile Scrum Foundation

Lean Six Sigma

PRINCE2

Business English

Persoonlijk Leiderschap

Effectief Communiceren

LinkedIn

Assertiviteit

Energiemanagement

Selectie- en interviewtechnieken

Op basis van jouw ambities en doelen

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, ook in ons trainingsaanbod. Wat wil je als professional bereiken en waar heb je behoefte aan? Door middel van een Talenten en Motivatie Analyses (TMA) stel je samen met je fieldmanager een persoonlijk ontwikkelplan op. Jij kiest de trainingen die je helpen je doelen te bereiken. En wij zorgen ervoor dat ons trainingsaanbod aansluit op jouw behoeftes.