dpa-professionals-werken-als-sociaal-domein-professional

Jouw carrière als sociaal domein professional bij DPA

  • Werk aan inhoudelijk afwisselende opdrachten
  • Ga aan de slag bij kleine en grote gemeenten
  • Krijg veel ruimte voor opleidingen en trainingen
  • Bouw aan een sterk en groot netwerk

Wil jij graag werken bij grote en kleine gemeenten verspreid over heel Nederland? Houd je van uitdagende en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers met de zekerheid van een vaste baan? En maak je graag deel uit van een ambitieuze organisatie met een informele werksfeer waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Dan is detachering via DPA iets voor jou:

DPA biedt carrières voor ieder niveau

Wil jij een mooie start van jouw carrière binnen sociaal domein? Als DPA professional krijg je de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende gemeenten. In korte tijd kun je veel leren door de afwisselende opdrachten, kennis uitwisselen met gelijkgestemden en je netwerk laten groeien. Ook krijg je veel ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Bekijk de junior vacatures

Heb je enkele jaren werkervaring en wil jij je vakinhoudelijk ontwikkelen en het verschil maken in het sociaal domein? Bij DPA ben je zeker van passend werk dat aansluit bij je ambities. De interessante opdrachten zorgen voor volop uitdaging, afwisseling en persoonlijke groei.

Bekijk onze medior vacatures
Ben jij een ervaren professional binnen het sociaal domein en toe aan meer afwisseling in je werk? En wil je verder groeien binnen het vakgebied? Dat kan bij DPA. Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten bij gemeenten in heel Nederland en krijgt voldoende ruimte voor opleidingen & trainingen. Ook je coachingskills verbeteren: junior en medior collega's binnen het vak luisteren graag naar jouw kennis en expertise.
Bekijk onze senior vacatures

Ontdek de voordelen van DPA

Afwisselende opdrachten

Gemeenten weten ons feilloos te vinden, waardoor we binnen sociaal domein in alle functies opdrachten hebben. Hierdoor kunnen we je via detachering afwisselende, inhoudelijke opdrachten bieden. Opdrachten waarin jij het verschil maakt.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA sociaal domein professional ontvang je een aantrekkelijk salaris. Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald. Daarnaast moet je vaak reizen voor je werk, maar we vergoeden altijd de onkosten. Je krijgt een kilometervergoeding, NS Businesscard of een leaseauto.

Jezelf blijven ontwikkelen

Bij DPA Professionals staat jouw ontwikkeling centraal. Daarbij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding, opleidingen en verdiepingscursussen. En faciliteren we onderlinge kennisuitwisseling met je collega’s via kennissessies en onze online community. Zo vergroot je je kennis, kunde én marktwaarde.

Persoonlijke begeleiding

Je kunt rekenen op onze betrokkenheid, begeleiding en ondersteuning. Elke professional heeft regelmatig contact met een business manager en een fieldmanager, die oog hebben voor je carrière én je persoonlijke situatie. Samen wordt er gekeken naar hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen en wat de mogelijkheden zijn.

Snel baanzekerheid

Wij bouwen graag aan langdurige relaties. Is er een wederzijdse klik en zijn we tevreden met de samenwerking? Dan spreken we graag ons vertrouwen uit en bieden we je een vast dienstverband aan.

Boost je maatschappelijke carrière

Ontdek hoe andere DPA'ers gedetacheerd werken binnen sociaal domein ervaren.

DPA-Professionals-Sociaal-Domein-Klantmanager-Werk-Marco

Klantmanager werk

Als Klantmanager werk begeleid en stimuleer jij cliënten naar werk of scholing. Jouw actuele kennis van de Participatiewet pas jij toe in het opstellen van trajectplannen voor de cliënten binnen je eigen caseload. Dit doe je aan de hand van doelmatigheidsonderzoeken, huisbezoeken en intakegesprekken met cliënten over kansen op de arbeidsmarkt.

Bekijk nu onze klantmanager vacatures

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij mooie organisaties

DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Den-Haag
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Rotterdam
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Deventer-Werktalent
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Zwolle
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Breda
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Almere
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Medemblik
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Leiden
DDPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Hoorn
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Lucrato
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Wageningen
DPA-professionals-sociaal-domein-werken-bij-Gemeente-Zutphen
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Sociaal Domein

DPA-professionals-business-manager-sociaal-domein-Brigitte-Karelse

Brigitte

Business manager sociaal domein Bel Brigitte +31653627888