Facility

#facility #improvingyourperformance

Chieneke en Eline

Wat kan ons vakgebied facility voor jouw organisatie betekenen?

Gedreven facility professionals die thuis zijn in de nieuwste ontwikkelingen. Die vanuit hun inhoudelijke kennis voor facilitaire meerwaarde zorgen. En die bijdragen aan het succes van de organisatie. Ervaren (interim) specialisten die net dat stapje meer zetten om een fijne werkomgeving te ontwikkelen, meerwaarde creëren. En om de medewerkers en gasten de ultieme ‘guest journey’ te bezorgen.

Onze facility professionals combineren actuele kennis en ervaring met 'Integrated Facility Management' en passie voor hun vak. Door ervaring bij uiteenlopende bedrijven zijn we thuis in de nieuwste ontwikkelingen. Wij ondersteunen hen in doorlopend leren met passende uitdagingen, vakinhoudelijke opleidingen, competentieontwikkeling, coaching en een groot kennisnetwerk.

De focus van facilitair management verschuift: van kostenefficiëntie naar duurzaamheid, medewerkerstevredenheid en waarde toevoegen vanuit operationeel niveau. Naar een gegarandeerd kwaliteits- en serviceniveau en een herkenbare uitstraling. Hoe zorgt jouw bedrijf voor de benodigde verbeteringen en innovaties? Onze professionals helpen je. Op tijdelijke of vaste basis, net wat je nodig hebt. Ze zijn snel ingewerkt en in staat om effectieve oplossingen te bedenken, projecten te begeleiden en nieuwe werkwijzen door te voeren. Met facilitaire uitdagingen als vertrekpunt zorgen wij voor de beste match.

Kom met ons in contact!

Met jou als opdrachtgever gaan we graag een sterke relatie aan. We zijn dé kennispartner in de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. Nieuwe specialismen ontstaan, vraag en aanbod verschuiven en generaties veranderen. In die wereld loopt DPA voorop. Een bron van kennis en inzichten die ervoor zorgt dat jij weet welke professionals je morgen in huis moet hebben. En die ook weet te vinden en binden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Plaats opdracht

Neem contact op met Sander

Directeur Stuur een bericht