Facility

Facility professionals die waarde toevoegen

#facility #duurzaamheid #medewerkerstevredenheid

hugo_header_facility

Gedreven vakmensen die thuis zijn in de nieuwste ontwikkelingen. Die vanuit hun inhoudelijke kennis voor facilitaire meerwaarde zorgen. En die wezenlijk bijdragen aan het succes van de organisatie. Dat zijn de facility professionals van DPA. Ervaren (interim) specialisten die net dat stapje meer zetten om een fijne werkomgeving te ontwikkelen, meerwaarde creëren. En om de medewerkers en gasten de ultieme ‘guest journey’ te bezorgen.

Richting geven aan facilitair management

De facilitaire wereld verandert in rap tempo. En niet alleen omdat technologie nieuwe concepten mogelijk maakt. Maar ook omdat facility management steeds meer wordt gezien als cruciaal voor een positieve ervaring van medewerker en bezoeker bij de organisatie. Dat vraagt bijvoorbeeld om een integrale benadering, met veel aandacht voor hospitality en toegevoegde waarde. De markt is op zoek naar mensen die in deze ontwikkeling richting willen geven. DPA Professionals brengt jou daarvoor op de meest interessante plekken.

Voor mediors en seniors

Kom je bij ons werken, dan heb je toegang tot mooie opdrachten bij toonaangevende organisaties. We bieden je veel afwisseling, waardoor je snel verder groeit. We werken voor banken, (internationale) corporates, zorgverzekeraars, hogescholen, ziekenhuizen en allerlei andere typen organisaties. Met werk voor specialisten – zoals verhuis- en aanbestedingsspecialisten –, adviseurs en facilitair managers. Die bijvoorbeeld werken aan een pittig project óf als interim manager tijdelijk een operationeel team en/of team-, sitemanagers en meewerkend voormannen/-vrouwen begeleiden. Een uitdaging, want in deze krappe arbeidsmarkt moet je wel mensen weten te binden en motiveren. Dat vraagt veel van je people skills.  

Bij ons werken vooral mediors en seniors – stevige professionals die bewust werken aan hun carrière. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We zorgen voor uitdagende opdrachten én je krijgt een flink opleidingsbudget. Waarbij jij de richting van je ontwikkeling bepaalt. Een studie contractmanagement of vastgoedbeheer? Het kan. Bovendien vind je bij ons collega’s met dezelfde glinstering in de ogen voor het vak. Mensen die vanzelfsprekend geïnteresseerd zijn in de nieuwste trends. En met wie je daar op allerlei manieren over spart. Je verbreedt je blik ook omdat we meerdere disciplines in huis hebben, denk aan sustainability, procurement en IT. 

Openheid en persoonlijke aandacht

Je wilt bij DPA Professionals werken omdat je gek bent op het vak. Er vol voor wilt gaan. Toch weet je net als wij dat werk niet het allerbelangrijkste is. Jij weet goed te balanceren tussen pieken en tijd voor jezelf en je naasten. Wij staan bekend om de persoonlijke aandacht en een manier van samenwerken waarin openheid en eerlijkheid belangrijke waarden zijn. Er zijn ook geen drempels om elkaar op te zoeken. Je kunt altijd bij collega’s en management terecht. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten om op een ontspannen manier bij te praten. Zo zorgen we er samen voor dat je elk (half)jaar weer volop energie in een nieuwe opdracht stapt.

 

Ontdek hier onze facility vacatures

Of ik zoek een facility professional

 

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen facility. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Stel je vraag aan Sander

Directeur facility Stuur een bericht