dpa-professionals-werken-als-facility-professional

Boost je carrière als facility professional

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

45 reviews

74 reviews

Wil je snel verder groeien door te werken aan afwisselende opdrachten bij interessante organisaties zoals banken, (internationale) corporates, zorgverzekeraars, hogescholen en energie & infra bedrijven? Jouw passie voor het facility vak verder ontwikkelen met opleidingen en trainingen? Onderdeel zijn van een ambitieus team facility professionals waarmee je kennis en ervaringen kunt delen? Kies dan voor detachering via DPA.

DPA biedt carrières voor ieder niveau

Je bent een leergierige facility professional met 0-3 jaar relevante werkervaring en je wil graag een goede basis leggen voor je verdere loopbaan. Bij DPA krijg je deze kans. Elk jaar krijg je een nieuwe opdracht, waardoor je veel ervaring kunt opdoen in verschillende sectoren. In je functie begin je met het aansturen van operationele mensen en ondersteun je een senior professional bij complexere projecten. Door dit buddy systeem kun je on the job veel leren van je ervaren collega's en word je klaargestoomd voor de volgende stap in je carrière.

Bekijk de junior vacatures

Je hebt al 5+ jaar ervaring binnen facility en wil jezelf nog breder ontwikkelen als professional. Door via DPA gedetacheerd aan de slag te gaan bij interessante opdrachtgevers kun je in korte tijd veel verschillende bedrijven en sectoren leren kennen. Je geeft leiding aan grote operationele teams, bent verantwoordelijk voor contract management en stelt zelfstandig plannen op onder de vleugels van een senior. En met een goed gevulde rugzak aan nieuwe ervaringen, vlieg je zelf ook snel uit tot senior. 

Bekijk onze medior vacatures

Ben jij een ervaren facility professional met 10+ jaar ervaring in het vak en wil je een ingang bij top-500 bedrijven om jouw profiel verder te kunnen verbreden? Bij DPA zijn we altijd op zoek naar een goede senior, die graag eindverantwoordelijk is voor complexe projecten. Zelfstandig plannen maakt en met gemak nieuwe leveranciers implementeert. Maar ook een echt mensenmens is, die energie krijgt van leidinggeven aan teams en het motiveren van junior en medior collega's binnen het vak. Durf jij de uitdaging aan?

Bekijk onze senior vacatures
DPA-Professionals-facility-Maaike-Hiemstra
"De functie van manager services & hospitality was nieuw bij HumanTotalCare. Aan mij de uitdaging om deze functie vorm te geven en twee teams sturing te geven."

Maaike Hiemstra

Facility manager facility bij HvA / UvA

Waarom werken bij DPA?

Steile leercurve

Als facility professional bij DPA doe je 1 à 2 opdrachten per jaar. Bij iedere opdracht leer je weer veel: over jezelf, vaktechnisch, projectmatig en over verschillende bedrijfsculturen. Je blijft jezelf ontwikkelen en steeds weer aanpassen aan nieuwe situaties die om een andere aanpak vragen.

Persoonlijke aandacht

Wij staan bekend om de persoonlijke aandacht en een manier van samenwerken waarin openheid en eerlijkheid belangrijke waarden zijn. Je kunt altijd bij collega’s en management terecht. Daarnaast organiseren we regelmatig bijeenkomsten om op een ontspannen manier bij te praten. Zo zorgen we er samen voor dat je elk (half)jaar weer met volle energie in een nieuwe opdracht stapt.

Flink opleidingsbudget

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. We zorgen voor uitdagende opdrachten én je krijgt een flink opleidingsbudget. Waarbij jij de richting van je ontwikkeling bepaalt. Een studie contractmanagement of vastgoedbeheer? Het kan allemaal.

Onderdeel van sterk netwerk

Je wordt onderdeel van een sterk facility netwerk. We werken voor toonaangevende opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Tijdens je opdrachten leer je daardoor veel nieuwe mensen in het werkveld kennen, waardoor je bouwt aan je professionele netwerk.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA facility professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Hecht & betrokken team

We hebben een leuk en ambitieus team dat op professioneel gebied veel met elkaar deelt. Via leuke uitjes leer je elkaar beter kennen en kun je elkaar gemakkelijk vinden. We hechten namelijk veel waarde aan een goede werk-privé balans.

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij de mooiste merken

dpa-professionals-facility-werken-bij-tennet
dpa-professionals-facility-werken-bij-enexis
dpa-professionals-facility-werken-bij-TU-Eindhoven
dpa-professionals-facility-werken-bij-action
dpa-professionals-facility-werken-bij-TU-Delft
dpa-professionals-facility-werken-bij-achmea
dpa-professionals-facility-werken-bij-arboned
dpa-professionals-facility-werken-bij-ggz
dpa-professionals-facility-werken-bij-Douane
dpa-professionals-facility-werken-bij-UVA
dpa-professionals-facility-werken-bij-Evides
dpa-professionals-facility-werken-bij-ProRail

Werken als facility professional

Als facility professional kun je bij DPA aan de slag in onderstaande werkgebieden.

DPA-Professionals-Facility-werken-in-softservices

Soft services

Een gezonde, veilige en prettige werkomgeving is voor veel organisaties essentieel. Denk hierbij aan een feilloos draaiende cateringservice, een vlekkeloze schoonmaakdienst en goed verzorgde groenvoorzieningen. Maar ook bij (grote) veranderingen binnen de organisatie ben jij een onmisbare schakel. Een interne verhuizing of reorganisatie, maar ook de implementatie van nieuwe services en werkwijzen. Je biedt medewerkers de benodigde begeleiding en informeert alle belanghebbenden op de juiste manier. Als facilitair manager soft services zorg jij ervoor dat alle gebruikersgebonden diensten binnen een bedrijf altijd tot in de puntjes zijn geregeld.

Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken bij
Facility

DPA-professionals-facility-contact-business-manager-Danielle-Helvert-Hissink

Daniëlle

Business manager facility Bel Daniëlle +31651411636