DPA-Professionals-werken-op-kantoor-bij-DPA

Boost je carrière intern bij DPA

  • Vrijheid en ruimte voor je ideeën en initiatieven
  • Continu doorgroeien en ontwikkelen
  • Word expert in een vakgebied met hoogopgeleide professionals

45 reviews

74 reviews

Intern bij DPA op kantoor ben je onderdeel van een gedreven en betrokken team. Samen verbinden we ambitieuze professionals met toonaangevende bedrijven. En helpen we hen groeien in hun vakgebied met allerlei opleidings- en trainingsmogelijkheden. Die jij ook kunt gebruiken om je continu te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan ondernemerschap en zelfstandigheid, dus je krijgt alle ruimte om mee te denken met de organisatie. Ben je toe aan deze volgende stap in je carrière? Ga aan de slag bij een van onze DPA-kantoren.

Ontdek de voordelen van werken bij DPA

Er zijn belangrijke redenen voor recruiters en salesmedewerkers om voor DPA te kiezen:

Snelle groei van je carrière

Bij DPA kies je voor groei en inhoud. Je wordt uitgedaagd om je ambities waar te maken en kunt snel doorgroeien in - en buiten - je functie. Ook leer je in korte tijd de markt van jouw vakgebied tot in detail kennen en bouw je een relatie op met toonaangevende bedrijven.

Opleidingsmogelijkheden

Werk je bij DPA, dan werk je continu aan jezelf. Je krijgt budget voor opleidingen, cursussen en trainingen. Met onze DPA Academy kun je uiteenlopende trainingen volgen om je persoonlijke competenties te versterken.

Goede voorwaarden

Naast een goed salaris krijg je unieke secundaire voorwaarden. Zo krijg je een lease-auto of een NS business card, opleidingsbudget en de vrijheid om je werkdag flexibel in te delen.

Toonaangevende opdrachtgevers

Je maakt kennis met toonaangevende opdrachtgevers, waaronder bedrijven die in de top-500 staan. Met uitdagende vraagstukken die soms alles vragen van je expertise en vaardigheden.

Groot netwerk opbouwen

Dankzij de vele partnerships die we in 30 jaar hebben opgebouwd en het vele samenwerken met opdrachtgevers en professionals krijgt je netwerk een boost. Waardevolle contacten waar je de rest van je carrière op kunt bouwen.

Werken als...

Kom je net van het hbo of wo? Dan start je als junior recruiter. Je bijt je helemaal vast in een specialisme, zoals finance, supply chain, sustainability of procurement. En je werkt met een inspirerend team vanuit de locatie van de betreffende unit. Wij zorgen ervoor dat je goed opgeleid en begeleid wordt, zodat je je snel ontwikkelt. Je hebt veel contacten en bouwt daarin continu aan je commerciële kwaliteiten en gesprekstechnieken.

Bekijk vacatures

Ben je een ervaren recruiter, dan ben je volledig verantwoordelijk voor de arbeidsmarktbenadering binnen jouw unit. Met onze werkgeverspropositie heb je een sterke boodschap naar de professionals. Die verzilver je met een zelf ontwikkelde en goed doordachte arbeidsmarktstrategie. Je hebt daarin veel vrijheid en werkt samen met een vakgedreven en succesvol team.

Bekijk vacatures

Zit jouw grootste drive in het vinden en binden van opdrachtgevers? We hebben vaak vacatures voor business managers en business line managers. Functies, waarin je commerciële verantwoordelijkheid draagt en bouwt aan een mooie portefeuille opdrachtgevers en opdrachten. Tegelijk ben je ook betrokken bij de werving en aanname van professionals voor je specialistische business unit, en – vooral als business manager – de plaatsing van professionals. Dat maakt je werk veelzijdig en geeft je veel invloed op het succes van je unit.

Bekijk vacatures

Ben je nog student wil je op een inspirerende leerplek de wereld van recruitment ontdekken? Dan hebben wij een mooie stage voor jou. Bij ons maak je een snelle groei door en krijg je de ervaring om na je opleiding als een recruiter aan de slag te gaan. Je bent betrokken bij het wervingsproces, van talenten zoeken op digitale kanalen tot het telefonisch kennismaken en uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Bekijk onze stages

Hierom kiezen anderen voor DPA

Bekijk de ervaringen van onze recruiters en HR consultants en ontdek wat werken in het DPA hoofdkantoor nou zo leuk maakt.

dpa recruiters diana timo shannon ervaring thumb

Werken op één van onze vestigingen?

Bij DPA zijn we actief binnen 12 verschillende vakgebieden. Hiervoor zijn we regelmatig op zoek naar recruiters en accountmanagers.

Of gedetacheerd werken via DPA?

Ben jij een professional binnen één van onze 12 vakgebieden en wil je werken aan afwisselende opdrachten bij toonaangevende bedrijven? Ontdek dan de carrièremogelijkheden bij DPA.

Meer weten over werken bij DPA?

Onze recruiters vertellen je er graag meer over

Stel je vragen aan onze DPA recruiters
DPA-Professionals-privacy-informatiebeveiliging-contact-directeur-Paul-Schraven

Paul

Directeur privacy & informatiebeveiliging Bel Paul +31652302240
DPA-Professionals-privacy-informatiebeveiliging-contact-directeur-Paul-Schraven

Paul

Directeur privacy & informatiebeveiliging Bel of WhatsApp: +31652302240
DPA-professionals-business-manager-sociaal-domein-Brigitte-Karelse

Brigitte

Business manager sociaal domein Bel of WhatsApp: +31653627888
RikTimmer2

Rik

Business Unit Director Bel of WhatsApp: +31626564439