Werken bij DPA op kantoor

Word jij onze nieuwe collega?

#werkenbijDPA #solliciteren #intern #professional

Chieneke en Eline

In een inspirerende, ondernemende omgeving bied je maatwerk dienstverlening. Om onze opdrachtgevers van de beste professionals te voorzien en onze professionals de beste ontwikkel- en groeimogelijkheden te geven. Ondertussen werk je aan je eigen ambities en doelen. Als interne medewerker bij DPA Professionals blijf je groeien.

Groei mee

Als interne medewerker bij DPA ben je onderdeel van een team gedreven professionals. Samen verbinden we professionals aan de wereld van werk. En helpen we hen te groeien in hun vakgebied met allerlei opleidings- en trainingsmogelijkheden. Die ook jij kunt gebruiken om aan je eigen groei te blijven werken.

Wij investeren in jou

Dankzij jouw creativiteit en aspiraties bereiken wij onze doelstellingen. Daarom waarderen we je om je bijdrage en persoonlijkheid. DPA Professionals is een mensgerichte organisatie en dat merk je in alles. We investeren in jou en in je toekomst.

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Met je eigen ideeën en aanpak. Daarom geven we je veel vrijheid en ruimte. En maken we werken zo prettig en gemakkelijk mogelijk voor je. Bijvoorbeeld met flexwerkoplossingen en een passende financiële beloning.

Intern bij DPA Professionals:

  • Je komt terecht in een ondernemende en sympathieke bedrijfscultuur
  • Met veel vrijheid en ruimte voor je eigen ideeën en initiatief
  • Je krijgt ontwikkelingsmogelijkheden, kansen en een passende financiële beloning
  • Wij investeren continu in jouw kennis om samen te blijven groeien
  • Wij bieden oplossingen voor vervoer en flexwerken om werken gemakkelijker te maken

 

Welke interne functies hebben wij momenteel openstaan?

Ontdek onze vacatures hier