Tax

Totaaloplossing voor invulling van fiscale vacatures, opdrachten en projecten

#tax #fiscalisten

Hero_image_drie_mensen_vergadertafel

Fiscaal talent op de juiste plek leidt tot geluk bij onze klanten en kandidaten. Dat drijft de consultants van ons specialisme tax iedere dag om het allerbeste uit zichzelf te halen bij het vinden van de perfecte baan of opdracht voor fiscalisten bij onze opdrachtgevers.

De ‘fiscale functie’ binnen organisaties is aan het veranderen de laatste jaren. Fiscaliteit is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie geworden; ook is er meer focus op het ‘in control’ zijn van de onderneming vanuit de fiscaliteit. Dit heeft gevolgen voor de functie van bedrijfsfiscalist. De nieuwe fiscalist moet in de breedte kunnen kijken. Hij moet meer verstand hebben van processen, cijfers, (fiscale) strategie, verandermanagement, technologie en communicatie richting niet- fiscalisten.’ De consultants van ons specialisme tax kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. En dit leidt tot geluk bij onze klanten en kandidaten.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen tax. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

Wat doen we?

Wij zijn gespecialiseerd in de werving van fiscalisten voor vaste functies en interim opdrachten en we richten ons op gekwalificeerde fiscalisten vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot fiscalisten op directieniveau, zowel in het bedrijfsleven als bij de advieskantoren.

Alle consultants binnen ons specialisme hebben een bewezen trackrecord binnen de fiscale recruitment/search branche. Bewezen wil zeggen dat zij fiscalisten hebben bemiddeld op verschillende niveaus in de organisatie die minimaal een aantal jaar bij de klant in dienst blijven, omdat zij op de juiste plek zitten. Of het nu gaat om een vaste- of tijdelijke functie, wij verbinden het talent met de juiste plek. 

Voorbeelden van functies op vaste en interim basis:

  • Fiscalist
  • Tax accountant
  • Transfer pricing specialist
  • VAT specialist
  • Tax manager
  • Tax director

Als je bij ons aan de slag gaat, werk je bij Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups en private equity en overheidsinstellingen. Daarnaast werken we voor kleine en grote advieskantoren en diverse advocatenkantoren.

Stel je vraag aan Robert-jan

Business unit manager Stuur een bericht