Bij DPA werken als Tax manager en advisor

Boost je carrière als tax professional

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

41 reviews

69 reviews

Wil jij een volgende stap zetten in jouw fiscale carrière binnen het bedrijfsleven of bij de advieskantoren? Werken aan inhoudelijk uitdagende opdrachten bij grote spelers zoals Lidl, Heineken, Philips en PwC? Opleidingen volgen en deel uitmaken van een groot team tax professionals waarmee je kennis en ervaringen kunt delen? Dan is detachering via DPA iets voor jou.

Ontdek de voordelen van werken bij DPA

Afwisselende opdrachten bij top-500 bedrijven

DPA biedt je afwisseling waardoor je snel je profiel kunt verbreden. Ga als fiscalist de inhoudelijke uitdaging bij opdrachtgevers uit de top-500 van het bedrijfsleven, kleine en grote advieskantoren en diverse publieke instellingen.

Opleidingsbudget & persoonlijke begeleiding

Jouw groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Je krijgt jaarlijks een fors opleidingsbudget, dat vrij te besteden is aan vakinhoudelijke opleidingen. Daarnaast hebben we een DPA Academy met trainingen voor de ontwikkeling van softskills en projectmanagement vaardigheden. Ook krijg iedere professional een eigen field manager, waar je geregeld contact mee hebt. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Onderdeel van sterk netwerk

Je wordt onderdeel van een groot netwerk. We openen nieuwe deuren door voortdurend mensen met elkaar te verbinden. DPA organiseert regelmatig bijeenkomsten waarin je in een informele sfeer met andere fiscalisten kennis en ervaring uit de praktijk kan delen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA tax professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald. Daarnaast kan je vanaf medior niveau gebruik maken van een gedeeld ondernemerschapsmodel. Dit betekent dat je een vast basissalaris hebt en een urenbonus krijgt afhankelijk van de door jou gerealiseerde omzet.

Carrières voor ieder niveau

Heb jij een studie gedaan in de richting van fiscaal recht of fiscale economie en heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Bij DPA bieden we je de mogelijkheid om jouw carrière te versnellen door te werken aan afwisselende opdrachten bij verschillende organisaties. Hierdoor kun je snel brede ervaring opdoen in de adviesmarkt, het bedrijfsleven en/of de publieke sector. Daarnaast kun je ook worden ingezet op non-fiscale projecten bij bijvoorbeeld een bank. Een ideale volgende stap voor jouw loopbaan.

Bekijk de junior vacatures

Ben jij een medior tax professional met 3 - 7 jaar ervaring en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil je bijvoorbeeld de overstap maken van een advieskantoor naar het bedrijfsleven? DPA biedt jou de mogelijkheid om te werken aan uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties. Daarnaast kun je gebruikmaken van een gedeeld ondernemerschapsmodel. Jouw vaste basissalaris wordt dan aangevuld met een urenbonus op basis van de door jou gerealiseerde omzet.

Bekijk onze medior vacatures

Je hebt 8+ jaar fiscale ervaring en wil met jouw kennis en expertise de grootste klanten bedienen met de grootste uitdagingen. Werken voor uiteenlopende bedrijven, zoals Nederlandse en buitenlandse multinationals, startups, private equity en overheidsinstellingen. Je wil graag het voortouw nemen in complexe fiscale projecten, waarbij het aansturen van junior en medior fiscalisten ook tot de mogelijkheden behoort. Bij DPA heb je altijd de zekerheid van een vast basissalaris en kun je gebruik maken van het gedeeld ondernemerschapsmodel. Je ontvangt dan een urenbonus op basis van je opdracht.

Bekijk onze senior vacatures
DPA-Professionals-Tax-Jeroen-Smit
"Ik kan mijn talent voor cijfermatig, analytisch werken in de tax wereld volledig benutten."

Jeroen Smit

Tax specialist

Boost je tax carrière

Bij DPA zoeken we regelmatig tax professionals voor onderstaande functies.

dpa-professionals-tax-werken-als-interim-tax-manager

Tax manager

Fiscaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Dit betekent dat ook de rol van een tax professional is veranderd. Je bent niet alleen fiscalist, maar ook een consultant binnen jouw vakgebied. Als tax manager stel je complexe aangiften op en beoordeel je de kwartaalcijfers. Maar je adviseert bedrijven ook op het brede gebied van vennootschapsbelasting, transfer pricing, (her)structureringen, acquisities, dividendbelasting en fusies. Je kent de ontwikkelingen in de fiscale markt en begrijpt de behoefte van de opdrachtgever, waardoor je ook advies kunt geven over hoe efficiënter kunnen worden ingericht.
Bekijk nu onze tax manager vacatures

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij de mooiste merken

DPA-professionals tax-werken-bij-Heineken
DPA-professionals-tax-werken-bij-Philips
DPA-professionals tax-werken-bij-Eastman
DPA-professionals tax-werken-bij-ABN-AMRO
DPA-professionals tax-werken-bij-Hellofresh
DPA-professionals-tax-werken-bij-Lidl
DPA-professionals tax-werken-bij-Q8
DPA-professionals tax-werken-bij-Heerema-Marine-Contractors
DPA-professionals tax-werken-bij-PWC
DPA-professionals tax-werken-bij-Sovos-Compliance
DPA-professionals-werkt-samen-met-ING

Benieuwd naar onze tax vacatures?

Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Tax