Over DPA Professionals

Over DPA

DPA is dé specialist in detachering. Detachering is de ideale oplossing voor organisaties die snel professionals met specifieke kennis en competenties nodig hebben. Maar ook voor professionals die vakinhoudelijk willen groeien, werkt het als ontwikkel- en loopbaanversneller.

Wij leveren de beste professionals voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten. Vanuit onze eigen pool van ruim 1.100 DPA-professionals en ons netwerk van zelfstandige specialisten. Onze professionals worden geplaatst op uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Onze specialisten worden doorlopend getraind in kennis en competenties. Zo zijn wij voor onze opdrachtgevers een proactieve kennispartner die met de juiste expertise effectieve antwoorden kan aanreiken op de uitdagingen van de toekomst.

Onze kernwaarden

Kernwaarde DPA Professionals icoon betrokken

Betrokken

Hoe zou je je werk kunnen doen zonder je betrokken te voelen bij een opdracht, bij je opdrachtgever, bij je collega's, bij je vak?
Dan zou werk echt 'werk' worden. En dat is niet de bedoeling.
Confucius zei het al zo'n 2500 jaar geleden. Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken.

Dàt werk.

Kernwaarde DPA Professionals icoon ontwikkelen

Ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Het is echt zo. Dus je blijft je ontwikkelen, want dat doet de wereld om je heen ook.
Hoe?
Door ervaring op te doen en kennis bij te spijkeren. Ideaal natuurlijk als dat tegelijk kan. En geweldig als je daar ook nog eens in begeleid wordt.

Dàt werk.

Kernwaarde DPA Professionals icoon pragmatisch

Pragmatisch

Wij zijn pragmatisch ingesteld. 
We herkennen een situatie snel.
Eindeloos een probleem analyseren ligt niet in onze aard.
Doortastend en doelgericht zoeken naar een passende oplossing wel. Met altijd in het achterhoofd dat de kortste weg naar het doel zelden een rechte lijn is.

Dàt werk.

Kernwaarde DPA Professionals icoon plezier

Plezier

Je houdt van je vak. Je kunt goed overweg met je collega's. Je vindt het fijn om van waarde te zijn voor een bedrijf.
Belangrijk dat er dan een match is. Met de opdrachtgever maar ook met het werk zelf. Dat er altijd een balans is tussen wat je kunt en wat de opdracht van je vraagt. Dat zorgt voor plezier.

Dàt werk.

Ons merkverhaal

Voor ons is werk niet zomaar 'werk'. Wij vinden dat werk moet uitdagen en écht moet matchen met wat je kunt. Dat je werk in balans is met je kennis en vaardigheden. Want dat geeft plezier in je werk.

We houden niet van filosoferen, maar van oplossen. Zo komen we altijd tot de ideale match. Linksom of rechtsom. Dàt werk.

Meer over werken bij DPA
DPA-merkverhaal-thumbnail

Groeien binnen jouw vakgebied

Bij DPA professionals focussen we ons op verschillende vakgebieden. Binnen die vakgebieden zijn we altijd op zoek naar specialistische professionals. Ontdek wat we binnen jouw vakgebied voor jou kunnen betekenen.

De geschiedenis van DPA

1992
Oprichting DPA Audit Detachment
1999
Beursnotering aan de Euronext Amsterdam
2011
Fusie met Nederlandse Interim Groep
2012
Nieuw concept voor internationale arbeidsbemiddeling. Benkis versterkt DPA. NYSE Best Performer Award.
2013
Overname Cauberg-Huygen Raadgevende ingenieurs. Start DPA Risk & DPA IT Security.
2014
In dienst treding 1000ste medewerker. DPA gaat samen met Fagro. Start DPA Academy.
2015
SOZA XPERT versterkt dienstverlening sociale domein. ConQuaestor Interim Professionals voegt zich bij DPA.
2016
Start Digital Marketing Professionals. Vorming DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals. Start DPA Tax, DPA Woningcorporaties en DPA Privacy. Introductie innovatiecentrum DPA Greenhouse.
2017
Your Professionals versterkt DPA. Start P.A. Jones, DPA Legal Public, DPA Logistics en DPA Intelligent & Robotic Process Automation.
2018
Benoeming van Désirée Theyse als CFO van DPA.
2019
Benoeming van Arnold van Mameren als CEO van DPA.
2020
Start DPA-onderdeel Bouw & Infra

Deze bedrijven maken ook deel uit van de DPA Group

Logo Conquaestor over DPA

ConQuaestor

ConQuaestor is een interim- en adviesorganisatie op het gebied van Finance & Control. Zij detacheren interim finance professionals bij toonaangevende bedrijven. Met detachering, kennisdeling, adviesdiensten en werving & selectie ondersteunen zij opdrachtgevers. Hun belofte is ‘improving your performance.’
Bezoek website
Logo Fagro over DPA

Fagro

Fagro is specialist op het gebied van interim finance & control. Ze staan bekend om de belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor de dienstverlening aan hun opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van professionals.
Bezoek website
Logo YourProfessionals

Your Professionals

Your Professionals staat voor het faciliteren van de volgende carrièrestap van professionals, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen van generalist tot specialist van nu én van de toekomst. Zo kunnen de professionals bij elke opdracht en opdrachtgever van waarde zijn.
Bezoek website

DPA participaties

DPA kan en wil in breder verband waarde toevoegen. Hiertoe investeren we in ondernemingen met vernieuwende businessmodellen. Deze veelbelovende startups en scaleups bieden we financiële steun en operationele begeleiding. Het gezamenlijke doel is om innovatie snel en gericht vorm te geven en naar relevante producten of diensten te vertalen.

Logo Claimingo over YOBZ

YOBZ

Met zijn professionals en opdrachtgevers ontwikkelt, optimaliseert en implementeert YOBZ recruitmentstrategieën. Niet een beetje van alles doen, maar full focus op recruitment en resultaat. Een gamechanger met een sterke can-do-mentaliteit.
Bezoek website
Logo Claimingo over DPA

Claimingo

Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij Claimingo eenvoudig je claim in. Zo voorkom je ingewikkelde juridische procedures en risico’s, en krijg je de vergoeding waar je recht op hebt.
Bezoek website