Over DPA

De tijdelijke specialisten voor vandaag en morgen

#over #dpa #improvingyourperformance

Werken bij DPA - Academy

Beursgenoteerde onderneming

DPA Professionals is een beursgenoteerde onderneming en is opgericht in 1992 als DPA Audit Detachment. Het bedrijf kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Na het samengaan met de Nederlandse Interim Groep in 2011 voegden zich nog andere bedrijven bij de groep.

Focus op specialismen

DPA Professionals focust op gericht gekozen specialismen, waarin we excelleren. De belangrijke gemene deler is de cultuur. Die is sterk gericht op eigentijds werkgeverschap en persoonlijke groei. We bieden professionals alle ruimte voor ontwikkeling, met onder meer externe opleidingen, onze eigen DPA Academy en kennis-events.

DPA in 1 minuut

DPA is vooruitstrevend en gericht op de toekomst. We begrijpen waar de arbeidsmarkt voor onze specialisaties naartoe gaat en delen die inzichten met onze opdrachtgevers. Samen met onze professionals ontwikkelen we vandaag al de kennis en vaardigheden die morgen nodig zijn.

Bekijk de video
Thumbnail algemene introductie video van DPA

Vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht

Improving your performance is onze slogan. Hierin activeren we onze kernwaarden: vooruitstrevend, persoonlijk en resultaatgericht. Het realiseren van onze groeiambities combineren we altijd met aandacht voor mens en omgeving. Dit vertalen we ook naar een goed mvo-beleid.

De geschiedenis van DPA

Waar begon DPA? En hoe ziet het er nu uit? Zie in de onderstaande tijdslijn hoe we door de jaren heen veranderen. 

De geschiedenis van DPA