Over DPA Professionals

Over DPA

DPA is dé specialist in detachering. Detachering is de ideale oplossing voor organisaties die snel professionals met specifieke kennis en competenties nodig hebben. Maar ook voor professionals die vakinhoudelijk willen groeien, werkt het als ontwikkel- en loopbaanversneller.

Wij leveren de beste professionals voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten. Vanuit onze eigen pool van ruim 1.200 DPA-professionals en ons netwerk van zelfstandige specialisten. Onze professionals worden geplaatst op uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Onze specialisten worden doorlopend getraind in kennis en competenties. Zo zijn wij voor onze opdrachtgevers een proactieve kennispartner die met de juiste expertise effectieve antwoorden kan aanreiken op de uitdagingen van de toekomst.

Great Place To Work

Wij vinden dat werk moet uitdagen en écht moet matchen met wat je kunt. Dat je werk in balans is met je kennis en vaardigheden. Want dat geeft plezier in je werk. Wij zijn trots dat wij zijn uitgeroepen tot Great Place To Work.

Team EIFFEL Great Place To Work 2023-2024

Onze kernwaarden

Kernwaarde DPA Professionals icoon betrokken

Betrokken

Hoe zou je je werk kunnen doen zonder je betrokken te voelen bij een opdracht, bij je opdrachtgever, bij je collega's, bij je vak?
Dan zou werk echt 'werk' worden. En dat is niet de bedoeling.
Confucius zei het al zo'n 2500 jaar geleden. Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken.

Dàt werk.

Kernwaarde DPA Professionals icoon ontwikkelen

Ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Het is echt zo. Dus je blijft je ontwikkelen, want dat doet de wereld om je heen ook.
Hoe?
Door ervaring op te doen en kennis bij te spijkeren. Ideaal natuurlijk als dat tegelijk kan. En geweldig als je daar ook nog eens in begeleid wordt.

Dàt werk.

Kernwaarde DPA Professionals icoon pragmatisch

Pragmatisch

Wij zijn pragmatisch ingesteld. 
We herkennen een situatie snel.
Eindeloos een probleem analyseren ligt niet in onze aard.
Doortastend en doelgericht zoeken naar een passende oplossing wel. Met altijd in het achterhoofd dat de kortste weg naar het doel zelden een rechte lijn is.

Dàt werk.

Kernwaarde DPA Professionals icoon plezier

Plezier

Je houdt van je vak. Je kunt goed overweg met je collega's. Je vindt het fijn om van waarde te zijn voor een bedrijf.
Belangrijk dat er dan een match is. Met de opdrachtgever maar ook met het werk zelf. Dat er altijd een balans is tussen wat je kunt en wat de opdracht van je vraagt. Dat zorgt voor plezier.

Dàt werk.

Geweldige feesten. Leerzame kennisevents.

Wij besteden veel aandacht aan talentontwikkeling en organiseren niet alleen feesten maar ook kennissessies. Bekijk hier een impressie van het DPA All-in Festival 2022.

DPA all in Festival 2022 aftermovie

De geschiedenis van DPA

1992
Oprichting DPA Audit Detachment
1999
Beursnotering aan de Euronext Amsterdam
2011
Fusie met Nederlandse Interim Groep
2012
Nieuw concept voor internationale arbeidsbemiddeling. Benkis versterkt DPA. NYSE Best Performer Award.
2013
Overname Cauberg-Huygen Raadgevende ingenieurs. Start DPA Risk & DPA IT Security.
2014
In dienst treding 1000ste medewerker. DPA gaat samen met Fagro. Start DPA Academy.
2015
SOZA XPERT versterkt dienstverlening sociale domein. ConQuaestor Interim Professionals voegt zich bij DPA.
2016
Start Digital Marketing Professionals. Vorming DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals. Start DPA Tax, DPA Woningcorporaties en DPA Privacy. Introductie innovatiecentrum DPA Greenhouse.
2017
Your Professionals versterkt DPA. Start P.A. Jones, DPA Legal Public, DPA Logistics en DPA Intelligent & Robotic Process Automation.
2021
Overname DPA door Gilde
2022
Samenwerking EIFFEL, Palladio, Balance en TASK

Deze bedrijven maken ook deel uit van de DPA Group

Logo Conquaestor over DPA

ConQuaestor

ConQuaestor is een interim- en adviesorganisatie op het gebied van Finance & Control. Zij detacheren interim finance professionals bij toonaangevende bedrijven. Met detachering, kennisdeling, adviesdiensten en werving & selectie ondersteunen zij opdrachtgevers. Hun belofte is ‘improving your performance.’

Bezoek website
Logo Fagro over DPA

Fagro

Fagro is specialist op het gebied van interim finance & control. Ze staan bekend om de belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor de dienstverlening aan hun opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van professionals.
Bezoek website
Logo Claimingo over YOBZ

YOBZ

Met zijn professionals en opdrachtgevers ontwikkelt, optimaliseert en implementeert YOBZ recruitmentstrategieën. Niet een beetje van alles doen, maar full focus op recruitment en resultaat. Een gamechanger met een sterke can-do-mentaliteit.

Bezoek website

Vragen? Neem gerust contact op