Over DPA Professionals

Over DPA

Read the English version

DPA is dé specialist in detachering. Detachering is de ideale oplossing voor organisaties die snel professionals met specifieke kennis en competenties nodig hebben. Maar ook voor professionals die vakinhoudelijk willen groeien, werkt het als ontwikkel- en loopbaanversneller.

Wij leveren we de beste professionals voor complexe vraagstukken en tijdelijke opdrachten. Vanuit onze eigen pool van ruim 1.100 DPA-professionals en ons netwerk van zelfstandige specialisten. Onze professionals worden geplaatst op uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Onze specialisten worden doorlopend getraind in kennis en competenties. Zo zijn wij voor onze opdrachtgevers een proactieve kennispartner die met de juiste expertise effectieve antwoorden kan aanreiken op de uitdagingen van de toekomst.

DPA’s Point Of View: de cultuur die ons verbindt

Persoonlijk

We zijn betrokken en eerlijk. De ontwikkeling en groei van onze medewerkers staat voorop. We zijn oprecht geïnteresseerd in hun drijfveren, achtergrond en ambities. Ook met onze opdrachtgevers investeren we in goede relaties en denken we als kennispartner proactief mee. Zo openen we steeds nieuwe deuren door voortdurend mensen en organisaties met elkaar te verbinden

Ondernemend

Bij DPA werken professionals met ambitie en drive. Ze krijgen de ruimte om te ontdekken waar ze goed in zijn en gelukkig van worden. Met alle vrijheid - en ook de verantwoordelijkheid - om zich te ontwikkelen en te groeien. Ondernemen zit in ons bloed. Vandaar dat we regelmatig uitdagingen spotten én oppakken. Ook voor maatschappelijke initiatieven om samen verschil te maken voor de wereld om ons heen. Op ons kun je rekenen.

Vakbekwaam

We zijn experts in specifieke kennisdomeinen met eigen communities als katalysator voor kennisuitwisseling en ontmoetingsplaats van vakgenoten. We begrijpen waar de markt naartoe gaat en delen die inzichten met onze opdrachtgevers. Samen met onze professionals ontwikkelen we vandaag al de kennis en vaardigheden die morgen relevant en nodig zijn

DPA in 1 minuut

DPA is vooruitstrevend en gericht op de toekomst. We begrijpen waar de arbeidsmarkt voor onze specialisaties naartoe gaat en delen die inzichten met onze opdrachtgevers. Samen met onze professionals ontwikkelen we vandaag al de kennis en vaardigheden die morgen nodig zijn. Het realiseren van onze groeiambities combineren we altijd met aandacht voor mens en omgeving. Dit vertalen we ook naar een goed mvo-beleid.

Meer over werken bij DPA
DPA-Professionals-Over-DPA-video

Groeien binnen jouw vakgebied

Bij DPA professionals focussen we ons op verschillende vakgebieden. Binnen die vakgebieden zijn we altijd op zoek naar specialistische professionals. Ontdek wat we binnen jouw vakgebied voor jou kunnen betekenen.

De geschiedenis van DPA

1992
Oprichting DPA Audit Detachment
1999
Beursnotering aan de Euronext Amsterdam
2011
Fusie met Nederlandse Interim Groep
2012
Nieuw concept voor internationale arbeidsbemiddeling. Benkis versterkt DPA. NYSE Best Performer Award.
2013
Overname Cauberg-Huygen Raadgevende ingenieurs. Start DPA Risk & DPA IT Security.
2014
In dienst treding 1000ste medewerker. DPA gaat samen met Fagro. Start DPA Academy.
2015
SOZA XPERT versterkt dienstverlening sociale domein. ConQuaestor Interim Professionals voegt zich bij DPA.
2016
Start Digital Marketing Professionals. Vorming DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals. Start DPA Tax, DPA Woningcorporaties en DPA Privacy. Introductie innovatiecentrum DPA Greenhouse.
2017
Your Professionals versterkt DPA. Start P.A. Jones, DPA Legal Public, DPA Logistics en DPA Intelligent & Robotic Process Automation.
2018
Benoeming van Désirée Theyse als CFO van DPA.
2019
Benoeming van Arnold van Mameren als CEO van DPA.

Deze bedrijven maken ook deel uit van de DPA Group

Logo Conquaestor over DPA

ConQuaestor

ConQuaestor is een interim- en adviesorganisatie op het gebied van Finance & Control. Zij detacheren interim finance professionals bij toonaangevende bedrijven. Met detachering, kennisdeling, adviesdiensten en werving & selectie ondersteunen zij opdrachtgevers. Hun belofte is ‘improving your performance.’
Bezoek website
Logo Fagro over DPA

Fagro

Fagro is specialist op het gebied van interim finance & control. Ze staan bekend om de belofte “improving your performance”. Deze belofte is het vertrekpunt voor de dienstverlening aan hun opdrachtgevers en voor de ontwikkeling van professionals.
Bezoek website
Logo YourProfessionals

Your Professionals

Your Professionals staat voor het faciliteren van de volgende carrièrestap van professionals, waardoor zij zich kunnen ontwikkelen van generalist tot specialist van nu én van de toekomst. Zo kunnen de professionals bij elke opdracht en opdrachtgever van waarde zijn.
Bezoek website

DPA participaties

DPA kan en wil in breder verband waarde toevoegen. Hiertoe investeren we in ondernemingen met vernieuwende businessmodellen. Deze veelbelovende startups en scaleups bieden we financiële steun en operationele begeleiding. Het gezamenlijke doel is om innovatie snel en gericht vorm te geven en naar relevante producten of diensten te vertalen.
Logo Claimingo over YOBZ

YOBZ

Met zijn professionals en opdrachtgevers ontwikkelt, optimaliseert en implementeert YOBZ recruitmentstrategieën. Niet een beetje van alles doen, maar full focus op recruitment en resultaat. Een gamechanger met een sterke can-do-mentaliteit.
Bezoek website
Logo Claimingo over DPA

Claimingo

Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij Claimingo eenvoudig je claim in. Zo voorkom je ingewikkelde juridische procedures en risico’s, en krijg je de vergoeding waar je recht op hebt.
Bezoek website