DPA Procurement werken als inkoper

Jouw carrière als Procurement professional

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

41 reviews

69 reviews

Wil jij jouw expertise en ervaring vergroten met afwisselende opdrachten bij top-500 bedrijven? Werken voor toonaangevende verzekeraars, industriële multinationals, grote gemeenten, academische ziekenhuizen en vervoersbedrijven? De beste opleidingen volgen en deel uitmaken van een groot team inkoop professionals waarmee je kennis en ervaringen kunt delen? Dan is detachering via DPA iets voor jou.

Ontdek de voordelen van werken bij DPA

Afwisselende opdrachten

Als inkoopprofessional bij DPA werk je aan verschillende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen en maak je een steile leercurve door. Je bouwt continu aan je eigen loopbaan, in een richting die jij zelf bepaalt.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Vooraanstaande opleidingen

Bij DPA staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom investeren wij continu in jou met een fors opleidingsbudget. Breng je talenten en drijfveren in kaart met een TMA-analyse en stel zelf je ontwikkelingsdoelen op. Volg daarbij passende opleidingen en trainingen van bijvoorbeeld InkoopAcademie (vakgericht) en de DPA Academy (competenties). Ook kun je op allerlei manieren sparren en kennis uitwisselen met je collega’s.

Onderdeel van sterk netwerk

Wij bieden jou een stevig netwerk dat blijvend investeert in opleiding en kennisdeling. Hoe dit netwerk eruit ziet? Naast onze vaste interim professionals werken wij met een kring selecte associates. Als inkoop professionals hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend bij verschillende opdrachtgevers en zij zijn inhoudelijk een waardevolle toevoeging aan ons team.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA inkoop professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Een leuk team!

Bij DPA is iedereen gepassioneerd met het inkoopvak bezig is – ook het management. Met collega’s die net zo scherpzinnig zijn als jij en begrijpen dat je kritische noot constructief is. Jullie delen de winnaarsmentaliteit. Tegelijk houd je net als wij van de persoonlijke touch, het gaat niet altijd over de inhoud en business. De sfeer bij ons is ongedwongen, hard werken wordt gecombineerd met plezier. Dus zien we je ook op de leuke events, zoals onze jaarlijkse strand bbq!

Carrières voor elke inkoop professional

Heb jij als inkoopprofessional minimaal 2 jaar ervaring en wil jij in korte tijd veel leren en je profiel verder verbreden? Als inkoper bij DPA maak je een Talenten en Motivatie Analyse (TMA) en maken we samen een persoonlijk ontwikkelplan. In dat plan ligt de focus op vakgerichte opleidingen & trainingen en gaan we op zoek naar steeds zwaardere opdrachten die bij jou passen. Zo groei jij binnen no-time door tot een zwaargewicht in het inkoopvak.  

Bekijk onze vacatures
DPA-Professionals-Procurement-Hanna-Nguyen
"Als interim professional werken zie ik als een mooie uitdaging. Hierdoor kan ik bij verschillende organisaties in de keuken kijken."

Hanna Nguyen

Inkoopprofessional

Lees haar verhaal

Heb jij al een paar jaar ervaring als contractmanager en sta je te springen om bij afwisselende, toonaangevende opdrachtgevers aan de slag gaan? Als contractmanager bij DPA werk je geheel zelfstandig aan de mooiste projecten op locatie, maar zorgt DPA voor de nodige ondersteuning en begeleiding. Zo investeren wij continu in jou met een fors opleidingsbudget, vakinhoudelijke opleidingen en zetten wij ons in om altijd de meest uitdagende opdrachten te vinden.

Bekijk onze vacatures

Ben jij een zelfstandige inkoopprofessional en wil jij je netwerk uitbreiden en daarmee de kans vergroten op opdrachten? DPA heeft een aantrekkelijk aanbod voor ZZP inkoopexperts. Zelfstandig, maar niet alleen. Met voorrang op opdrachten, fijne collega’s en continue ontwikkeling. Wij bieden jou een stevig netwerk dat blijvend investeert in opleiding en kennisdeling. Als je bij ons aan de slag gaat als procurement associate word je bij aanvang geschoold door de InkoopAcademie, delen we periodiek kennis en volg je drie inhoudelijke workshops per jaar. 

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij de mooiste merken

DPA-professionals-procurement-werken-bij-NS
DPA-professionals-procurement-werken-bij-Gemeente-Amsterdam
DPA-professionals-procurement-werken-bij-KLM
DPA-professionals-procurement-werken-bij-Heineken
DPA professionals werkt samen met unilever
DPA-professionals-werkt-samen-met-AkzoNobel
DPA-Professionals-supply-chain-en-logistiek-professionals-werken-bij-MSD
DPA-professionals-werkt-samen-met-ING
dpa-professionals-werkt-samen-met-achmea
DPA-professionals-werkt-samen-met-ASML
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Procurement

DPA-professionals-procurement-contact-recruiter-Bianca-Fokken

Bianca

Recruiter procurement Bel of WhatsApp: +31612153795

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er op het moment geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat ons het werk doen. Wij matchen jou met toekomstige opdrachten.