DPA Profesionals Procurement werken als inkoop professional

Jouw carrière als inkoop professional bij DPA

Wil jij jouw expertise en ervaring matchen met afwisselende opdrachten waarin jij de klant steeds een stap verder helpt? Werken voor toonaangevende bedrijven in diverse sectoren: van grote verzekeraars tot industriële multinationals en van grote gemeenten en academische ziekenhuizen tot vervoersbedrijven? Opleidingen volgen en deel uitmaken van een groot team inkoop professionals waarmee je kennis en ervaringen kunt delen? Dan is detachering via DPA iets voor jou.

  • Werk aan inhoudelijk afwisselende opdrachten
  • Ga aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers
  • Krijg veel ruimte voor opleidingen en trainingen
  • Bouw aan een sterk en groot netwerk
DPA-Professionals-Procurement-Bianca-Fokken

Meer weten? Vraag het Bianca

Recruiter procurement
Bel of WhatsApp: +31612153795

DPA biedt carrières voor elke professional

Heb jij minimaal een hbo opleiding afgerond en ben je klaar voor de start van je inkoopcarrière? Bij DPA bieden we een traineeship aan voor jong talent dat zich in korte tijd snel wil ontwikkelen tot een volwaardig inkoopprofessional. Als trainee doorloop je gedurende 12 maanden een speciaal ontwikkeltraject, waarin je tegelijkertijd werkt en leert. Je volgt vakinhoudelijke trainingen en ontwikkelt de benodigde vaardigheden via de DPA Academy. Daarnaast word je intensief begeleid en gecoacht door een ervaren senior professional. Ga jij als starter deze uitdaging aan?
Bekijk onze vacatures

Heb jij als inkoopprofessional minimaal 2 jaar ervaring en wil jij in korte tijd veel leren en je profiel verder verbreden? Als inkoper bij DPA maak je een Talenten en Motivatie Analyse (TMA) en maken we samen een persoonlijk ontwikkelplan. In dat plan ligt de focus op vakgerichte opleidingen & trainingen en gaan we op zoek naar steeds zwaardere opdrachten die bij jou passen. Zo groei jij binnen no-time door tot een zwaargewicht in het inkoopvak.  

Bekijk onze vacatures
DPA-Professionals-Procurement-Hanna-Nguyen
"Als interim professional werken zie ik als een mooie uitdaging. Hierdoor kan ik bij verschillende organisaties in de keuken kijken."

Hanna Nguyen

Inkoopprofessional

Lees haar verhaal

Ben jij een zelfstandige inkoopprofessional en wil jij je netwerk uitbreiden en daarmee de kans vergroten op opdrachten? DPA heeft een aantrekkelijk aanbod voor ZZP inkoopexperts. Zelfstandig, maar niet alleen. Met voorrang op opdrachten, fijne collega’s en continue ontwikkeling. Wij bieden jou een stevig netwerk dat blijvend investeert in opleiding en kennisdeling. Als je bij ons aan de slag gaat als procurement associate word je bij aanvang geschoold door de InkoopAcademie, delen we periodiek kennis en volg je drie inhoudelijke workshops per jaar. 

Meer over associate worden

Waarom werken bij DPA?

Afwisselende opdrachten

Als inkoopprofessional bij DPA werk je aan verschillende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen en maak je een steile leercurve door. Je bouwt continu aan je eigen loopbaan, in een richting die jij zelf bepaalt.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Fors opleidingsbudget

Bij DPA staat jouw ontwikkeling centraal. Breng je talenten en drijfveren in kaart met een TMA-analyse en stel zelf je ontwikkelingsdoelen op. Volg daarbij passende opleidingen en trainingen van bijvoorbeeld InkoopAcademie (vakgericht) en de DPA Academy (competenties). Ook kun je op allerlei manieren sparren en kennis uitwisselen met je collega’s.

Onderdeel van sterk netwerk

Wij bieden jou een stevig netwerk dat blijvend investeert in opleiding en kennisdeling. Hoe dit netwerk eruit ziet? Naast onze vaste interim professionals werken wij met een kring selecte associates. Als inkoop professionals hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend bij verschillende opdrachtgevers en zij zijn inhoudelijk een waardevolle toevoeging aan ons team.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA inkoop professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Betrokken collega's

Bij DPA is iedereen gepassioneerd met het inkoopvak bezig is – ook het management. Met collega’s die net zo scherpzinnig zijn als jij en begrijpen dat je kritische noot constructief is. Jullie delen de winnaarsmentaliteit. Tegelijk houd je net als wij van de persoonlijke touch, het gaat niet altijd over de inhoud en business. De sfeer bij ons is ongedwongen, hard werken wordt gecombineerd met plezier. Dus zien we je ook op de leuke events, zoals onze jaarlijkse strand bbq!

Goed om te weten over detachering

Benieuwd naar onze inkoop vacatures?

DPA'ers over werken als inkoop professional

Via DPA werken bij de mooiste merken

Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Procurement

DPA-professionals-procurement-contact-recruiter-Bianca-Fokken

Bianca

Recruiter procurement Bel of WhatsApp: +31612153795