Procurement

Snel groeien in het inkoopvak

#inkoop #businessfocus #verbinding #detachering

Met welke vragen worstelt de organisatie? Hoe kunnen leveranciers daarbij helpen? En hoe kun jij die verbinding realiseren? Inkopers van nu hebben meer en meer businessfocus nodig. Kosten blijven belangrijk, maar zijn niet langer de essentie. DPA Professionals loopt voorop in deze ontwikkeling. En biedt jou de kans snel te groeien in je vak.

Ontdek hier onze procurement vacatures  

Inzicht in business en waardeketen

Van producten en diensten inkopen naar oplossingen inkopen. Als inkoper stap je niet meer altijd met een vaste set specificaties naar een leverancier, maar onderzoek je hoe leveranciers de beste oplossing kunnen realiseren voor jouw collega’s. Dat vraagt om goed inzicht in (de klanten van) de business, de waardeketen en de rol van leveranciers. Het gesprek met collega’s en leveranciers komt zo op een heel ander niveau en gaat niet meer alleen over de prijs. De behoefte aan inkopers die dit proces begrijpen en kunnen is groeiend. Met DPA Professionals speel je daar snel op in en loop je voorop in het vak.

Groeien op ieder niveau

We maken een persoonlijk ontwikkelplan om aan je vakkennis en competentieontwikkeling te werken. Tijdens de detachering matchen wij jouw expertise en ervaring met opdrachten waarin jij de klant steeds weer een stap verder helpt dan hij verwacht. Bij toonaangevende organisaties in diverse sectoren: van grote verzekeraars tot industriële multinationals en van grote gemeenten en academische ziekenhuizen tot vervoersbedrijven. Hier kun je groeien op ieder niveau. Bijvoorbeeld als operationeel inkoper facilitair, medewerker contractbeheer of senior inkoopadviseur.

Er is geen betere plek om aan je ontwikkeling te werken. We stonden aan de wieg van onze partner InkoopAcademie en zijn een van de vier founders van de grote inkoopjobs.nl community. Bij ons bouw je continu aan je eigen loopbaan, in een richting die jij bepaalt. Je kunt op allerlei manieren sparren en kennis uitwisselen met je collega’s. Stelt zelf je doelen en volgt de daarbij passende opleidingen en trainingen van bijvoorbeeld InkoopAcademie (vakgericht) en de DPA Academy (competenties).

Procurement associate:

Zelfstandig en toch in een team

DPA Professionals heeft een aantrekkelijk aanbod voor zelfstandige inkoopexperts. Zelfstandig, maar niet alleen. Met voorrang op opdrachten, fijne collega’s en continue ontwikkeling.

Wij bieden jou een stevig netwerk dat blijvend investeert in opleiding en kennisdeling. Hoe dit netwerk eruit ziet? Naast onze vaste interim professionals werken wij met een kring selecte associates. Als inkoopprofessionals hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend bij verschillende opdrachtgevers en zij zijn inhoudelijk een waardevolle toevoeging aan ons team.

Als je bij ons aan de slag gaat als procurement associate word je bij aanvang geschoold door InkoopAcademie, delen we periodiek kennis en volg je drie inhoudelijke workshops per jaar. Hierdoor blijf je jezelf continu ontwikkelen als inkoopprofessional.

Is dit iets voor jou? Lees hier meer over de voordelen van ons DPA procurement associate programma.

 

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen procurement. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Inschrijven

"De contacten met collega’s en leveranciers en de impact die je kunt hebben: dat maakt dit vak zo leuk voor mij."

Xander van Huizen, interim technisch inkoper

Scherpzinnige en betrokken collega’s

Je houdt van de omgeving die DPA Professionals biedt. Een plek waar iedereen gepassioneerd met het inkoopvak bezig is – ook het management. Met collega’s die net zo scherpzinnig zijn als jij en begrijpen dat je kritische noot constructief is. Jullie delen de winnaarsmentaliteit. Zo zorg je ervoor dat jouw opdrachtgever geld verdient met inkoop. Tegelijk houd je net als wij van de persoonlijke touch, het gaat niet altijd over de inhoud en business. De sfeer bij DPA Professionals is ongedwongen, hard werken wordt gecombineerd met plezier. Dus zien we je ook op de leuke events, zoals onze jaarlijkse strand bbq!

 

Ontdek hier onze procurement vacatures  

Of ik zoek een procurement professional

 

Stel je vraag aan Bianca

Recruiter procurement Stuur een bericht