DPA Procurement werken als inkoper

Jouw carrière als Procurement professional

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

45 reviews

74 reviews

Wil jij jouw expertise en ervaring vergroten met afwisselende opdrachten bij top-500 bedrijven? Werken voor toonaangevende verzekeraars, industriële multinationals, grote gemeenten, academische ziekenhuizen en vervoersbedrijven? De beste opleidingen volgen en deel uitmaken van een groot team inkoop professionals waarmee je kennis en ervaringen kunt delen? Dan is detachering via DPA iets voor jou.

Ontdek de voordelen van werken bij DPA

Afwisselende opdrachten

Als inkoopprofessional bij DPA werk je aan verschillende opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers. Hierdoor krijg je de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen en maak je een steile leercurve door. Je bouwt continu aan je eigen loopbaan, in een richting die jij zelf bepaalt.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen talentmanager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Vooraanstaande opleidingen

Bij DPA staat jouw ontwikkeling centraal. Daarom investeren wij continu in jou met een fors opleidingsbudget. Breng je talenten en drijfveren in kaart met een TMA-analyse en stel zelf je ontwikkelingsdoelen op. Volg daarbij passende opleidingen en trainingen van bijvoorbeeld NEVI en InkoopAcademie (vakgericht) en de DPA Academy (competenties). Ook kun je op allerlei manieren sparren en kennis uitwisselen met je collega’s.

Onderdeel van sterk netwerk

Wij bieden jou een stevig netwerk dat blijvend investeert in opleiding en kennisdeling. Wij onderscheiden onszelf door 11 verschillende vakgebieden aan te bieden waardoor wij ijzersterke relaties hebben met grote opdrachtgevers. Wij werken met een grote groep vaste interim specialisten in contractmanagement, inkoop en aanbestedingen. Zo breid je je netwerk snel uit. Zowel met andere specialisten binnen DPA als met contacten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA inkoop professional ben je veel onderweg. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard, een leaseauto met internationale tankpas, of een mobiliteitsvergoeding! Bovendien krijg je meteen een vast contract van ons en bouw je een mooi pensioen op. Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Feesten en kennissessies

Naast hard werken is er veel ruimte voor plezier. Er worden gezellige uitjes georganiseerd, elk jaar geven we een groot DPA-breed feest en er zijn veel kennisevents. Want bij DPA zijn we een echte kenniscommunity.

Carrières voor elke inkoop professional

Heb jij als inkoopprofessional minimaal 2 jaar ervaring en wil jij in korte tijd veel leren en je profiel verder verbreden? Als inkoper bij DPA maak je een Talenten en Motivatie Analyse (TMA) en maken we samen een persoonlijk ontwikkelplan. In dat plan ligt de focus op vakgerichte opleidingen & trainingen en gaan we op zoek naar steeds zwaardere opdrachten die bij jou passen. Zo groei jij binnen no-time door tot een zwaargewicht in het inkoopvak.  

Bekijk onze vacatures
DPA Mirjam den Hartog cirkel
“Ik krijg volop de kans mijn kennis uit te breiden en competenties te ontwikkelen. Ik zie mezelf nog jarenlang nieuwe uitdagingen vinden bij DPA.”

Mirjam den Hartog

Senior procurement consultant

Heb jij al een paar jaar ervaring als contractmanager en sta je te springen om bij afwisselende, toonaangevende opdrachtgevers aan de slag gaan? Als contractmanager bij DPA werk je geheel zelfstandig aan de mooiste projecten op locatie, maar zorgt DPA voor de nodige ondersteuning en begeleiding. Zo investeren wij continu in jou met een fors opleidingsbudget, vakinhoudelijke opleidingen en zetten wij ons in om altijd de meest uitdagende opdrachten te vinden.

Bekijk onze vacatures
dpa procurement lars van everdink cirkel
“Ik krijg mooie kansen, mijn werk is veelzijdig en ik ontwikkel mezelf zowel op kennis- als skillsvlak. Na al die tijd bij DPA is mijn leercurve nog altijd steil.”

Lars van Everdink

Interim Procurement Professional

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij de mooiste bedrijven

DPA-professionals-procurement-werken-bij-Gemeente-Amsterdam
DPA professionals werkt samen met unilever
DPA-professionals-procurement-werken-bij-Nationale-Nederlanden
DPA procurement vattenfall logo
Efteling logo
Rijkswaterstaat logo
Vitens logo
RVO logo
Vrije Universiteit Amsterdam logo
RIVM logo
jenv logo
Lely Logo
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Procurement

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er op het moment geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat ons het werk doen. Wij matchen jou met toekomstige opdrachten.