DPA detachering - direct en flexibel professionals in huis

Detachering

De markt is continu in beweging. Het is belangrijk dat organisaties direct kunnen op- en afschalen met vakbekwame professionals als de markt erom vraagt. Dit kan snel en eenvoudig via detachering: een vorm van flexibele arbeid waarbij een organisatie een interim professional of consultant inhuurt via DPA. Ideaal voor organisaties die tijdelijk hoogwaardige specialisten willen inzetten met de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit. En ideaal voor professionals die een baan zoeken waar snelle ontwikkeling en groei centraal staat.

Carrière maken via detachering

Detachering betekent dat je bij DPA als interim professional in dienst komt, maar vervolgens bij verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Zo leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen en bouw je een groot netwerk.

Een professional inhuren via detachering

Een van de grootste voordelen van detachering voor opdrachtgevers is, dat je snel over het juiste personeel beschikt. Detachering is een ideale oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen die ontstaan bij bijvoorbeeld speciale projecten, zwangerschapsverlof of ziekte.

Wat is detachering?

Bij detachering is de interim professional in loondienst bij het detacheringsbureau. Vervolgens kan een organisatie een professional met specifieke expertise via een detacheringsbureau inlenen. Een professional doet via een detacheringsbureau snel veel ervaring op bij toonaangevende organisaties en krijgt veel ruimte voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft  een detacheringsbureau een uitgebreid netwerk van professionals binnen verschillende vakgebieden. Er is daarom altijd op korte termijn een interim professional beschikbaar voor een opdracht. 

Meer lezen over wat een detacheringsbureau doet