Detachering

De juiste specialist op het juiste moment

#detacheren #professionals #vakgebieden

Hero_image_drie_mensen_vergadertafel
Detachering is de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die snel de juiste kennis op het juiste moment willen inhuren. Detacheren zit in ons DNA. We hebben ruime ervaring in arbeidsbemiddeling voor tijdelijke opdrachten. We hebben professionals in verschillende vakgebieden. Zo hebben we altijd een geschikte kandidaat die snel inzetbaar is.

Waarom een professional inhuren via DPA?

  • Wij detacheren gespecialiseerde professionals in nichemarkten van verschillende vakgebieden
  • Groot, landelijke specialistennetwerk
  • Talentvolle professionals direct beschikbaar voor detachering
  • Detachering op basis van zorgvuldig geselecteerd kandidatenbestand
  • Diepgaande kennis van markten, domeinen en functies
  • Snel inzetbaar

Contact opnemen

Of bel ons via 020 515 15 55.

Wat is detachering?

We krijgen regelmatig vragen over de betekenis van detachering. Bij detachering ben je in vaste dienst van een detacheringsbureau en werk je aan tijdelijke opdrachten of projecten bij een klant. En is er even geen opdracht voor je, dan word je gewoon doorbetaald. Detacheren betekent dus flexibiliteit in combinatie met zekerheid.

Verschil tussen detacheren en uitzenden

Bij uitzenden werk je op basis van een tijdelijk contract bij een opdrachtgever en krijg je betaald zolang de opdracht duurt. Het voordeel van detachering voor een werknemer is, dat je meer zekerheid hebt door je vaste contract.
Lees hier meer over de verschillen

Wat zijn de voordelen van detacheren?

Een van de grootste voordelen van detachering voor opdrachtgevers is, dat je snel over het juiste personeel beschikt. Detachering is een ideale oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen die ontstaan bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof of ziekte. Maar ook voor speciale projecten of extra capaciteit in drukke periodes kan detachering veel voordelen hebben. Zo ondervond ook handelsplatform Jarola die een tijdelijke versterking van het marketingteam zocht. Jarola deelt hun ervaring

Ik zoek personeel voor:

Meer informatie voor ondersteuning in jouw organisatie?

Contact opnemen

Of bel ons via 020 515 15 55.