Compliance & risk

Specialist in GRC professionals

#compliance #GRC

Collega's-dpa-kantoor.png

Wat kan ons vakgebied compliance voor jouw organisatie betekenen?

Van compliance (of GRC) professionals wordt steeds meer verwacht. Stevige persoonlijkheden die compliance op de werkvloer weten neer te zetten als kans. Aanleiding is een verscherping van toezicht, nieuwe regelgeving en transparante markten. Ook de veranderende mentaliteit bij zowel bedrijven als consumenten draagt daar aan bij. Integer zakendoen is geen noodzakelijk kwaad meer, maar een vereiste binnen elke moderne organisatie. Werken aan gedrag en cultuur, zodanig dat compliance verankerd wordt in de ‘genen’ van de organisatie.

Ons specialisme compliance is koploper en specialist in de arbeidsmarkt voor GRC professionals. Wij bemiddelen GRC professionals op tijdelijke posities binnen financiële instellingen, bedrijven en non-profit instellingen door heel Nederland.

 

Ik ben op zoek naar compliance specialisten

Kennisgebieden

Detachering –  Onze detacheringsoplossing biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om op tijdelijke basis te beschikken over GRC professionals in vaste dienst bij DPA Compliance voor directe ondersteuning in de uitvoering van de Compliancefunctie of -taken.

Interim – Onze interimoplossing biedt opdrachtgevers de mogelijkheid om op tijdelijke basis te beschikken over ervaren en gespecialiseerde freelance GRC professionals voor de directe uitvoering van de Compliancefunctie of -taken en het opzetten en uitrollen van projecten. Opdrachtgevers kunnen gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk van freelance GRC professionals met jarenlange ervaring binnen de compliance-wereld. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers hierin snel en volledig.

Consultancy –  Onze freelance consultants verlenen advies aan organisaties over de integrale aanpak van GRC vraagstukken en ondersteunen waar nodig en gewenst bij de uitrol hiervan.

Wij brengen goed in kaart waar opdrachtgevers en professionals behoefte aan hebben. Door onze specifieke focus kennen wij de markt en volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Op deze manier bemiddelen wij op elk niveau de juiste GRC professional (van junior tot senior) en ontzorgen jou door onze drie diensten in te zetten: detachering, interim, consultancy. Daarin streven wij naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en professionals.

GRC professionals van DPA kan je inzetten voor:

  • Strategisch advies
  • Bevorderen van compliance-bewustzijn door middel van trainingen en kennisoverdracht
  • Formuleren en implementeren van beleid
  • Opzetten en uitvoeren van projecten en operationele ondersteuning

Plaats een compliance opdracht

Neem contact op met Frederike

Directeur Stuur een bericht