Banking & insurance

#banking #insurance #financieel

banking_insurance_header

Wat kan ons specialisme banking & insurance voor jouw organisatie betekenen?

Financieel dienstverleners moeten snel schakelen. Nieuwe spelers betreden traditionele markten. Bieden bijvoorbeeld crowdfunding of private equity voor zakelijke financiering. Meer IT zorgt voor meer efficiency en nieuwe diensten – denk aan Tikkie van ABN Amro. En dan moet er ook nog meer aandacht zijn voor sustainability. Het zijn ontwikkelingen met grote gevolgen voor de personeelsbehoefte in de financiële sector. Er is een grote vraag naar ondernemende mensen, die de skills van nu meebrengen. Dat biedt jou volop kansen, die wij je graag maximaal helpen benutten.

Van de klei tot derivatenafhandeling

Bij DPA Professionals pak jij de kansen om op veel verschillende plekken in de financiële sector ervaring op te doen. Te ontdekken waar jouw professionele interesses liggen. En zelf richting te geven aan je ontwikkeling. Onze opdrachtgevers variëren van de bestaande grote spelers tot fintech startups. Als starter begin je vaak met de voeten in de klei – in een contactcenter of een basale assistentenrol. Wel met goede begeleiding en opleiding, zodat je snel nieuwe stappen zet. Breng je ervaring mee dan hebben we veel uitdagende opdrachten. Denk aan de derivatenafhandeling. Of als changemanager helpen bij de toepassing van sustainability principes binnen een bank.    

Wij denken niet in functies, maar in ontwikkelen. Dat maakt dat jij bij DPA Professionals continu groeit. Je hebt zelf de regie en zet een stip op de horizon. Wij investeren in de opleidingen: extern of via onze DPA Academy. Dat kan heel specifiek zijn, zo hebben we pensioenspecialisten opgeleid voor de komende robotisering. En op het vlak van zakelijke financiering leiden we niet alleen onze eigen professionals, maar ook mensen van de bank op. In drie stappen van assistent accountmanager tot financiering specialist. Verder hebben we een online community waar je vragen en ervaringen op deelt, en een buddysysteem, waar junior en senior elkaar helpen en uitdagen. 

Ondernemend met een persoonlijke touch

Je past bij DPA Professionals omdat je een ondernemend type bent en resultaatgericht. Al die veranderingen in jouw werkveld vind je juist interessant. Je bent intrinsiek gemotiveerd en wilt voorop lopen en andere mensen mee krijgen. Dat je daarbij soms ook een tikje eigenwijs bent, vinden we niet erg. Wat je naast alle kansen die je krijgt extra waardeert aan DPA Professionals is de persoonlijke touch. We vinden jou als mens belangrijk. Dat zie je terug aan de sfeer binnen het bedrijf – ambitieus op een prettige manier.

Plaats opdracht

Neem contact op met Jeroen

Directeur Stuur een bericht