Werken als jurist of legal counsel bij DPA Legal

Boost je carrière als jurist of legal counsel

  • Uitdagende en afwisselende opdrachten
  • Snel vakinhoudelijk en persoonlijk ontwikkelen
  • Wij faciliteren jouw carrière. Jij bepaalt

45 reviews

74 reviews

Wil jij een volgende stap zetten in jouw juridische carrière binnen het bedrijfsleven, de overheid of advocatuur? Werken aan uitdagende opdrachten bij interessante bedrijven zoals Philips, ING of Gemeente Rotterdam? Doorgroeien met tal van opleidingen en deel uitmaken van een groot team van enthousiaste en ervaren juristen? Aan de slag in jouw regio vanuit onze kantoren in Amsterdam of Best? Kies dan voor detachering via DPA.

Ontdek de voordelen van werken bij DPA

Afwisselende opdrachten

Wil jij legitiem jobhoppen? DPA biedt je deze afwisseling waardoor je snel je profiel kunt verbreden. Ga als jurist de inhoudelijke uitdaging bij opdrachtgevers uit de top-500 van het bedrijfsleven. Of maak het verschil als overheidsjurist bij de belastingdienst, gemeente of ministerie.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Individueel opleidingsbudget

Jouw groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. Volg bijvoorbeeld een Grotius opleiding Nationaal en Internationaal Contracteren of Omgevingsrecht, de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen of een vaardigheidstraining via de DPA Academy.

Onderdeel van sterk netwerk

Je wordt onderdeel van een groot netwerk. We openen nieuwe deuren door voortdurend mensen met elkaar te verbinden. DPA organiseert regelmatig bijeenkomsten waarin je in een informele sfeer met andere juristen kennis en ervaring uit de praktijk kan delen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA juridisch professional reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over volledige reiskostenvergoeding, een NS-Business card of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Boost je juridische carrière

Ontdek hoe andere DPA'ers het werk als interim jurist ervaren.

thumbnail ellen mulder yt

Interim legal counsel

Start jouw carrière als interim legal counsel en werk bij toonaangevende opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Ga als jurist de inhoudelijke uitdaging aan binnen het brede vakgebied van het ondernemingsrecht, waarin alles van contracten tot claims en procedures aan bod komt. Zo ontdek je jouw interesse, mogelijkheden en zicht op een toekomst, die bij je past.

Bekijk onze legal counsel vacatures

Goed om te weten over detachering

Via DPA werk je bij de mooiste merken

DPA-professionals-legal-werken-bij-Philips
DPA-professionals-legal-werken-bij-Gemeente-Den-Haag.png
DPA-professionals-legal-werken-bij-ING
DPA-professionals-legal-werken-bij-Ministerie-van-Binnenlandse-zaken.png
DPA-professionals-legal-werken-bij-DSM.png
DPA-professionals-legal-werken-bij-Gemeente-Rotterdam.png
DPA-professionals-legal-werken-bij-Pon.png
dpa-professionals-legal-werken-bij-rivierenland
DPA-professionals-legal-werken-bij-Heineken
dpa-professionals-legal-werken-bij-provincie-noord-brabant
DPA-professionals-legal-werken-bij-Visma-Idella.png
Meer weten over een carrière bij DPA?

We vertellen je graag meer over werken binnen
Juridisch

Wij zijn altijd op zoek naar talent

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er op het moment geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat ons het werk doen. Wij matchen jou met toekomstige opdrachten.