De overheid wil burgers en bedrijven zo goed mogelijk van dienst zijn. Snel, op het moment en op de wijze die hen het beste uitkomt. Dit door de dienstverlening te digitaliseren, slim te werken en effectief samen te werken. Het uiteindelijke doel: meer gemak voor burgers en bedrijven bij het zakendoen met de overheid. Hier kunnen de ervaren overheidsprofesssionals van DPA veel aan bijdragen. Op vaste basis en door middel van detachering.

Soepele in- en doorstroom van talent

Overheidsorganisaties kunnen bij DPA terecht voor passende oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken. Ervaren specialisten die waardevolle inzichten en ervaringen inbrengen. En die helemaal thuis zijn in specifieke wetten en regels. De overheidsprofessionals van DPA beschikken over de juiste sociale en communicatieve vaardigheden. Ze verstaan hun vak, brengen actuele wet- en regelkennis in en nemen verantwoordelijkheid. Precies op het moment dat hier behoefte aan is.

Samen bouwen aan jouw toekomst

Je wilt zekerheid én voldoende mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling. Bij DPA is dit onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je bij ons in dienst bent, krijg je de kans om verschillende functies bij meerdere overheidsorganisaties te vervullen. Jouw groei staat centraal: je bepaalt zelf hoe je loopbaan zich ontwikkelt. Daarbij krijg je van ons alle mogelijke ondersteuning om zowel jouw ambities als de doelstellingen van de overheidsorganisaties waar je werkt te verwezenlijken.