Detacheringsbureau overheid

#wetten #regelgeving #overheid

lachende_mensen_header

Wat kan ons vakgebied overheid voor jouw organisatie betekenen?

De overheid wil burgers en bedrijven zo goed mogelijk van dienst zijn. Snel, op het moment en op de wijze die hen het beste uitkomt. Dit door de dienstverlening te digitaliseren, slim te werken en effectief samen te werken. Het uiteindelijke doel: meer gemak voor burgers en bedrijven bij het zakendoen met de overheid. Hier kunnen de ervaren overheidsprofesssionals van DPA veel aan bijdragen. Op vaste basis en door middel van detachering.

Soepele in- en doorstroom van talent

Overheidsorganisaties kunnen bij DPA terecht voor passende oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken. Ervaren specialisten die waardevolle inzichten en ervaringen inbrengen. En die helemaal thuis zijn in specifieke wetten en regels. De overheidsprofessionals van DPA beschikken over de juiste sociale en communicatieve vaardigheden. Ze verstaan hun vak, brengen actuele wet- en regelkennis in en nemen verantwoordelijkheid. Precies op het moment dat hier behoefte aan is.

Heb jij behoefte aan ondersteuning van een van onze specialisten?  

Ik zoek een professional

soza_logo.png (2)

SOZA XPERT

SOZA XPERT biedt oplossingen op het gebied van werk, inkomen en zorg in het sociale domein. Onze dienstverlening focust zich op het projectmatig realiseren van besparingen voor gemeenten en (Regionale) Sociale Diensten. Zo screenen wij complete organisaties op de rechtmatigheid van onder meer voorliggende voorzieningen en handhaving. Onze XPERTS werken vanuit een unieke methodiek, hierbij ondersteund door eigen screeningssoftware. We zijn er trots op dat we in 2012, 2013 en 2014 door de gemeente Rotterdam zijn verkozen tot beste screener van Nederland.

Bezoek de website     

Stel je vraag aan Fariez

Directeur
SOZA XPERT
+31620742448

Stuur een bericht

Neem contact op met Debora

Directeur Stuur een bericht