Werken als overheidsjurist bij DPA

Detachering van professionals binnen de overheid

Overheidsjuristen via detachering, een resultaatverantwoordelijk projectteam of werving & selectie? Onze goed opgeleide en getrainde professionals zijn direct inzetbaar, op alle niveaus. Meer weten? Bekijk de onderstaande links of neem contact op.

Alle niveaus

Van juridische beleids- en wetsontwikkeling tot handhaving en praktische ondersteuning. Wij hebben de mensen in huis met de juiste opleiding en ervaring, van trainee tot senior. Door ons geolied matchingproces kunnen we altijd snel leveren. We hebben een sterk netwerk, zodat we ook buiten onze eigen vaste pool van professionals de juiste kandidaat voor je kunnen selecteren.

Een stap verder

Onze professionals binnen ons specialisme overheid zijn intrinsiek gemotiveerd, met een sterke drive om verder te gaan dan je vraag en een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wij investeren daarvoor fors in de kennis en soft skills van onze professionals. Omdat wij het belangrijk vinden dat zij waarde toevoegen aan jouw organisatie en een positieve impuls geven aan het team. Dat doen we onder meer via opleidingen en trainingen van onze eigen DPA Academy. Daar profiteer jij van.

Toonaangevende organisaties

Wij werken onder meer voor gemeenten, de rijksoverheid, omgevingsdiensten, waterschappen, de Nationaal Coördinator Groningen en het IND. Organisaties die weten dat wij altijd met een passende oplossing komen. En meer: onze professionals verstaan niet alleen hun vak, maar willen ook bijdragen aan proces- en kwaliteitsverbetering binnen overheidsorganisaties.

De wereld van nu én morgen

Investeringen door het kabinet, veranderende wet- en regelgeving en mondige burgers zorgen voor een boeiend juridisch speelveld. Dit vraagt om een flexibele instelling en creatieve oplossingen van onze professionals. Wij lopen voorop in die veranderingen – onze professionals zijn klaar voor jouw vraag van morgen. Ze denken met je mee en werken samen met jou aan de toekomst van Nederland.

Wil jij je juridische kracht versterken?

Dienstverlening van Legal - Overheid

  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Projectmanagement

DPA Professionals omdat...

  • Eigen team overheidsjuristen
  • Sterk netwerk
  • Snel inzetbaar
  • Investeert veel in hard én soft skills
  • Met verdiepingscursussen, omscholing, kennissessies en jurisprudentie-overleg

Meer weten over onze overheidsjuristen?

DPA-professionals-tax-recruiter-Robert-Jan-Buitenkamp

Robert-Jan

Business unit manager Bel Robert-Jan +31652652627