Werving en selectie

De juiste kandidaat voor een vaste functie

#werving #selectie #kennis #ervaring

Header overheidsjuristen

Hoe vind je de juiste kandidaat voor een vaste functie in jouw organisatie? Vraag en aanbod in de arbeidsmarkt verschillen per marktsegment. Is het aanbod groot, dan moet je een zorgvuldige selectie maken om de juiste persoon te vinden. Is er schaarste, dan zul je moeten zorgen dat je snel het beste uit de markt aan boord krijgt. In beide gevallen kunnen we jou prima helpen. De beste gespecialiseerde medewerkers vinden, is een vak. En laat werving & selectie nou net ons vak zijn.

Waarom werving en selectie via DPA?

Heeft u behoefte aan de juiste kennis op het juiste moment, dan zijn we je graag van dienst. Wij zijn ervaren in werving & selectie en helpen jou graag verder. We bemiddelen professionals met de kennis, ervaring en vaardigheden die jouw organisatie in bepaalde situaties nodig heeft. 

  • Strenge, zorgvuldige en doorlopende selectie van kandidaten
  • We verdiepen ons in jouw organisatie, kijken goed naar de vraag achter jouw vraag
  • Onze recruiters hebben diepgaande, actuele kennis van jouw marktsegment
  • Kandidaten krijgen intensieve begeleiding
  • Groot bestand aan kandidaten

Kwaliteit waarborgen

DPA is gespecialiseerd in de werving & selectie van professionele kandidaten. Wij hebben een breed kennis- en expertisenetwerk, met professionals in verschillende vakgebieden. Daarnaast hebben we onze eigen DPA Academy. Professionaliteit en kwaliteit vinden we enorm belangrijk, bij alles wat we doen ligt de lat hoog. Dat geldt zowel voor onze adviezen, bemiddeling, interim-werkzaamheden en projecten, als voor onze contacten en relaties met opdrachtgevers en professionals. Ook voor de eigen organisatie werken we continu aan het waarborgen en versterken van de geboden kwaliteit.