Onze contentmarketeers helpen je met het opstellen van een contentstrategie die aansluit bij de interesses en behoeftes van jouw doelgroep. Aan de hand van bijvoorbeeld een zoekwoordanalyse creëren zij relevante en waardevolle content voor jouw bedrijf. Hiermee trek je meer bezoekers naar de website en vergroot je de zichtbaarheid van je merk/bedrijf. Belangrijk is dat de website EAT uitstraalt: expert, authority en trustworthy.

Daarna creëren we een contentkalender en stellen we doelen die belangrijk voor je zijn. Op basis van een zoekwoordanalyse en de fase waarin de klant zich bevindt, start de contentcreatie. Hierbij houden onze contentmarketeers rekening met de vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines. Ook bepalen ze welke online kanalen het meest geschikt zijn om awareness te vergroten en relevante bezoekers te trekken. Het is hierbij belangrijk dat alle content bijdraagt aan het behalen van je doelen, in lijn is met de merkwaarden en consistent is over alle verschillende kanalen om het hoogste resultaat te behalen.

Voordelen contentmarketing

• Je positioneert je merk of bedrijf als autoriteit op een bepaald gebied
• De online vindbaarheid van je website verbetert
• Je biedt de doelgroep een reden om zich aan jouw bedrijf te binden
• Conversieverhoging: het zal iets langer duren voordat dit zichtbaar is, maar het heeft een positieve invloed op de traffic naar je website

Toekomst van contentmarketing

De toekomst van contentmarketing is een mix van technologie en professionals. Marketing automation speelt dan een grote rol. Hiermee spitsen we content beter toe op de doelgroep en de fase binnen de customer journey. Ook persoonlijkheid is nu en in de toekomst belangrijk; klanten willen weten wie jouw merk/bedrijf is en waar het voor staat.

In de ontwikkelingen van contentmarketing kunnen we ook de smartphone niet vergeten. Aanpassingen aan websitecontent om deze smartphonevriendelijk te maken, zijn noodzakelijk. Kort, bondig en actueel zijn hierin de sleutelwoorden.

Download hier jouw handleiding voor het aannemen van een online marketeer.

Neem contact op met Sebastian

Business unit manager Stuur een bericht