Social media

Social media is de meest interactieve vorm van online marketing en dé manier om een dialoog met de doelgroep aan te gaan. Onze socialmediaspecialisten houden zich bezig met het opstellen van een socialmedia-strategie en bijbehorend socialmediaplan voor jouw bedrijf.

DPA-professionals-marketing-socialmediatips-blog

Onze social media marketing dienst

Met socialmediamarketing helpen onze marketeers je bij het optimaliseren van verschillende vormen van socialmedia-advertising zoals Facebookads, LinkedIn-advertenties en Instagramadvertenties. Denk hierbij ook aan het inspelen op influencers. Alvast een paar gratis tips lezen? Bekijk de blog van onze online marketeer Sonya.

Om de juiste socialmediastrategie te bepalen starten onze digital marketeers met een verkenning op de socialkanalen. Vervolgens stellen ze de doelen van je bedrijf vast en bepalen ze aan de hand van de persona’s en customer journeys op welke touchpoints je doelgroep zich per fase (see, think, do, care) bevindt. Als alles inzichtelijk is, schrijven onze marketeers een socialmediacontentplan voor je.

Voordelen social media

  • Social media is het snelste medium
  • Je hebt interactie met je doelgroep
  • Je krijgt direct feedback van je doelgroep
  • Je hebt een groot bereik wanneer volgers berichten delen en/of liken

Toekomst van social media

Het boosten van berichten en advertenties neemt een steeds belangrijkere plaats in op social media. Wanneer je socialmediaberichten boost, krijgen deze een extra impuls. Hierdoor ziet de door jou gekozen doelgroep ze op hun tijdlijn verschijnen.

Daarnaast vindt er een verschuiving in content plaats. De sleutel tot succes is: minder is meer, maar dan wel van betere kwaliteit. Beeld speelt hierin een belangrijke rol, met name (live) video’s groeien. Onze marketeers spelen in op de real-time trend.

Ben je geïnteresseerd in onze dienst? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op

DPA-professionals-supply-chain-en-logistics-directeur-Onno-van-Capelleveen

Onno van Capelleveen

Directeur

Bel Onno +31653475523