Marketing

#Onlinemarketing #Advertising #SEO #Social #Onlinestrategie #CRO

marketing.png

Wat kan ons vakgebied marketing voor jouw organisatie betekenen?

Wij bemiddelen hoogopgeleide en ervaren marketingspecialisten in digital marketing en online media. Professionals zoals SEO/ SEA-specialisten, data-/ webanalisten, CRM/ database marketeers, online marketing managers en E-commerce specialisten, voor vaste en interim posities. Gedreven medewerkers die het verschil willen én kunnen maken door hun kennis en ervaring. En die veel bijdragen aan de branding en het succes van organisaties.

Neem contact op

Professionals die bijdragen aan online succes

Via ons schakel je snel een ervaren digital professional in. Voor tijdelijk of vast. Een specialist die de laatste ontwikkelingen naar de praktijk vertaalt. Die de schouders zet onder het opzetten en uitrollen van de digital marketing strategie en social mediacampagnes. Die de marketingafdeling versterkt en kennis deelt om de kwaliteit te borgen. Vanuit onze grote community kunnen we snel inspelen op de vraag van opdrachtgevers. Op zoek naar de juiste match? Ons vakgebied digital brengt je graag in contact met talenten die écht bij je organisatie passen.

Waarom kiezen voor ons?

  • Ervaren digital professionals op hbo- en universitair niveau
  • Opleidingen gericht op vakkennis en persoonlijke ontwikkeling
  • Continue kennisontwikkeling en -deling
  • Onderdeel van een omvangrijk, landelijk netwerk via de beursgenoteerde DPA Group

Kom met ons in contact!

Met jou als opdrachtgever gaan we graag een sterke relatie aan. We zijn dé kennispartner in de arbeidsmarkt voor jouw organisatie. Nieuwe specialismen ontstaan, vraag en aanbod verschuiven en generaties veranderen. In die wereld loopt DPA voorop. Een bron van kennis en inzichten die ervoor zorgt dat jij weet welke professionals je morgen in huis moet hebben. En die ook weet te vinden en binden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Plaats opdracht

Neem contact op met Sebastian

Business unit manager Stuur een bericht