Marketing

Direct inzetbare marketingprofessionals

#onlinemarketing #SEA/SEO #socialmedia

marketingteam-klein.jpg

Ben je op zoek naar marketingprofessionals via detachering of werving & selectie? Met goed opgeleide en getrainde professionals die direct inzetbaar zijn, staan wij voor je klaar. In alle vakgebieden. Begeleid door mensen die thuis zijn in het vak. Zodat jij je op andere zaken kunt focussen.

Ja, ik zoek een marketing specialist

Wat wij doen

Jij hebt extra handen nodig. Wij vinden en trainen (interim) online marketeers en maken de juiste verbinding met jouw organisatie. Toegepast op jouw specifieke vraag zetten we een online marketeer in bij jou op de werkvloer. Dit kan door middel van detachering of werving & selectie.

  • Detachering
    Op basis van detachering bieden wij flexibele, onafhankelijke marketeers die per direct beschikbaar zijn voor een tijdelijke opdracht. Lees meer.
  • Werving & selectie
    Ben je op zoek naar een online marketeer voor een vaste functie binnen jouw bedrijf? Door de combinatie van een sterk netwerk en vakspecifieke kennis nemen wij jou de werving & selectie van de juiste professional uit handen. Lees meer.

Dit doen we voor toonaangevende organisaties in diverse sectoren. Zo helpen wij uiteenlopende bedrijven, van innovatieve start-ups tot multinationals als Philips, Heineken en AkzoNobel, met effectieve online campagnes. Organisaties die veel van ons verwachten en weten dat we altijd met een passende oplossing komen.

Meer weten over de functieprofielen, competenties en specifieke skills van onze marketeers? Download hieronder jouw handleiding voor het aannemen van een online marketeer.

Download whitepaper

Vakgebieden

Dit is waarom je kiest voor een marketingprofessional van DPA

Onze online marketeers zijn resultaatgericht, hebben digital- en professionele skills en een sterke drive om verder te gaan dan wat je vraagt. Ze beschikken over allround online marketing kennis, volgen opleidingen en trainingen via onze eigen DPA Academy en zijn daardoor constant op de hoogte van en kundig met nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Zo voegen ze extra waarde toe aan jouw organisatie en helpen ze je online te groeien. Benieuwd naar de ervaring van onze huidige opdrachtgevers? Handelsplatform Jarola zocht tijdelijke versterking van haar marketingteam en huurde een van onze online marketeers in. Jeffry Plaggenmarsch, marketingmanager bij Jarola, vertelt erover in dit blog.

Meer weten over de functieprofielen, competenties en specifieke skills van onze marketeers? Download hieronder jouw handleiding voor het aannemen van een online marketeer.

Download de whitepaper

De wereld van nu én morgen

De digitale transformatie is impactvol en ontwikkelingen nemen nog altijd snel toe. Als bedrijf moet je bijblijven en het liefst vooruitlopen. Onze professionals helpen jou en maken meteen verschil. Zo kun jij als bedrijf groeien.

Ja, ik zoek een marketing specialist

Neem contact op met Sebastian

Business unit manager Stuur een bericht