Direct inzetbare engineers

Goed opgeleide professionals met hart voor het vak

#interim #werving&selectie #engineers

Engineering-Faissal-web-gespiegeld.jpg

Kan jouw bedrijf versterking gebruiken op het gebied van engineering? Wil je snel een vakbekwame professional, tijdelijk of vast? Wij verbinden je met de juiste engineers via detachering of werving & selectie.

Ja, ik zoek een engineering specialist

Dit betekenen onze engineers voor jou

Onze engineers bieden je een kritische blik op de technologieën en systemen van jouw bedrijf. Je krijgt een sparringspartner op het gebied van technische veranderingen en verbeteringen. Omdat onze engineers continu trainingen krijgen, zijn ze altijd op de hoogte van en bekwaam in de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. 

Detachering
Ben je op zoek naar een tijdelijke versterking van je team? Dan verbinden we je met een van onze interim professionals. Heb je bijvoorbeeld voor een aantal maanden of een jaar een engineering professional nodig die snel kan schakelen en flexibel inzetbaar is? Onze interim engineers zijn direct bij jou op de werkvloer inzetbaar.

Werving & selectie
Wil je liever een vaste engineer die je team komt versterken? Zelf op zoek gaan naar een professional is al snel een tijdrovende klus. Dit nemen we je uit handen door de juiste professional met jouw organisatie te verbinden. Je krijgt alleen engineers voorgesteld die aan al jouw eisen voldoen, zo bespaar je veel tijd.

Dit zeggen opdrachtgevers over ons

Keuring- en certificeringsbedrijf HHC/DRS Inspecties heeft via DPA haar vacatures voor certification engineers ingevuld. Algemeen manager Huib Oostdijk legt uit waarom. 'De invalshoek die DPA kiest kan verrassend werken en is in ons geval goed uitgepakt.' Lees er meer over in de case: Waarom HHC/DRS Inspecties B.V. graag met DPA werkt.

Specialisaties

Onze interim professionals zijn vakbekwaam in onder andere de volgende specialisaties:

  • Mechanical project engineer
  • Elektrotechnicus
  • Werkvoorbereider
  • Mechanisch monteur
  • Storingsmonteur
  • Layout engineer
  • Machine operator
  • Procesoperator

Dit is slechts een greep uit onze specialisten. Staat het vakgebied waarin je ondersteuning zoekt er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Ja, ik zoek een engineering specialist

Neem contact op met Faissal

Regio business manager Stuur een bericht