DPA-Professionals-werken-op-kantoor-bij-DPA
Blog

De voordelen van DPA fieldmanagers: buddy, coach en mentor ineen

Heb jij altijd al een persoonlijke loopbaancoach willen hebben? Iemand die bij iedere carrièrestap die je maakt, meekijkt en je adviseert wat je het beste kunt doen? Zoek niet verder. Als je bij DPA aan de slag gaat, krijg je een fieldmanager toegewezen. En dit is wat die allemaal voor je doet.

Jouw persoonlijke loopbaancoach

Je fieldmanager is jouw persoonlijke loopbaancoach; hij of zij helpt je om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. In hoofdlijnen is een fieldmanager:

  • Aanspreekpunt voor interim professionals
  • Begeleider op het gebied van loopbaankeuzes
  • Persoonlijke coach

Focus op loopbaanontwikkeling

De fieldmanager begeleidt je tijdens je loopbaan bij DPA. De eerste dag van je dienstverband bij DPA is een onboardingdag waarin je onder andere een gesprek voert met je fieldmanager en een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt. Dit draait om je ambities en de opleidingen die je de komende tijd wil volgen om daar te komen. Je krijgt een uitgebreid aanbod aan trainingen uit onze enige echte DPA Academy. Wanneer je een opdracht hebt, bezoekt de fieldmanager je op locatie om te bespreken hoe je de opdracht ervaart. Elk halfjaar heb je een ontwikkelingsgesprek waarin je de evaluatie van jouw opdrachtgever bespreekt met je fieldmanager. Daarnaast bespreek je waar je de komende periode in wil groeien en zal de fieldmanager je daarin adviseren en ondersteunen. In de tussentijd kan je altijd met je vragen bij de fieldmanager terecht.

"Als fieldmanager help ik onze professionals graag om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak" - Milou Muilerman, fieldmanager bij DPA

Waarom een fieldmanager onmisbaar is

Een fieldmanager is iemand waarop je altijd kunt terugvallen. Geen buddy, coach of mentor, maar een mix van alle drie. Sta je bijvoorbeeld voor een belangrijke keuze, heb je moeite om je werk-privébalans in evenwicht te houden of wil je weten welke stappen je moet nemen om verder te komen in je carrière? Je fieldmanager staat altijd klaar om je te adviseren en helpt je om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen.

Waarom is een DPA fieldmanager beter dan anderen?

Wie kan je het antwoord op deze vraag beter geven dan een interim professional? Lees de blog van Iris of Yasmina om meer te weten te komen over hun ervaring met hun fieldmanagers.

"Ik kan altijd bij mijn fieldmanager terecht, ook als het om privézaken gaat die je werk kunnen beïnvloeden, begeleidt en adviseert ze me" - Iris van Buul, interim professional

Benieuwd welke voordelen we je nog meer bieden wanneer je als interim professional bij ons aan het werk gaat? En of het bij je past? Lees meer over wat detachering in de praktijk betekent voor jou als werknemer.

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Meer over werken bij DPA?

Neem contact op met onze recruiters

Stel je vraag aan een recruiter van DPA
IT Talentmanager Kirsten Haandrikman

Kirsten

Talentmanager Bel of WhatsApp: +31 657823251
DPA-Professionals-privacy-informatiebeveiliging-contact-directeur-Paul-Schraven

Paul

Directeur privacy & informatiebeveiliging Bel of WhatsApp: +31652302240
DPA-professionals-business-manager-sociaal-domein-Brigitte-Karelse

Brigitte

Business manager sociaal domein Bel Brigitte +31653627888