Detachering en de voordelen voor jouw carrière

#detachering #interim #werkenbijDPA

HR-28aug2018-DPA0279KLEIN.png

Detachering? Je weet wel ongeveer wat het betekent, maar wat betekent het concreet voor jou als je als interim professional aan het werk gaat? Met welke voor- en nadelen krijg je te maken en past het wel bij jou? Op deze pagina lees je er alles over.

Detachering betekent dat je bij DPA als interim professional in dienst komt, maar vervolgens bij verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag gaat. Zo leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen, bouw je een groot netwerk op en ontdek je waar jij het beste kunt uitblinken. Daarnaast investeren wij in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een fieldmanager en een opleidingsbudget zorgen we ervoor dat je blijft leren en dat je je blijft ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Welke voordelen biedt detachering mij?

  • Snel veel ervaring opdoen
  • Ook doorbetaald krijgen als je geen opdracht hebt
  • Een studiebudget met keuze uit een ruim aanbod aan trainingen van DPA Academy
  • Persoonlijke begeleiding van een fieldmanager
  • Een leaseauto of NS-businesscard
  • Het opbouwen van een groot netwerk
  • De vrijheid om te ontdekken waar je goed in bent en gelukkig van wordt

Zitten er ook nadelen aan detachering?

  • Soms moet je ver reizen. We proberen natuurlijk altijd een opdracht te vinden die bij jou in de buurt is, maar het kan voorkomen dat je een keer wat verder weg moet werken dan normaal. Flexibiliteit is dus belangrijk. In de blog van onze interim professional Yasmina lees je hoe een fieldmanager daarover met je meedenkt.
  • Je moet altijd verantwoording afleggen aan zowel DPA als het bedrijf waar je op opdracht zit. Denk aan zaken als ziekte of vakanties.

Werken als interim professional

Als interim professional werk je op opdrachten die variëren van een paar maanden tot een jaar. Samen met je fieldmanager bespreek je het aanbod en kijken jullie waar je het beste past. Na je eerste opdracht kijken jullie samen verder naar jouw volgende stap. Het is een afwisselende functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om steeds in een ander bedrijf mee te draaien. Detachering wordt soms verward met uitzenden via een uitzendbureau. Maar detachering is veel meer dan dat. Als gedetacheerd medewerker heb je ten eerste meer zekerheid. Bij ons stopt je contract niet na het uitvoeren van een opdracht, maar we gaan samen op zoek naar jouw volgende carrièrestap. Duurt het even voor je een volgende opdracht hebt? Dan krijg je gewoon doorbetaald. Daarnaast werk je bij ons continu aan je persoonlijke ontwikkeling en daar krijg je alle ruimte en ondersteuning voor.

Dit is waarom je voor DPA kiest

Kies je voor DPA dan kies je voor afwisselende opdrachten, persoonlijke begeleiding en een opleidingsbudget. Je leert in korte tijd verschillende bedrijven en culturen kennen. Daarmee werk je aan het opbouwen van een sterk netwerk en leer je snel schakelen. Om je te helpen alles uit je opdrachten te halen, krijg je begeleiding van een persoonlijke fieldmanager. Werk je bij DPA, dan werk je continu aan jezelf. Je krijgt daarom ook een eigen budget voor opleiding, cursussen en certificering. 

Je weet nu wat detachering betekent. Ben je enthousiast geworden en denk je dat het bij jou past? Bekijk onze specialisatiepagina om meer te lezen over de verschillende vakgebieden waarin we functies aanbieden.

Bekijk onze vacatures