Interim Management

De markt is continu in beweging. Het is belangrijk dat organisaties snel kunnen transformeren als de markt erom vraagt. Dit kan snel en eenvoudig via interim management van DPA: een vorm van flexibele arbeid waarbij een organisatie een interim manager inhuurt via DPA. Ideaal voor organisaties die tijdelijk hoogwaardige professionals willen inzetten met de zekerheid van flexibiliteit en kwaliteit. En ideaal voor professionals die een baan zoeken waar snelle ontwikkeling en groei centraal staat.

#1 in MT1000 categorie interim management

DPA is verkozen tot beste dienstverlener in de categorie interim management! De MT1000 is een onafhankelijk onderzoek onder duizenden zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van de grootste zakelijke dienstverleners van Nederland.

Lees verder
DPA nummer 1 in mt1000 categorie interim management 2020

Interim carrière maken

Met interim management via DPA ga je bij verschillende bedrijven met tijdelijke opdrachten aan de slag. Zo leer je in korte tijd uiteenlopende bedrijven en bedrijfsculturen kennen en bouw je snel aan je management skills en netwerk.

Een interim manager inhuren

Een van de grootste voordelen van interim management voor opdrachtgevers is, dat je snel over het juiste personeel beschikt. Interim management is een ideale oplossing voor tijdelijke capaciteitsproblemen of nieuwe uitdagingen.

Wat is interim management?

Bij interim management is de professional een zelfstandige (ZZP'er) of in loondienst bij een interim management bureau. Vervolgens kan een organisatie een professional met specifieke expertise via het bureau inlenen. Een professional doet via een interim management bureau snel veel ervaring op bij toonaangevende organisaties en krijgt veel ruimte voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heeft  een interim management bureau een uitgebreid netwerk binnen verschillende vakgebieden. Er is daarom altijd op korte termijn een interim professional beschikbaar voor een opdracht. 

Meer lezen over wat wij doen

Wil je weten wat interim management voor jou kan betekenen?

Arnold van Mameren, voormalig CEO van DPA Professionals, vertelt over de situatie op de arbeidsmarkt en de voordelen van interim oplossingen voor bedrijven. Sjoerd Geukers gaat in op de toegevoegde waarde van werken als interim professional en vertelt over zijn opdracht bij Heineken.
DPA-Professionals-CEO-Arnold-van-Mameren-voordelen-van-detachering
Voormalig CEO Arnold van Mameren vertelt over de voordelen van interim management