DPA'er Stan Meevissen te zien bij EenVandaag!

Blog 17 januari 2018 2 min. lezen
banking_insurance_header

Onze collega Stan Meevissen was begin januari jl. te zien in de EenVandaag serie Millennials waarin hij o.a. vertelt hoe hij omgaat met werk en stress.

De serie: Millennials

Millennials is een NPO serie waarbij er met millennials gesproken wordt over geld, werk, het sociale leven en de toekomst.  “Ze zijn tussen 1980 en 2000 geboren: millennials. Is er nog pensioen aan het einde van een tijdperk vol flexcontracten? En hoe moeilijk is het voor millennials om te sparen? Eenvandaag spreekt met de generatie die opgroeide met Nintendo, de Rubiks kubus en Flippo’s.”

Young Professional bij DPA

Stan vertelt bij EenVandaag: “Ik werk als financieel consultant bij DPA en zit op opdracht bij Nationale Nederlanden. Twee bedrijven die me beiden veel kansen bieden. Ik wil nog ontzettend veel en ben benieuwd hoe andere millennials omgaan met de kansen die ze krijgen.”

Benieuwd naar het hele aflevering? Klik hier om die te zien.

csm_Schermafbeelding_2017-12-29_om_15.18.10_b3ee16b274-300x169.png

Wij zoeken Millennials – Young Professionals

DPA is altijd op zoek naar Young Professionals die net als Stan continu hun prestaties willen verbeteren. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij DPA altijd voorop. Wij zorgen voor een intensieve begeleiding met coaching, trainingen en opleidingen en we zorgen er samen voor dat je werk- en privéleven in balans zijn.

Via projecten of interim-functies kijk je als professional in de keukens van top 500-bedrijven. Je werkt vanuit een specialistische business unit binnen een vakgebied. Naast je werk, krijg je vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen die bij jou passen. We bieden je kansen om je carrière zelf richting te geven en je persoonlijk te ontwikkelen. Maar je zult ze wel zelf verzilveren.

We zijn een groot en beursgenoteerd bedrijf, maar toch voelt het hier als een hardwerkende ondernemende familie. De lijnen zijn kort: de communicatie is informeel als het kan, maar zakelijk als het moet. Je merkt het al vanaf je eerste kennismakingsgesprek. Daarin praten we niet alleen over het vak, we zijn ook benieuwd naar jou als persoon. Hoe beter we weten wie je bent, hoe beter we kunnen samenwerken.

Geïnteresseerd? Klik dan hier voor actuele vacatures.