AdobeStock_259736756_Preview

Jouw carrière als IT-consultant bij DPA

Wil jij werken bij een voorloper binnen IT en ingezet worden op inhoudelijk uitdagende projecten? Aan de slag gaan bij interessante opdrachtgevers variërend van kleine start-ups tot grote corporates en van gemeenten tot het Rijk? Zelf bepalen onder welke voorwaarden je werkt, zoals (vrije) tijd, mobiliteit en salaris? En veel persoonlijke aandacht en alle ruimte voor opleiding en ontwikkeling? Kies dan voor detachering via DPA.

  • Werk aan inhoudelijk afwisselende opdrachten
  • Ga aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers
  • Krijg veel ruimte voor opleidingen en trainingen
  • Bouw aan een sterk en groot IT netwerk
DPA-Professionals-directeur-IT-Gabor-Fahmel

Meer weten? Vraag het Gabor

Directeur IT
Bel of WhatsApp: +31621859953

DPA biedt carrières voor ieder niveau

Wil jij een vliegende start van jouw supply chain of logistieke carrière? Bij DPA bieden we je de mogelijkheid om in een korte tijd jouw ervaring, kennis en netwerk binnen supply chain & logistiek een stevige boost te geven. Je investeert in jezelf met uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers en een op maat gemaakt opleidingstraject. 

 

Bekijk de junior vacatures
DPA-professionals-supply-chain-en-logistics-directeur-Onno-van-Capelleveen
"Bij Action leerde ik hoe het is om in een snelgroeiend internationaal bedrijf te werken waar je veel hectiek ervaart."

Chantal Boots

Supply chain professional bij Action via DPA

Heb jij 1 tot 5 jaar werkervaring binnen supply chain of logistiek en ben je toe aan een vervolgstap in je carrière waarbij je snel kunt groeien? Bij DPA krijg je de kans om in korte tijd te werken aan leerzame projecten bij veel verschillende opdrachtgevers. 

Bekijk onze medior vacatures

Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als supply chain of logistiek professional en wilt op hoog niveau aan de slag bij grote spelers binnen het vakgebied. 

Bekijk onze senior vacatures

Of beter op specialisme?

Waarom werken bij DPA?

Afwisselende opdrachten

DPA Professionals loopt binnen IT en biedt je de kans om afwisselende rollen in de voorhoede van de technologische innovatie te vervullen. Dit doen we voor een diversiteit aan functies. Van applicatiebeheer tot softwareontwikkeling. Hiervoor zijn continu IT-professionals nodig die voor impact zorgen doordat ze zich permanent ontwikkelen. En doordat ze geïnspireerd worden door de uitdagingen waar ze aan werken. Mensen zoals jij.

Persoonlijke begeleiding

Bij ons heeft iedere DPA professional een eigen field manager waar je geregeld contact mee hebt en die je helpt om het maximale uit je opdracht en ontwikkeling te halen. Groeiwensen, opleidingsbehoeften en mogelijkheden worden in deze gesprekken uitvoerig besproken.

Investeren in jouw groei

Samen kijken we wat jou boeit en stippelen we je ontwikkelpad uit. Of je nu je tweede carrièrestap zet of zeer ervaren bent. We geven je de aandacht én de opleidingen om je doelen te bereiken. Dat geldt ook voor het behalen of onderhouden van certificeringen. Hier blijven we in investeren. We zijn preferred partner van softwarebedrijven en actief in gebruikersgroepen. Ook kun je altijd sparren met collega’s in hetzelfde specialisme.

Onderdeel van sterk netwerk

Je wordt onderdeel van een groot netwerk. We openen nieuwe deuren door voortdurend mensen met elkaar te verbinden. DPA organiseert regelmatig bijeenkomsten waarin je in een informele sfeer met andere juristen kennis en ervaring uit de praktijk kan delen.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als DPA IT-consultant reis je vaak. De ene opdracht is dichterbij dan de andere. Een ding blijft gelijk: je hebt altijd beschikking over een NS Businesscard of leaseauto! Zit je tussen twee opdrachten in? Ook dan bieden we je zekerheid: je krijgt gewoon doorbetaald.

Informele bedrijfscultuur

Het allerbelangrijkste is dat jij je op je plek voelt en gewaardeerd wordt. Je vindt het leuk om aan een nieuw project te werken en uitdagingen op te pakken. Maar je vindt het ook fijn dat er iemand is die je begrijpt en je zo nodig adviseert of helpt. En dat het niet alleen om werk gaat. Het is ook prettig om ervaringen uit te wisselen met andere IT’ers en elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten tijdens een workshop, bbq of borrel.

Goed om te weten over detachering

Benieuwd naar onze IT vacatures?

Werken als...

Ontdek hoe andere DPA'ers gedetacheerd werken bij IT ervaren.

Legal counsel

Start jouw carrière als (junior) interim legal counsel en werk bij toonaangevende opdrachtgevers in het bedrijfsleven. Of ga als jurist de inhoudelijke uitdaging aan binnen het brede vakgebied van het ondernemingsrecht, waarin alles van contracten tot claims en procedures aan bod komt. Zo ontdek je jouw interesse, mogelijkheden en zicht op een toekomst, die bij je past.

Via DPA werken bij de mooiste merken

Meer weten over werken bij DPA?

Gabor vertelt je er graag meer over