DPA professionals werkondernemerschap in de IT

Tot 40% meer verdienen in de IT?

  • Neem de regie over jouw baan
  • Bepaal zelf je arbeidsvoorwaarden
  • Zekerheid van een vast contract
WhatsApp Mayka ↓

Bij DPA bepaal jij je verdienmodel en arbeidsvoorwaarden. Kies je voor een lager basissalaris, dan stijgt je winstmarge. Zo verdien je tot 40% meer. Bekijk hier hoe je je arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen.

Ontdek de voordelen van flexibel ondernemen

Hoger inkomen

Gemiddeld verdienen onze IT-professionals ruim 40% meer salaris dan bij een “gewone” baan. Jij bepaalt de hoogte van jouw basissalaris en daarmee de hoogte van jouw aanvullende bonus. Zo is jouw salaris helemaal afgestemd op jouw wensen en persoonlijke situatie.

Zekerheid

Kies je voor flexibel ondernemerschap dan kies je voor de voordelen van het ondernemerschap zonder de financiële risico’s en met de zekerheid van een vast contract.

Vrijheid

Bij DPA ben jij in de regie. Over je opdrachten, de hoogte van je salaris en je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Wij faciliteren.

Toonaangevende organisaties

Haal het maximale uit jouw groei en ontwikkeling dankzij onze partnerships met ministeries en toonaangevende bedrijven, zoals Heineken, Rabobank, BMW, Nationale Nederlanden, Bol.com en KPN.

Ontwikkeling voorop

Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Jouw persoonlijke talentmanager helpt je daarbij en is een echte aanjager die je prikkelt om next level te gaan in jouw ontwikkeling. Op zakelijk en persoonlijk vlak.

Kies je arbeidsvoorwaarden

Stel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen. Naast een NS-business card krijg je ook een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding.

Bekijk hier de mogelijkheden
dpa it recruiter mayka cirkel

Mayka Postma

Recruiter IT

Bel of WhatsApp: +31 651286662
Meer weten?

Mayka vertelt je er graag over