IT

We geven IT een menselijk gezicht

#ontwikkelingen #uitdaging #zelfstandig

IT-opdrachtgever-4.png

Bij ons draait het om de mensen, hun persoonlijkheid en technische kennis. De juiste mensen op de juiste plaats, op het juiste moment. Dat is onze kracht. Met ons hechte team en onze korte communicatielijnen zijn wij in staat om gave projecten voor je te vinden.

Het draait om de mensen

Wij verliezen daarbij nooit de persoonlijke belangen van de professional én klant uit het oog. Hoe we dat doen? Wij investeren in kennis en kunde, en luisteren naar onze professionals. Daarnaast hechten we waarde aan het bouwen van lange termijn relaties en hebben een natuurlijke interesse voor mensen en wat hen drijft. Wij gaan problemen niet uit de weg en durven ook nee te zeggen als dat nodig is. Als organisatie vervullen we vooral de rol van facilitator omdat we geloven dat wanneer we in het belang van mensen opereren het resultaat vanzelf volgt.

Onze focusgebieden

Met meer dan 150 enthousiaste en gedreven professionals werken wij dagelijks aan zeer uitdagende IT-projecten met als focus;

  • Infra en support
  • Software ontwikkeling
  • Middleware en proven technologies
  • ERP en CRM oplossingen
  • Cloud en Business Intelligence (BI)

Daarnaast volgen onze professionals de nieuwe ontwikkelingen zoals cloud, privacy, big data en data science op de voet en verdiepen zij zich continu in de nieuwste (opensource) technieken en frameworks. 

Kom bij ons werken

Ben jij een specialist in implementatie, business intelligence, functioneel en technisch ontwerp, applicatiebeheer, performance verbetering, integratie of programmeren? En wil jij deel uit maken van ons prachtige bedrijf? Kijk dan ook eens wat wij aan arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Onze IT-professionals werken aan afwisselende uitdagingen. Hun professionele opstelling steunt op een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Onze organisatie- en beloningsstructuur sluiten daar perfect op aan. DPA koppelt de flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid van een zelfstandige aan de zekerheid van een vaste baan. Consultants krijgen de ruimte om hun talenten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen. Met flexibele en zeer gemotiveerde professionals als resultaat.

Liever je eigen arbeidsvoorwaarden samenstellen?

De vrijheid van een zelfstandige, met de zekerheid van een vast dienstverband dat maakt DPA uniek. Elke professional heeft bij ons een maatwerk arbeidscontract toegespitst op zijn behoeftes, zowel voor je carrière als je persoonlijke situatie. Denk hierbij dus aan studietijd, opleidingen, vrije dagen, mobiliteit, vakantiedagen en uiteraard de hoogte van je basis salaris versus bonus. Maak zelf eens berekening met onze calculator. Ben je ZZP’er? Ook dan hebben we interessante regelingen. 

We zijn lid van:

  • Oracle users group NLOUG
  • Java users group NLJUG
  • Oracle Gold partner
  • NEN gecertificeerd

Klaar om te groeien?

Heb jij passie in de IT en wil jij versneld doorgroeien met een opdracht bij een van de top 500 bedrijven van Nederland? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op voor nadere kennismaking.

Stel je vraag aan Fred

Directeur Stuur een bericht