Participaties

Part of DPA Professionals

#samenwerken #innovatie #waardecreëren #samenwerken #improvingyourperformance

Hero image drie mensen vergadertafel

DPA kan en wil in breder verband waarde toevoegen. Bijvoorbeeld door specifieke vakinhoudelijke kennis te ontwikkelen of een voortrekkersrol te vervullen in opkomende nichemarkten. Hiertoe investeren we in ondernemingen met vernieuwende businessmodellen. Deze veelbelovende startups en scaleups bieden we financiële steun en operationele begeleiding. Het gezamenlijke doel is om innovatie snel en gericht vorm te geven en naar relevante producten of diensten te vertalen.

yourprof_logo.png

Your Professionals

Door zijn specialistische kennis en focus fungeert Your Professionals als sparring- en consultancy partner op hoogstaand strategisch niveau. Persoonlijk en betrokken. Dit voor uiteenlopende HR-vraagstukken, op korte en lange termijn. De ingezette consultancy-oplossingen bieden aanzienlijke meerwaarde bij complexe thema’s. Kwaliteit staat voorop, in alles wat we doen.

Bezoek de website

Cauberg-Huygen

Cauberg-Huygen is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau met 40 jaar ervaring op het gebied van bouw, infrastructuur, ruimtelijke ordening en onderzoek. Een betrouwbare en innovatieve partner met verstand van zaken als duurzaamheid, veiligheid, milieu, energie en comfort. Onze innovatieve, integrale aanpak daagt enthousiaste professionals iedere dag weer uit om verder te kijken. Vanuit verschillende vestigingen bedienen we landelijk onze klanten zoals Struyk Verwo, Maastricht UMC+ en A’dam Toren.

people_house_logo.png

Peoplehouse

Peoplehouse helpt organisaties om hun toekomst vorm te geven door de inzet van jong (technisch) talent. Samen ontwikkelen we renderende producten en diensten die de wereld mooier maken. Toekomst- én klantgericht innoveren staat hierin centraal. 

Bezoek de website

logo_yobz.png (1)

YOBZ

Met zijn professionals en opdrachtgevers ontwikkelt, optimaliseert en implementeert YOBZ recruitmentstrategieën. Niet een beetje van alles doen, maar full focus op recruitment en resultaat. Een gamechanger met een sterke can-do-mentaliteit.

Bezoek de website

Dentistry

Dentistry begeleidt tandheelkundige professionals uit het buitenland. Met een intensief opleidingstraject en steun op het gebied van administratie en integratie is DPA Dentistry dé schakel tussen Europese tandartsen en Nederlandse praktijken. Bovendien ontzorgt Dentistry de praktijk met het regelen van zaken als de verplichte taaltoets, de BIG-registratie en de 30%-regeling. Zoekt u voor uw mondzorgpraktijk een nieuwe collega, dan is Dentistry de ideale partner.

Neem contact met ons op!

claimingo_logo.png

Claimingo

Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij Claimingo eenvoudig je claim in. Zo voorkom je ingewikkelde juridische procedures en risico’s, en krijg je de vergoeding waar je recht op hebt.

Bezoek de website