Als specialist in advies, ontwerp, ontwikkeling, inrichting of beheer van applicaties weet je als geen ander hoe belangrijk het is om goed thuis te zijn in de nieuwste functionaliteit, releases en updates. Want je wilt de gebruikersorganisatie optimaal ondersteunen. Werken aan praktische en toekomstgerichte oplossingen die de business efficiënter en effectiever maken. Alleen zo kun je waarde toevoegen én je eigen waarde vergroten.

Focus op jouw ontwikkeling en groei

Er is geen betere manier om je te ontwikkelen dan door aan afwisselende uitdagingen bij verschillende organisaties te werken. Zo maak je vakinhoudelijke ontwikkelingen van nabij mee en hou je uitdaging in je werk. DPA IT maakt dit mogelijk en zorgt daarbij voor ‘ondersteuning op maat’. Daardoor weet je zeker dat je bijblijft en meegroeit met de ontwikkelingen in je vakgebied.

Geef je loopbaan een extra versnelling

Samen kiezen we de juiste in- en externe opleidingen en trainingen. Met een persoonlijk ontwikkelplan, vakkundige loopbaanbegeleiding en veel individuele aandacht brengen we je carrière in de gewenste versnelling. Wij denken vooral in kansen, en doen dat graag samen met mensen die voorop durven lopen in hun vakgebied.

Dé plek voor applicatiespecialisten:

  • Onze organisatie is kleinschalig, toegankelijk én persoonlijk
  • Vakkundige loopbaanbegeleiding
  • Toegang tot vakinhoudelijke kennis en certificeringen
  • Aantrekkelijk salaris, met pensioen- en bonusregeling
  • Prettige sfeer binnen een gezonde, dynamische onderneming.
  • Veel individuele aandacht

Versneld carrière maken?

Bekijk onze vacatures of neem contact op voor een nadere kennismaking.

toon openstaande vacatures