Dennis Iliohan

“Na mijn studie heb ik verschillende functies vervuld die te maken hadden met sales, recruitment en projecten. Bijna altijd in de ICT-branche. Deze ervaring komt goed van pas in mijn huidige rol als eindverantwoordelijke voor het faciliteren van experts in IT-infrastructuren en informatiebeveiliging via DPA IT en DPA B-Able. Mijn dag begint altijd goed als mijn twee dochters me met hun vrolijke lach wakker maken. Of als ik weet dat we de laatste puntjes op de i gaan zetten voor een mooie offerte of aanbieding. Dan sta ik graag extra vroeg op en ga ik eerst hardlopen om de dag fit en energiek te beginnen.”

“Het is enorm inspirerend om samen te werken met mensen die het beste uit zichzelf halen, elkaar scherp houden en samen kansen willen pakken.”

Heldere visie en missie

“Door de manier waarop DPA georganiseerd is, kunnen de business units een heldere visie en missie nastreven. Er is alle ruimte om te ondernemen en te anticiperen op marktontwikkelingen. Daardoor is mijn werk altijd uitdagend. De verantwoordelijkheid om te groeien door kennis en kunde te blijven ontwikkelen dragen we als team. En dat is heel inspirerend. Daardoor werk je in een informele sfeer samen met enthousiaste en leergierige collega’s. Met mensen die het beste uit zichzelf halen, elkaar scherp houden en samen kansen willen pakken.”