Zakelijke financiering

Groeien in een snel veranderend werkveld

#zakelijkefinanciering #banking #groei

banking_insurance_header

Er is veel te beleven in de wereld van zakelijke financiering. Met nieuwe aanbieders die de bestaande spelers uitdagen. En verdergaande digitalisering, meer aandacht voor duurzaamheid en toenemende wet- en regelgeving. Ontwikkelingen die zorgen voor nieuwe functies en mooie kansen voor ondernemende starters en ervaren specialisten. Wij zijn helemaal thuis in deze wereld en laten je de nieuwe mogelijkheden ontdekken en snel verder groeien.

Sterke behoefte aan de juiste mensen

Crowdfunding, private equity, investment funds… er komen steeds meer aanbieders van zakelijke financiering. Zelfs bedrijven als Google en Apple kijken naar de markt. Niet zo vreemd, want high tech (data analytics, AI) neemt een vlucht. Tegelijk worden andere criteria dan kredietwaardigheid belangrijker bij financiering. Hoe duurzaam en sociaal is een kredietvrager bijvoorbeeld? En is het bedrijf wel integer? Vragen waar customer due diligences (CDD) bijvoorbeeld een antwoord op geven. De veranderende markt leidt tot een sterke behoefte aan professionals met de juiste skills die hierin voorop willen gaan.

Van assistent accountmanager tot business analist

Bij DPA Professionals krijg je – dankzij onze sterke marktpositie – de kans bij diverse aansprekende spelers in de zakelijke financiering je ervaring op en/of uit te bouwen. Je ontdekt waar jouw professionele interesses en kwaliteiten liggen. In een meer traditionele rol als (assistent) accountmanager óf juist in een nieuwe functie zoals die van business analist. Soms werk je zelfstandig gedetacheerd. Soms in een project, zoals bij de derivatenafhandeling, de afhandeling van CDD risico-indicatoren of de migratie van een kredietportefeuille. Altijd help je de positie van de opdrachtgever te verstevigen in de nieuwe markt. 

Onze focus ligt op jouw ontwikkeling. Je hebt zelf de regie en zet een stip op de horizon. Wij investeren in de opleidingen: extern of via onze DPA Academy. Op het gebied van zakelijke financiering leiden we niet alleen onze eigen professionals op, maar ook die van banken. Bijvoorbeeld van assistent accountmanager tot financiering specialist. Dat zegt iets over onze toewijding aan het vak. Die zie je ook bij je collega’s, met wie je in een online community snel vragen en ervaringen deelt. We hebben ook een buddysysteem waarin junior en senior elkaar helpen en uitdagen.

Ondernemend en nieuwsgierig

Je past bij DPA Professionals als je ondernemend bent en gericht op de toekomst. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, herkent die en speelt er gemakkelijk op in. Het is een omgeving waarin jij je thuis voelt, je creativiteit en ambitie kwijt kunt. Je bent intrinsiek gemotiveerd en wilt voorop lopen en mensen meekrijgen. Dat lukt je dankzij je sociale, coachende kwaliteiten. Dat je daarbij soms een tikje eigenwijs bent, vinden we niet erg. Jij waardeert het persoonlijke in onze cultuur. Niet alleen jouw prestaties tellen, we denken graag mee over jouw werk-privébalans.

DPA Talentpool

DPA is altijd op zoek naar talent binnen banking & insurance. Schrijf je in voor onze talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Talentpool

Neem contact op met Erik

Directeur Stuur een bericht