DPA banking & insurance professional Zina

Traineeship Banking & Insurance

Wil je ontdekken of een loopbaan in het bank- en verzekeringswezen iets voor jou is? Iedere maand start DPA met een traineeship waarbij je je snel ontwikkelt van ambitieuze starter tot volwaardig professional.

Voor wie is dit Traineeship?

Je bent klaar om je carrière vorm te geven. Maar weet niet precies welke richting je écht het leukst vindt. Dan is dit traineeship perfect voor jou. Je neemt een kijkje bij verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Je volgt vak- en competentiegerichte trainingen, behaalt WFT diploma’s en doet ervaring op in verschillende rollen. Dit doe je onder persoonlijke begeleiding van ervaren talentmanagers. De perfecte kickstart van jouw carrière!

DPA Banking Daan cirkel
"Het contact met DPA was gelijk goed, het klopte gewoon. Er werd gevraagd wat ik wilde, welke kant ik op wilde en hoe ik mezelf wilde ontwikkelen."
Daan Sinkeldam

Trainee Banking & Insurance

DPA Banking Sergio cirkel
"Dankzij fijne gesprekken met DPA medewerkers kreeg ik een goed beeld van hoe het traineeship en de kickstart van mijn nieuwe carrière eruit zou zien."
Sergio Debevère

Trainee Banking & Insurance

Contact met een trainee? App Gauwla

Ontdek je ambitie

Aan het begin van je carrière is het fijn om ervaring op te doen in verschillende functies. Zo ontdek je wat écht bij je past. Binnen het Banking & Insurance traineeship ontdek je deze rollen:

DPA professionals campagne groeien in je carrière

Hypotheekacceptant

Als hypotheekacceptant help je klanten bijvoorbeeld om hun droomhuis te kopen. Maar het kan ook gaan om een beheerverzoek. Samen met de interne adviseur beslis je of een financiering verantwoord is. Soms is dat een uitdaging: dan ben jij degene die het tóch voor elkaar krijgt.

Via DPA werk je bij de mooiste bedrijven

DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-Nationale-Nederlanden
DPA-professionals-werkt-samen-met-ING
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-achmea
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-asr
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-abn-amro
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-aegon

Stel je vraag aan een collega

Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op om je vraag te beantwoorden.