Wil je ondernemerschap met collega’s? Als onderdeel van een grotere organisatie? Van en met elkaar leren? Met grote kans op opdrachten en een hoger rendement? Bij DPA PeopleGroup kun je dat vinden!
Al bijna 20 jaar leveren we oplossingen aan klanten in de private en non-profit sector in de vorm van interim- en verandermanagement, advies, projectondersteuning en complexe detachering. Inmiddels telt DPA PeopleGroup circa 30 Associates. Allen senior inkoopprofessionals die gekozen hebben voor onze unieke franchiseformule: De propositie die wij Associates bieden is op hoofdlijnen de volgende:

  • Zelfstandig samenwerken; de Associates opereren in een hecht netwerk van collega’s, delen fysieke kantoorbases, nemen deel aan sociale events (zoals een familiedag, kerstdiner, bedrijfsbezoeken, motor- en zeildagen en bijeenkomsten met collega’s op kantoor)
  • Kennis; We besteden veel aandacht aan onderling contact, het verhogen en delen van kennis door opleidingen, workshops en coaching. De Associates doorlopen bij aanvang een opleiding bij onze partner InkoopAcademie, krijgen jaarlijks 3 workshops aangeboden, worden doorlopend gecoacht, beschikken over talloze voorbeelden en templates in een Cloud omgeving en kunnen een beroep doen op collega’s die vergelijkbare inkooptrajecten hebben gedraaid. We verwachten van onze professionals hierin een actieve opstelling, het gaat bij ons om halen en brengen.
  • Kans op opdrachten; DPA PeopleGroup kent een actief commercieel team, stabiele vaste klanten, gericht accountmanagement, klantendagen en commissiestructuren voor het aanbrengen van werk (verkopende collega’s). Als onderdeel van een beursgenoteerd bedrijf met ruimt 25 business units hebben we talloze ingangen en relaties. Dat resulteert in een stevig aanbod van opdrachten en een zeer hoge bezettingsgraad voor onze Associates. Daarbij geldt bovendien dat onze Associates voorrang hebben op werk!
  • Hoog rendement; Verkooptarieven komen grotendeels ten goede aan de professional. De Associate betaalt een omzet gerelateerde franchise fee. Daarnaast rekent PeopleGroup een commerciële fee bij plaatsing van de Associate op een opdracht. De totale fee is daarbij gemiddeld lager dan de fee die intermediairs inhouden voor alleen het aanbrengen van een opdracht. Wij keren verkoopcommissies uit bij het aanbrengen van opdrachten. De percentages van fees en commissies zijn vastgesteld in de franchise overeenkomst en zijn gelijk voor alle Associates.

Wie zoeken we?

Wij maken graag kennis met gedreven ondernemers met een moderne kijk op het inkoop vak en een hoogwaardige manier van werken die al in de basis aansluit bij ons DNA. Mannen en vrouwen die zeker zijn van zichzelf maar tegelijkertijd ook open staan voor vernieuwing en andere invalshoeken. Daarbij is de “klik”-factor voor ons doorslaggevend. Het werken met mensen die energie geven aan onze klanten, aan ons en aan onze professionals staat voorop.

Contact

Ben je zelfstandig en zelfverzekerd? Op zoek naar collegialiteit, ontwikkeling, samenwerking en opdrachten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.