Koester het vertrouwen, maak organisaties privacy proof

DPA Privacy is gespecialiseerd in de selectie en bemiddeling van privacy professionals voor interim-opdrachten. De interim privacy professionals zijn in dienst bij DPA, of aan ons verbonden zzp’ers.

Het vertrouwen van klanten en medewerkers dient gekoesterd te worden. Datzelfde geldt voor de reputaties van ondernemingen. Dit geloof drijft ons iedere dag om het allerbeste uit onszelf te halen bij het verbinden van talent aan passende privacyprojecten. Met dit talent maken opdrachtgevers hun organisaties sterker. Want via ons kunnen zij op ieder gewenst moment een beroep doen op privacy professionals die het vertrouwen van klanten en medewerkers – en dus ook de reputatie en continuïteit van de business – helpen versterken.

Uiteenlopende carrièremogelijkheden

Je bent professional in hart en nieren. Dus wil je werken in een omgeving waar je het beste tot je recht komt. Bij DPA Privacy zoeken we de opdracht die bij jou past. Want als je werk doet dat je leuk vindt in een omgeving waar je je thuis voelt, dan ben jij op je best. De consultants van DPA Privacy kennen de marktontwikkelingen. Ze begrijpen de behoeften van opdrachtgevers én de wensen en ambities van kandidaten. We benutten de mogelijkheden om die behoeften, wensen en ambities op elkaar te laten aansluiten. Zo zorgen we voor de juiste match, en voor krachtige impulsen aan de ontwikkeling van zowel onze professionals als de organisaties waarvoor ze werken.

Voorbeelden werkzaamheden

Als privacy professional help je organisaties met het vormgeven van hun privacybeleid. Dat kan op beleidsniveau zijn, maar ook praktischer bij bijvoorbeeld het opstellen of reviewen van bewerkersovereenkomsten, meldingen aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Privacy Impact Assessments (PIA’s) of het uitrollen van privacy-implementatieprogramma’s.

Opleiding en training

We richten ons op privacy professionals met een juridische, bedrijfseconomische, IT- of compliance-achtergrond. Via DPA kun je je kennis en kunde vergroten met opleidingen en training. Daarbij werken we voor privacygerichte opleidingen en trainingen samen met gerenommeerde opleidingsinstituten of consultants. Heb je geen specifieke privacyervaring, maar wel affiniteit met het onderwerp? Dan bieden we in sommige gevallen een omscholingstraject aan.

De Academy voor DPA professionals

Werk je bij DPA, dan werk je continu aan jezelf. Om alles uit je talent te halen, wil je jezelf blijven ontwikkelen. Dit doe je door opleidingen om je vakkennis bij te spijkeren. Maar ook door vaardigheidstrainingen, workshops en coachingstrajecten te volgen. Door kennis te delen met collega’s uit andere vakgebieden en business units. En door te leren van ervaren professionals. De DPA Academy is hét learning center waar DPA kennis en -kunde elkaar ontmoeten.

“DPA helpt professionals om zich te blijven ontwikkelen en daarbij oog te houden voor de snel veranderende inhoud van functies en nieuwe behoeften aan specialistische expertise.”
Eric Winter – CEO DPA Groep N.V.

Download Whitepaper Privacy – heden & toekomst

De impact van de Europese privacyverordening (AVG) is groot. Zorg dat je als organisatie op tijd ‘in control’ en privacy-compliant bent. Lees in onze nieuwe whitepaper wat je minimaal moet weten om privacy compliant te worden. Download whitepaper Privacy- heden & toekomst.

Werken bij DPA Privacy

  • Werken bij top 500 bedrijven en overheden
  • Opdrachten passend bij jouw ambitieniveau en ontwikkelingsrichting
  • Vakinhoudelijke opleidingen en trainingen
  • Persoonlijke ontwikkeling via DPA Academy en coachingstrajecten
Screen-Shot-2016-03-30-at-13.58.21