Juristen, compliance professionals, fiscalisten en privacy- specialisten. De juridische professionals van DPA hebben hun sporen verdiend bij toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren. Ze hebben veel ervaring, maar leren nog elke dag bij. Wij verbinden zodat jullie kunnen groeien! Voordat een jurist van DPA aan het werk gaat, analyseren we goed of er een klik is met de organisatie. Want persoonlijkheid vinden we minstens zo belangrijk als inhoudelijk vakmanschap.

Van GRC professionals tot bedrijfsjuristen

Voor elk specifiek juridisch kennisgebied heeft DPA een brede selectie specialisten. We bemiddelen de juiste kandidaat in verschillende rechtsgebieden voor bedrijven en advocatenkantoren: van compliance en risk (GRC) tot financieel recht, van contractenrecht tot bouw- en vastgoedrecht. Van fiscale vraagstukken tot privacy projecten. Van ervaren juristen tot junior juristen.

#wijverbindenjijgroeit

Je bent jurist in hart en nieren en wilt werken in een omgeving waar je het beste tot je recht komt. Wij verbinden, jij groeit! Binnen het vakgebied Legal zoeken we bij DPA de opdracht of werkgever die bij jou past. Want als je werk doet dat je leuk vindt en in een omgeving waar jij je thuis voelt, dan ben je op je best. Je krijgt hier alle ruimte om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Dat doe je met vakopleidingen, cursussen, trainingen en intensieve loopbaanbegeleiding. Onze specialisten van onderstaande business units denken graag met je mee hoe je jouw groei binnen jouw vakgebied kunt vormgeven. Neem gerust contact met ons op.