De juridische professionals van DPA hebben hun sporen verdiend bij toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren. Ze hebben veel ervaring, maar leren nog elke dag bij. Voordat een jurist van DPA aan het werk gaat, analyseren we goed of er een klik is met de organisatie. Want persoonlijkheid vinden we minstens zo belangrijk als juridisch vakmanschap.

Van GRC professionals tot advocaten

Voor elk specifiek juridisch kennisgebied heeft DPA een brede selectie specialisten. We bemiddelen de juiste kandidaat in verschillende rechtsgebieden voor bedrijven en advocatenkantoren: van compliance en risk (GRC) tot energierecht, van bankrecht tot bouw- en vastgoedrecht. Ervaren juristen werken vast, op interim- of projectbasis. Junior juristen kunnen worden ingezet op projecten die juridische ondersteuning nodig hebben of in GRC startfuncties.

De juiste jurist op de juiste plek

Je bent jurist in hart en nieren en wilt werken in een omgeving waar je het beste tot je recht komt. Binnen het vakgebied Legal zoeken we bij DPA de opdracht of werkgever die bij jou past. Want als je werk doet dat je leuk vindt en in een omgeving waar jij je thuis voelt, dan ben je op je best. Je krijgt hier alle ruimte om je te ontwikkelen in de richting die jij wilt. Dat doe je met vakopleidingen, cursussen, trainingen en intensieve loopbaanbegeleiding.