DPA Legal traineeship hero

Traineeship Legal

Nét of bijna klaar met je studie, maar nog niet uitgeleerd? Klaar voor een fulltime salaris én de kans krijgen om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied? Start dan als Juridisch Trainee en ontwikkel je snel van ambitieuze starter tot volwaardig professional.

Voor wie is dit Traineeship?

Je bent (bijna) afgestudeerd als jurist en kan niet wachten om aan de slag te gaan. Echter je weet nog niet precies welke richting of welke organisatie je écht het leukst vindt. Dan is dit Juridisch Traineeship perfect voor jou. Samen met onze klanten gaan we je afwisseling geven, niet alleen in jouw inhoudelijke werkzaamheden, maar ook in je werkomgeving. Wij zetten de eerste 2 jaar van jouw carrière uit en jij geeft er kleur aan. Wij bieden jou uitdagende werkplekken en werkzaamheden. Je wordt gedetacheerd bij verschillende organisaties binnen de overheid of het bedrijfsleven. Je volgt vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheden trainingen, behaalt diploma’s en doet ervaring op in verschillende rollen. Dit doe je onder persoonlijke begeleiding van ervaren talentmanagers. De perfecte kickstart van jouw carrière!

Bekijk de vacatures
dpa legal trainee dominique
"DPA Professionals vormt mijn thuisbasis, vanaf daar ontwikkel ik de vaardigheden die ik kan inzetten op de afwisselende opdrachten die ik vanuit het traineeship krijg aangeboden."
Dominique

Trainee

dpa legal trainee anne marieke
"Al vanaf het eerste contact met DPA had ik een positief gevoel bij deze organisatie. De persoonlijke aandacht tijdens de Inhouse-dag en de mogelijkheden binnen het Legal Traineeship gaven de doorslag."
Anne Marieke

Trainee

Ontdek je ambitie

Aan het begin van je carrière is het fijn om ervaring op te doen in verschillende functies. Zo ontdek je wat écht bij je past en waar jij blij van wordt. Binnen het Legal Traineeship kun je solliciteren voor de volgende rollen:

DPA Professionals tax werken als interim professional

Traineeship Overheidsjurist

Als Overheidsjurist doe jij bij DPA veel ervaring op bij toonaangevende organisaties binnen de Rijksoverheid en verschillende decentrale overheden. Dus waar ben jij graag mee bezig als Junior Overheidsjurist? Het zorgvuldig afhandelen van bezwaar- en beroepschriften bij de Belastingdienst, het beoordelen van subsidieaanvragen bij de RVO óf het adviseren van burgers binnen een gemeente? Je wisselt regelmatig van opdracht. Zo maak jij een flinke groei in jouw carrière als Junior Overheidsjurist. Jouw talent, wensen en kennis staan centraal. Jij hebt de regie. Dát is werken bij DPA.

Via DPA werk je bij de mooiste organisaties

DPA-professionals-werkt-samen-met-Philips
DPA-professionals-legal-werken-bij-Gemeente-Den-Haag.png
DPA-professionals-werkt-samen-met-ING
rvo logo
DPA-professionals-legal-werken-bij-Heineken
DPA-professionals-legal-werken-bij-Gemeente-Rotterdam.png
dpa-professionals-privacy-informatiebeveiliging-werken-bij-multitankcard
dpa-professionals-privacy-informatiebeveiliging-werken-bij-essent
Belastingdienst logo

Stel je vraag aan een collega

Vul je gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op om je vraag te beantwoorden.