DPA banking & insurance professional Zina

Compliance & Risk Traineeships

Je bent klaar om je carrière vorm te geven. De financiële wereld heeft je interesse, maar welke richting precies? Iedere maand start ons traineeship, waarbij jij je snel ontwikkelt van starter tot volwaardig professional. Je volgt vak- en competentiegerichte trainingen in ons Career Launch Program en doet ervaring op bij verschillende banken, verzekeraars, accountants- en advocatenkantoren. De perfecte kickstart van jouw carrière!

Starten in het Traineeship betekent:

  • Keihard ontwikkelen door middel van het Career Launch Program van DPA; een éénjarig programma waarin wij jou helpen je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Ervaring op doen in verschillende Compliance & Risk vakgebieden bij top 500 opdrachtgevers. En in no time dus een enorm netwerk opbouwen.
  • Mogelijkheid tot een vast contract, met een startsalaris van € 2750,- bruto per maand en de keuze voor een leaseauto met internationale tankpas.
DPA jamie irion

Jamie

Recruiter

De voordelen van ons Traineeship Compliance & Risk

Ontwikkelen

Je volgt het Career Launch Program, een uitgebreid ontwikkelprogramma om jou tot volwaardige Interim Professional te lanceren. Het programma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en competentiegerichte trainingen. Soft skills vinden wij namelijk net zo belangrijk. Je volgt de trainingen bij je opdrachtgever en DPA. Meer informatie over de inhoud van het programma vind je hieronder.

Bekijk de Compliance & Risk traineeships

Begeleiding

Er staat een team klaar om jou tijdens het Traineeship bij Compliance & Risk te begeleiden. Jouw Talent Manager bij DPA is je persoonlijke aanspreekpunt en begeleidt jou gedurende je loopbaan bij DPA. Heb je vragen over je werkzaamheden of wil je sparren over een uitdagend dossier? Dan kun je terecht bij jouw coach. Als laatste helpen trainers en learning specialisten jou in je ontwikkeling.

Ervaring opdoen

Je ontdekt de dynamische Compliance & Risk wereld en doet ervaring op bij top 500 opdrachtgevers, denk aan; Rabobank, ING, ABN-AMRO. Tussentijds houd je nauw contact met de DPA-thuisbasis en je medetrainees. Je leert in korte tijd de uiteenlopende werkzaamheden binnen het vakgebied kennen en bouwt aan een relevant netwerk. Binnen één jaar doe jij twee jaar werkervaring op!

Ontdek je ambitie

Aan het begin van je carrière is het fijn om ervaring op te doen in verschillende functies. Zo ontdek je wat écht bij je past. Binnen het Traineeship Compliance & Risk ontdek je deze rollen:

dpa professionals werken als compliance risk professional

KYC analist

Als KYC- of CDD-analist doe je onderzoek naar klanten. Welke activiteiten verricht het bedrijf van de klant? Welke risico’s brengt dat voor de klant én voor de bank met zich mee? Is er sprake van witwassen, fraude of financieren van terrorisme? Je hebt klantcontact en bouwt je eigen dossiers op. Hoe groter de organisaties die je analyseert, hoe complexer de materie en de uitdaging voor jou is. Hoe gaaf om mee te werken in de strijd tegen financiële criminaliteit!

Het Career Launch Program

Onderdeel van het Traineeship is het Career Launch Program: Dé kickstart van jouw carrière. Het is een uitgebreid opleidingsprogramma waarin wij de focus leggen op het ontwikkelen van jouw competenties. Denk aan trainingen als persoonlijk leiderschap, projectmatig werken, conflicthantering en situationeel leiderschap. Alles om het verschil te gaan maken bij de klant. Wat past bij jou en welke skills wil jij extra ontwikkelen? Jij hebt de regie. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Jij start samen met 20 tot 25 andere trainees, een hechte groep waar je trainingen mee volgt, maar elkaar ook opzoekt voor kennisdeling.

Talent staat centraal binnen DPA. Je wordt gecoacht door jouw persoonlijke Talentmanager. Naast talentontwikkeling staat ook vitaliteit hoog op de agenda. Tijdens het Career Launch Program zijn er verschillende sessies met topsporters, bijvoorbeeld over work-life balance. Allemaal gericht om jou te helpen alles uit jezelf te halen. Hoe gaaf is dat! Kortom: het Career Launch Program is dé kickstart van jouw carrière.

Vakinhoudelijk opleiding en coaching

Naast het Career Launch Program bieden wij veel verschillende vakinhoudelijke opleidingen. Het type opleiding is afhankelijk van het traineeship waar je in start. Denk aan diverse KYC opleidingen zoals; sancties, rechtsvormen, witwassen en terrorisme financiering. Deze opleidingen volg je vaak bij je opdrachtgever, maar ook grotendeels in je Traineeship bij DPA.

Heb jij behoefte aan coaching op inhoudelijk vlak? Er zijn binnen ieder Traineeship Senior Finance Professionals beschikbaar om je hierbij te helpen. De senior collega heeft veel praktijkervaring, en staat altijd voor jou klaar. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine praktische vragen zijn, een uitdagende casus waarbij je niet weet wat de beste aanpak is, of iets wat momenteel speelt in jouw vakgebied. Een stukje maatwerk!

Bekijk de Compliance & Risk traineeships

Ontdek hoe KYC analist Michelle werken bij DPA ervaart

DPA kyc ervaring michelle

Dit kun je verwachten van het traject

Kick-off

De kickstart van je traineeship

Je leert je medetrainees en DPA beter kennen en krijgt een indruk van wat je het aankomende jaar kunt verwachten.

Opdrachten en opleidingen

Je eerste opdracht en ontwikkeling

Je start bij je opdrachtgever en leert het vakgebied kennen. Ondertussen start het Career Launch Program waar je verschillende vakinhoudelijk en competentiegerichte trainingen volgt.

Career Launch Program

Ready to launch?

Ondertussen start je met het Career Launch Program. Iedere zes weken kom je met alle trainees samen voor een competentiegerichte training, intervisie of inspiratiesessie.

Coaching on the job

Jouw persoonlijke coach

Iedere trainee heeft een persoonlijke Talentmanager, die jou coacht in jouw ontwikkeling. Daarnaast koppelen wij naar behoefte een Senior Interim Professional aan jou die je op vakinhoudelijk gebied ondersteunt.

The next step

De volgende lancering

Jij ontvangt je certificaat voor het behalen van je Traineeship. Welke inzichten heb je op gedaan en welke richting wil je op. Klaar voor de volgende lancering in je carrière.

Goed om te weten over het traineeship

Via DPA werk je bij de mooiste bedrijven

DPA-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-Nationale-Nederlanden
DPA-professionals-werkt-samen-met-ING
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-achmea
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-asr
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-abn-amro
dpa-professionals-banking-en-insurance-werken-bij-aegon
Heb je nog vragen?

Jamie helpt je graag verder