Sociaal domein

Van waarde zijn voor de maatschappij

#gemeenten #loopbaan #persoonlijk

banking_insurance_header

De decentralisatie van zorg, werk en jeugd heeft veel veranderd voor gemeenten. Met nieuwe taken die zij binnen strakke financiële kaders moeten uitvoeren. Deze transitie en transformatie vragen om professionals met kennis en ervaring. Bevlogen professionals die het verschil maken. Een mooie opgave die jou kansen biedt. Bij DPA Professionals krijg je die kansen, in uitdagende opdrachten. Met de zekerheid van een vaste baan investeer je in je eigen loopbaan. 

Afwisselende en inhoudelijke opdrachten

Ervaren Wmo-consulenten, klantmanagers werk en inkomen, jeugdconsulenten, jobhunters, schuldhulpverleners en beleidsmedewerkers - bij DPA Professionals hebben we in alle functies binnen het sociaal domein werk voor je. Gemeenten weten ons feilloos te vinden. Omdat DPA Professionals in vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van professionals investeert. We zijn een waardevolle partner en kunnen jou hierdoor afwisselende, inhoudelijke opdrachten bieden. Opdrachten waarin jij het verschil maakt.   

 

Jouw ontwikkeling staat centraal

We werken samen met grote en kleine gemeenten verspreid over heel Nederland. Leveren professionals op de werkvelden werk & inkomen, Wmo, inburgering, participatie, zorg & welzijn, uitkeringsadministratie, jeugd & gezin, schuldhulpverlening, handhaving, leerplicht, juridisch en kwaliteit. Je helpt gemeenten hun zaken op orde te brengen en helpt – vaak kwetsbare – mensen. Valt er bij een gemeente iemand uit door bijvoorbeeld ziekte, is de werkdruk ergens te hoog of is er behoefte aan een kritische blik, dan sta jij klaar om in te springen. Dat vraagt om een flexibele instelling, naast kennis en ervaring.

Bij DPA Professionals staat jouw ontwikkeling centraal. Daarbij ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding, opleidingen en verdiepingscursussen. En faciliteren we onderlinge kennisuitwisseling met je collega’s via kennissessies en onze online community. Zo vergroot je je kennis, kunde én marktwaarde.

‘'Je doet telkens nieuwe kennis en ervaring op en gemeenten leren weer van jou: een waardevolle kruisbestuiving."

Bea Jongkoen, Wmo-consulent

Traineeships

Sta je aan het begin van je loopbaan? Dan kun je een kickstart krijgen met een traineeship. Samen met onze opdrachtgevers organiseren we traineeships. In een boeiend werk- en opleidingstraject ontwikkel je je snel tot volwaardig professional met relevante werkervaring voor het sociaal domein. Klaar voor de volgende stap: Wmo-consulent of klantmanager (recht of doelmatigheid)?

Je kunt op ons rekenen

Naast je deskundigheid en ervaring binnen het sociaal domein breng je flexibiliteit, enthousiasme en een open blik mee. Daarbij kun je rekenen op onze betrokkenheid, begeleiding en ondersteuning. Je krijgt een vaste contactpersoon die net zo betrokken is als jij. En die oog heeft voor je carrière én je persoonlijke situatie. Informeel, transparant en zonder nonsens – zo werken wij.

Stel je vraag aan Maureen

Regiomanager Stuur een bericht