slide1

Burgers, bedrijven en overheden horen goed met elkaar samen te werken. Daar heb je de juiste professionals voor nodig.

Vacatures bestuursrecht

De maatschappij wordt steeds meer beheerst door wetten en regelgeving en de burger weet daar steeds beter gebruik van te maken. Vanwege deze juridisering van de markt is er eengrote vraag naar ervaren en allround universitair juristen. Bijt je vast in complexe juridische casussen, niet alleen bestuursrechtelijk maar juist ook op het snijvlak van het bestuursrecht en privaatrecht. Ga op zoek naar de grenzen van de wet en vindt creatieve oplossingen. De vacatures voor jurist bestuursrecht die bij DPA openstaan bieden jou die uitdaging. Reageer op één van onderstaande vacatures zodat wij contact met jou kunnen opnemen. We bespreken samen jouw mogelijkheden aan de hand van je wensen.

Vacatures bestuursrecht bij DPA Recht & Ruimte:

Jurist Vergunningen, Toezicht & Handhaving

DPA Recht & Ruimte 05 oktober 2017
Wat je gaat doen De werkzaamheden bestaan uit het voeren van regie op alle voorkomende handhavingsdossiers. Je adviseert toezichthouders over vooraankondigingen, je behandelt zelfstandig zienswijzen en…

Juristen bezwaar en beroep omgevingsrecht en/of bestuursrecht

DPA Recht & Ruimte 05 oktober 2017
DPA zoekt voor een grote gemeente een aantal medior en senior juristen voor het behandelen van bezwaar- en beroepschriften op het gebied van het omgevingsrecht en/of bestuursrecht algemeen. Heb jij interesse…

Jurist handhaving Wabo/APV

DPA Recht & Ruimte | Maastricht | 29 augustus 2017
Voor een gemeente in Limburg zijn wij op zoek naar ervaren juristen handhaving, gespecialiseerd in de Wabo en/of APV. Ben jij deze persoon en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Jurist Handhaving Omgevingsrecht

DPA Recht & Ruimte | Utrecht | 24 augustus 2017
Heb jij al enige ervaring als Jurist Omgevingsrecht en ben je toe aan een nieuwe uitdaging als interimmer? Lees dan snel verder!

Juridisch medewerker Handhaving

DPA Recht & Ruimte | Utrecht | 22 augustus 2017
Voor een gemeente in het midden van het land zijn wij op zoek naar een handhavingsjurist die ervaring heeft met Wabo-zaken.

Beleidsmedewerker juridische handhaving

DPA Recht & Ruimte | Schiedam | 15 augustus 2017
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar handhavingsjuristen. Heb je ervaring als handhavingsjurist binnen een gemeente en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan verder!

Bekijk alle vacatures van DPA Recht & Ruimte


Zit de vacature jurist bestuursrecht die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Button open sollicitatie

Gerelateerde vacatures


Word jij onze nieuwe Jurist Bestuursrecht?

Vul jij een vacature bestuursrecht in? Dan ga je ons vaste team van juristen versterken. Op basis van interim opdrachten werk je voor overheidsinstanties. Of het nu afhandelen van bezwaarschriften betreft op het gebied van de sociale zekerheid en de wabo, of het verlenen van drank en horeca vergunningen, je gaat er creatief mee bezig! Juist de afwisseling en de dynamiek is wat je al interim jurist bestuursrecht krijgt. Je profiteert van het grote netwerk van DPA bij velen overheidsinstanties. De vacatures voor jurist bestuursrecht die zij bij ons uitzetten bieden uiteenlopende opdrachten. Dit zorgt er voor dat er altijd een opdracht tussen zit die overeenkomt met jouw wensen.

Sluit jouw profiel aan bij het volgende? Dan kunnen wij veel voor je betekenen en komen we graag met je in contact!

  • Je bent in het bezit van je Master Nederlands Recht, bij voorkeur met een specialisatie Staats- en Bestuursrecht of een WO Rechten diploma, met als specialisatie algemeen bestuursrecht;
  • Je hebt praktijkervaring opgedaan binnen een gemeentelijke organisatie en/of andere overheidsinstantie;
  • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent niet bang om te procederen voor een gerechtelijke instantie;
  • Je bent sterk in het schrijven van adviezen en je kan jezelf goed verkopen;
  • Uiteraard ben je flexibel en nieuwsgierig naar nieuwe organisaties;
  • Tot je competenties behoren verder: goede mondelinge communicatie sterk in geschrift, overtuigingskracht, organisatie sensitiviteit, op de hoogte van de actuele jurisprudentie en in staat zijn tot samenwerking.