slide1

Burgers, bedrijven en overheden horen goed met elkaar samen te werken. Daar heb je de juiste professionals voor nodig.

Vacatures bestuursrecht

De maatschappij wordt steeds meer beheerst door wetten en regelgeving en de burger weet daar steeds beter gebruik van te maken. Vanwege deze juridisering van de markt is er eengrote vraag naar ervaren en allround universitair juristen. Bijt je vast in complexe juridische casussen, niet alleen bestuursrechtelijk maar juist ook op het snijvlak van het bestuursrecht en privaatrecht. Ga op zoek naar de grenzen van de wet en vindt creatieve oplossingen. De vacatures voor jurist bestuursrecht die bij DPA openstaan bieden jou die uitdaging. Reageer op één van onderstaande vacatures zodat wij contact met jou kunnen opnemen. We bespreken samen jouw mogelijkheden aan de hand van je wensen.

Vacatures bestuursrecht bij DPA Recht & Ruimte:

Handhavingsjurist

DPA Recht & Ruimte | Nieuwegein | 13 februari 2018
Heb jij ervaring als Handhavingsjursit binnen een gemeente en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan via de button of neem contact op via onderstaande gegevens. Pas je niet helemaal binnen bovenstaand…

Jurist handhaving Omgevingsrecht

DPA Recht & Ruimte | Omgeving Utrecht | 12 februari 2018
Woon jij in de omgeving van Utrecht, heb je ervaring als handhavingsjurist op het gebied van omgevingsrecht?

Juridisch medewerker Handhaving

DPA Recht & Ruimte | Utrecht | 02 januari 2018
Voor een gemeente in het midden van het land zijn wij op zoek naar een handhavingsjurist die ervaring heeft met Wabo-zaken.

Allround Bestuursrecht Specialist

DPA Recht & Ruimte | Amsterdam | 27 december 2017
DPA Recht & Ruimte is op zoek naar Algemeen Juristen. Heb je zowel privaatrechtelijke, sociale en bestuursrechtelijke ervaring en sta je open voor een nieuwe baan? Lees dan snel verder.

Bekijk alle vacatures van DPA Recht & Ruimte


Zit de vacature jurist bestuursrecht die je zoekt hier niet tussen? Maak dan gebruik van de open sollicitatie. Dan nemen wij contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Gerelateerde vacatures


Word jij onze nieuwe Jurist Bestuursrecht?

Vul jij een vacature bestuursrecht in? Dan ga je ons vaste team van juristen versterken. Op basis van interim opdrachten werk je voor overheidsinstanties. Of het nu afhandelen van bezwaarschriften betreft op het gebied van de sociale zekerheid en de wabo, of het verlenen van drank en horeca vergunningen, je gaat er creatief mee bezig! Juist de afwisseling en de dynamiek is wat je al interim jurist bestuursrecht krijgt. Je profiteert van het grote netwerk van DPA bij velen overheidsinstanties. De vacatures voor jurist bestuursrecht die zij bij ons uitzetten bieden uiteenlopende opdrachten. Dit zorgt er voor dat er altijd een opdracht tussen zit die overeenkomt met jouw wensen.

Sluit jouw profiel aan bij het volgende? Dan kunnen wij veel voor je betekenen en komen we graag met je in contact!

  • Je bent in het bezit van je Master Nederlands Recht, bij voorkeur met een specialisatie Staats- en Bestuursrecht of een WO Rechten diploma, met als specialisatie algemeen bestuursrecht;
  • Je hebt praktijkervaring opgedaan binnen een gemeentelijke organisatie en/of andere overheidsinstantie;
  • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent niet bang om te procederen voor een gerechtelijke instantie;
  • Je bent sterk in het schrijven van adviezen en je kan jezelf goed verkopen;
  • Uiteraard ben je flexibel en nieuwsgierig naar nieuwe organisaties;
  • Tot je competenties behoren verder: goede mondelinge communicatie sterk in geschrift, overtuigingskracht, organisatie sensitiviteit, op de hoogte van de actuele jurisprudentie en in staat zijn tot samenwerking.