dpa-professionals-werken-als-jurist of legal-counsel

Vacatures jurist bestuursrecht

Vanwege de juridisering van de maatschappij is er een grote vraag naar ervaren en allround juristen. Bekijk onze juridische vacatures en bijt je vast in complexe juridische casussen. Niet alleen bestuursrechtelijk maar ook op het snijvlak van bestuursrecht en privaatrecht.

Word jij onze nieuwe Jurist Bestuursrecht?

Vul jij een vacature bestuursrecht in? Dan ga je ons vaste team van juristen versterken. Op basis van interim opdrachten werk je voor overheidsinstanties. Of het nu afhandelen van bezwaarschriften betreft op het gebied van de sociale zekerheid en de wabo, of het verlenen van drank en horeca vergunningen, je gaat er creatief mee bezig! Juist de afwisseling en de dynamiek is wat je al interim jurist bestuursrecht krijgt. Je profiteert van het grote netwerk van DPA bij velen overheidsinstanties. De vacatures voor jurist bestuursrecht die zij bij ons uitzetten bieden uiteenlopende opdrachten. Dit zorgt er voor dat er altijd een opdracht tussen zit die overeenkomt met jouw wensen.

Op zoek naar een baan in bestuursrecht?

Bij DPA zijn we altijd op zoek naar talent. Is er geen passende vacature? Schrijf je in voor de talentpool en laat je matchen met toekomstige opdrachten.

Meer weten over werken als jurist bestuursrecht?